Pupcio 18 420 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Przesadzacie, na pewno wygląda to lepiej niż w chociażby Skryimie.Jeżeli będzie stałe 30fps to będę miło zaskoczony bo Wiesiek idealny pod tym względem nie był No wow wygląda lepiej niż 4 letnia gra, bethesda bogowie gier wideo jak oni to zrobili xDD Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Gra chodzi na obu konsolach w full hd i to już sporo wyjaśnia. Poza tym Fallouty nigdy nie powalaly graficznie. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) xD Wygląda jak gierka z ps2, ale paskudztwo. No dokładnie, dobrze że nie miałem hype i jarania na ten tytuł bo byłby zawód. Po pięknym MGS, Mad Maxie czy Wieśku... mamy 2015 rok kuzwa Edytowane 31 października 2015 przez Fanek 3 Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Co się dziwić, mówimy o tym samym silniku co w Morrowindzie. Beka z ludzi, którzy właśnie zdecydowali, że gry nie kupią z powodu kilku screenów. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Beka z tych co nie kupio bo grafa nie powala xDDDD Jedyne co zauważyłem to to że nasza postac w trzeciej osobie dziwnie świeci.To wszytko.No tak i jeszcze ogromny świat post apo.Fanek gdzie Mad Max był piękny ? Edytowane 31 października 2015 przez KacperKing Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Fallout 4 powstał przed MGS 5 i Wiedźminem 3 wiec nie może mieć lepszej ani takiej samej grafiki. Dobrze że na PS4 chodzi płynnie, po gameplayach widać że nowy engine daje radę. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 .Fanek gdzie Mad Max był piękny ? Wszędzie na pustyni Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 No Max jest bardzo ładny. Ale na razie pokazują kilka zdjęć z Pustkowi, w pomieszczeniach widać że jest znacznie lepiej, tak samo w zniszczonym mieście. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Nie wiedziałem że pustynia może byc piękna ale co ja tam wiem. Mnie te screeny tylko bardziej nakręciły. Co do okresu produkcyjnego Fallouta 4.Był tworzony od 2008 do 2015, z naciskiem na okres 2011-15, gdzie się skupiali tylko na nim.Nie od początku wiedzieli że F4 będą tworzyc na dzisiejsze current geny wiec grafika powalająca byc nie może.Oby TES VI miał nowy silnik . Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Na reddit i gafie jest dużo więcej screenów z innych lokacji, "znacznie lepiej" to troche nadużycie USSR Nie miałem zamiaru i tak kupować F4, nie interesuje mnie zupełnie ten tytuł, ale trzeba yebać na takie produkcje i krytykować co by nie przyzwyczajać innych firm do akceptacji takiego dziadostwa technologicznego na tej generacji. Jak ostatnio moda na produkcje z kickster co to ma być Progress musi być Nie wiedziałem że pustynia może byc piękna ale co ja tam wiem. No właśnie nie wiesz, także ten Opuszczam temat Edytowane 31 października 2015 przez Fanek 1 1 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Niektorzy widac ze sa opoznieni w rozwoju, ze dopiero teraz placza o grafike bo ze bedzie ona srednia to byla juz wiadomo od info ze na silniku morrowinda i pierwszego trailera. Pomijam juz fakt, ze fallouty ze srednia grafa byly bardzo grywalne no ale jezeli ktos chce na sile zakrzywiac rzeczywistosc to chyba powinien to robic w console wars a nie tutaj. Cytuj
Psycho-Mantis 0 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Wygląda w porządku, czegoś takiego się spodziewałem, jest dobrze i nakręciłem się jeszcze bardziej. Już mam zaplanowane granie Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Już w pierwszym gameplay pokazanym na konferencji Bethesdy gra wyglądała rewelacyjnie więc jestem też spokojny. Długie miesiące grania żeby wyssać całą grę. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Jakim niedo(pipi)aniem mózgowym objawiacie się tutaj to głowa mała. Od samego ogłoszenia F4 było jasno powiedziane, że gra powstaje na udoskonalonym silniku z F3 i FNV. A tu dupa piecze bo grafika... A tu dupa piecze bo grafika A tu dupa piecze bo grafika ... (pipi) mi smutno się zrobiło myśląc o osobach, które myślały, że ta gra będzie przyciągać grafiką. Przecież o fabule nikt nie wie, jak tu pewnie 90% foruma wychowane od F3 i FNV Ale grafa.... Ale grafa..... Ale grafa............ Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Jakim niedo(pipi)aniem mózgowym objawiacie się tutaj to głowa mała. Od samego ogłoszenia F4 było jasno powiedziane, że gra powstaje na udoskonalonym silniku z F3 i FNV. A tu dupa piecze bo grafika... A tu dupa piecze bo grafika A tu dupa piecze bo grafika ... (pipi) mi smutno się zrobiło myśląc o osobach, które myślały, że ta gra będzie przyciągać grafiką. Przecież o fabule nikt nie wie, jak tu pewnie 90% foruma wychowane od F3 i FNV Ale grafa.... Ale grafa..... Ale grafa............ smutno zdecydowanie bo od poczatku zapowiedzie nie bylo tutaj nad czym myslec, stary silnik to i grafika specyficzna a seria fallout nigdy z zalozenia nie miala byc killerem graficznym i jeszcze to autystyczne porownanie do wiedzmina rotfl, jak tam nikomu przy developingu nie przyszlo do glowy aby sie spinac i robic grafe w kierunku wiedzmina lub innego graficznego kozaka bo to nigdy nie byl priorytet w tej serii juz o pomste do nieba wola zestawianie fallouta i mgs5 pod wzgledem graficznym, jak mgs5 zadnym killerem nie jest w ogole lol Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 gulp Twórcy Fallout 4 są bardzo odważni, bo wypuszczają takie coś w 2015 roku. Rozumiem, że big open world, no ale to wygląda jak wielka dymiąca kupa guwna. 6 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 jak sie gra na konsolkach, ktore nie ogarniaja max draw distance i trawy to tak te wasze gierki beda wygladac aby bylo 60fpsow. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Dla ciebie to gunwo , dla mnie to ładna gra. JA (pipi)E, Koniec dyskusji o grafie bo rzygac sie chce. Edytowane 31 października 2015 przez KacperKing Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 To nie o grafikę chodzi w Falloucie. Czyli tak. Ci, którzy wiedza czego chca zagrają ciesząc ryja. Ci, którym nie pasuje grafika zawsze moga wrócic do The Order. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 jak sie gra na konsolkach, ktore nie ogarniaja max draw distance i trawy to tak te wasze gierki beda wygladac aby bylo 60fpsow. 30 XDDDDD Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Ja będę grac ciesząc ryja, inni nie muszą, nie dam o to. Jest wysyp informacji, unboxing, zdjęcia, jakiś filmik z eksploringu by się przydał. Edytowane 31 października 2015 przez KacperKing Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 jak sie gra na konsolkach, ktore nie ogarniaja max draw distance i trawy to tak te wasze gierki beda wygladac aby bylo 60fpsow. 30 XDDDDD A to przepraszam, cofam to co napisalem. 30fps* mialo byc. Ale olac to, bo milo mi sie ogladalo gameplaye F3 i FNV na youtube ogrywane na xboxie z komentarzem many a true nerda ze az chcialo mi sie teraz konczyc F3 z dodatkami przed premiera i grafika bez oraz z modami jest poprawna/przyjemna a calosc robi klimat. Wiec mozna sie przy pierdalac o ta grafike w falloutach tylko po co ? To tak jak hejtowac babcie kazimiere, ze jest gruba, stara i ch ujowa a na swieta i tak klaszczecie wszyscy uszami jak zrobi wam barszczyku wigilijnego. 1 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Na reddit i gafie jest dużo więcej screenów z innych lokacji, "znacznie lepiej" to troche nadużycie USSR Nie miałem zamiaru i tak kupować F4, nie interesuje mnie zupełnie ten tytuł, ale trzeba yebać na takie produkcje i krytykować co by nie przyzwyczajać innych firm do akceptacji takiego dziadostwa technologicznego na tej generacji. Jak ostatnio moda na produkcje z kickster co to ma być Progress musi być Nie wiedziałem że pustynia może byc piękna ale co ja tam wiem. No właśnie nie wiesz, także ten Opuszczam temat Nie kupuję tej gry dla grafiki, byle tylko 30 klatek trzymała i nie zmulała. Z 3 i NV też pamiętam nie bugi, a zayebiste questy. Dzisiaj na FB widziałem screen z tą staruszką grającą na skrzypcach i zaraz mi się przypomniał tamten quest. Ta gra będzie failem jak questy i dialogi będą lipne, a nie jak komuś grafika nie pasuje. 2 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 gulp Twórcy Fallout 4 są bardzo odważni, bo wypuszczają takie coś w 2015 roku. Rozumiem, że big open world, no ale to wygląda jak wielka dymiąca kupa guwna. To nie jest kwestia odwagi - raczej lenistwo zmieszane z brakiem elementarnego szacunku dla klienta. 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Bizon nie chcę Cię zasmucać czy coś w tym stylu ale naprawdę uważasz że te posty o grafice są na serio? xDD (No nie liczę fanka bo nie wiem czy to trolling ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi