Opublikowano 29 października 20159 l A co to za sklep ? Można prosic o info ?No przecież Ty będziesz już miał w piątek :)
Opublikowano 29 października 20159 l A co to za sklep ? Można prosic o info ?No przecież Ty będziesz już miał w piątek :) Ha ha, jakie śmieszne :| Ultima mnie wycyckała. Napisali że do poniedziałku jest embargo, wiec nie mogą wysłac ani w czwartek ani nawet w piatek A on mówi pewnie o jakimś małym sklepiku, któremu wszystko jedno, zdziwie się w ogóle jak będą mieli wysyłkę. Edytowane 29 października 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 29 października 20159 l Playergames też podpisali to samo embargo i u nich dostępna do rączki dopiero w poniedziałek 9 listopada. No to czekamy.
Opublikowano 29 października 20159 l Wszyscy musieli podpisać embargo. To nie jest kwestia tego. Ja nie mogę tego postawić na półce, nie mogę informować oficjalnie, że sprzedaje, but..... jako pracownik biorę z pudła i tyle okolicznym znajomym też sprzedać mogę, bo niby kto mi coś udowodni?
Opublikowano 29 października 20159 l Muve potwierdziło, że wysyłają 102 dni wcześniej tak aby paczka doszła na premierę. 1-2* Czyli czatowanie przed paczkomatem o północy 9/10 Wracam do Vegas, coby skończyć jeszcze przed premierą.
Opublikowano 29 października 20159 l też się smucę że nie dostanicie tego bugfesta na czas. im szybciej porobicie beta testy, tym szybciej ja zagram
Opublikowano 29 października 20159 l też się smucę że nie dostanicie tego bugfesta na czas. im szybciej porobicie beta testy, tym szybciej ja zagram Ha ha, jakie zabawne ;d A tak na serio, juz nie mogę wytrzymac, tylko tydzień, sytuacja taka sama jak z Wieśkiem.
Opublikowano 29 października 20159 l Niektorzy skłonni sporo przepłacic zeby zagrac wczesniej. Ale pliki pozwalające "normalnie" grac pewnie wrzucą na psn dopiero 10-tego.
Opublikowano 31 października 20159 l Jn Ja sie pytam jak On to zdobył tak wcześnie ? Edytowane 31 października 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 31 października 20159 l Zapłacił więcej pieniędzy niż inni. Podbudował swoje ego umieszczając filmik na YT. Dostał też ode mnie thumbs up'a za to że wiem jak wygląda PipBoy. Kupuje podstawkę, potem season passa, a za jakiś czas sprzedaje i czekam na Fallout 4 GOTY ze wszystkimi DLC na płycie żeby mi pasowało w kolekcji obok F3 GOTY i F NV GOTY ^_^
Opublikowano 31 października 20159 l http://imgur.com/a/7yIiP Parę screenów z początku gry. Z Neogafa.
Opublikowano 31 października 20159 l Jest postęp graficzny względem poprzednich części, ale to nigdy w życiu nie stało przy Wiedźminie Ja już zaklepałem urlop 10 listopada. Czekamyyy
Opublikowano 31 października 20159 l byłem dzis w ultimie, odbierałem inną gierkę, sprzedaż f4 z odbiorem osobistym przewidziana jest na 10-11-2015, wysyłka 1-2 dni wcześniej, chyba ze ktoś będzie sprzedawał wczesniej no to też będa wczesniej sprzedawać.rozrysuje coś wam: Oś czasu premiery do f4Dinozaury------------------Narodziny Chrystusa--Dzisiaj-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Premiera f4---> Edytowane 31 października 20159 l przez Orzeszek
Opublikowano 31 października 20159 l Chodzi płynnie, lepiej niż engine Fallout 3 i New Vegas. Więc będzie dobrze.
Opublikowano 31 października 20159 l Lol jak to słabo wygląda z daleka. Z bliska znacznie lepiej, więcej detali, bardziej ostre wszystko.
Opublikowano 31 października 20159 l no grafa slaba w ch.uj ale w sumie trojka i new vegas tez slabo wygladaly i mimo tony bugow gralo sie dobrze.
Opublikowano 31 października 20159 l Przesadzacie, na pewno wygląda to lepiej niż w chociażby Skryimie.Jeżeli będzie stałe 30fps to będę miło zaskoczony bo Wiesiek idealny pod tym względem nie był Edytowane 31 października 20159 l przez KacperKing