YETI 10 944 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 jak sie gra na konsolkach, ktore nie ogarniaja max draw distance i trawy to tak te wasze gierki beda wygladac aby bylo 60fpsow. Przezabawne tłumaczenie nieudolności Bethesdy, lub ograniczeń ich leciwego silnika. Na konsolkach są gry znacznie ładniejsze od F4, które chodzą w 60fps. Poza tym, to są screeny zrobione przez jakiegoś kolesia, screen screenowi nie równy i w rzeczywistości, ta gra może wyglądać lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 No wymieniaj te ładne gierki w 60fps. Tylko bez remasterów poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 jak sie gra na konsolkach, ktore nie ogarniaja max draw distance i trawy to tak te wasze gierki beda wygladac aby bylo 60fpsow. Przezabawne tłumaczenie nieudolności Bethesdy, lub ograniczeń ich leciwego silnika. Na konsolkach są gry znacznie ładniejsze od F4, które chodzą w 60fps. Poza tym, to są screeny zrobione przez jakiegoś kolesia, screen screenowi nie równy i w rzeczywistości, ta gra może wyglądać lepiej. ale ja nei tlumacze bethesdy, nei jestem je jzadnym adwokatem, ja po prostu nie mam nie wiadomo jak kosmicznych wymagan odnosnie jakiejs gierki, fallouta lubie i jaki by nie byl to zawsze w niego zagram, krucjaty przeciwko bethesdzie nie bede robil bo i po co jak oni nigdy nie usiada i nie zrobia nowego silnika od zera aby zrobic fallouta, ktory by zamiotl wszystkie inne gierki pod dywan ? to jest utopia i sie spinac o to nie mam zamiaru bo nie tylko fallout stoi technicznie w miejscu - ogralem assasins unity, teraz mamy syndicate i to sa odgrzewane kotlety jak te gunwa pokroju far cry, ktorymi sie tak wszyscy jaraja a to gierki na jedno kopyto i odcinanie kuponow fallout 4 jest graficznie sredni, mi to pasuje bo czekam na ogranie gameplayu na pc, tylko tyle i az tyle, to nie jest drugi phantom pain, ze wszyscy sie spodziewali ameryka a wyszedl z tego w sumie sredniak i jeden z gorszych fabularnie msow, jak nie najgorszy Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Screeny są robione przez Share, a on trochę przyciemnia i pogarsza jakośc obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 no, share na pewno wycial trawe, cienie i zmniejszyl ilosc polygonow w drzewach so thats why! no nie oszukujmy sie, fallouty 3D zawsze byly srednie lub tylko w caloksztalcie dobre, po co bic o to piane jak to bylo wiadome od samego poczatku ze tak bedzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Ale faktem jest że screeny robione przez Share nie są 100% tego co gra może pokazac. Poza tym porównajcie sobie te dwa screeny: Jeden jest przed wojną i w tym jest pełno roślin itp a drugi po wyjsciu z Vaulta i świat juz taki przyjazny nie jest.Poza tym w tych własnie okolicach pierdykła bomba a im dalej od miejsca wybuchu tym tych roślinek bedzie wiecej.A wiadome jest ze w miejscu wybuchu bomby nie bedzie nic tylko jałowa ziemia i radskorpiony. Edytowane 31 Października 2015 przez KacperKing Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ale faktem jest że screeny robione przez Share nie są 100% tego co gra może pokazac. Poza tym porównajcie sobie te dwa screeny: Jeden jest przed wojną i w tym jest pełno roślin itp a drugi po wyjsciu z Vaulta i świat juz taki przyjazny nie jest.Poza tym w tych własnie okolicach pierdykła bomba a im dalej od miejsca wybuchu tym tych roślinek bedzie wiecej.A wiadome jest ze w miejscu wybuchu bomby nie bedzie nic tylko jałowa ziemia i radskorpiony. No ale Ty porownujesz dwie rozne rzeczy, na screenie na dole masz daleki widok i praktycznie nic sie nie doczytalo, a na screenie u gory masz z samego bliska praktycznie wszystko wiec co to za logika? Dla mnie nie wazne jak gra bedzie wygladac, juz nie moge sie doczekac przemierzania tych pustkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Ale oni szukają roślin w świecie zniszczonym przez bomby, wiec co to za logika ? W świecie zniszczonym przez nuklearną zagładę mogą byc co najwyżej jakieś kępy traw a nie łąki i sady. Edytowane 31 Października 2015 przez KacperKing Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 jak nie będzie grafy to pyerdole nie biore nie po to czekam tyle na fallouta żeby nie miec grafiki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Może po wojnie atomowej jest taka chuyowa grafika?! Edytowane 31 Października 2015 przez Pawcio 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ale oni szukają roślin w świecie zniszczonym przez bomby, wiec co to za logika ? W świecie zniszczonym przez nuklearną zagładę mogą byc co najwyżej jakieś kępy traw a nie łąki i sady. Cienie rzucane przez cokolwiek też widzę, że bomba zmiotła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Nie okłamała mnie ani razu.Ultima ma u mnie zaufanie, bo wszystkie preordery które zamówiłem przychodziły 2 dni przed premierą.BTW. Jak jakiś preorder na ultimie staje się dostępny 24/7 to najprawdopodobniej już wysłali.A mnie bezczelnie potraktowali kilka lat temu odnośnie kolekcjonerki pewnej gry. Trzy miesiące obracali moją kasą a potem się na mnie wypięli. Na moją propozycję honorowego załatwienia sprawy olali mnie jeszcze rzęsiściej. Stracili klienta na zawsze. Nigdy nikomu nie polecę tego pseudo sklepu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Pojawiły się nowe screeny z wersji na PS4, tym razem zrobione PNGiem: Jest dobrze Edytowane 31 Października 2015 przez Figaro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 No i wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Właśnie chciałem wrzucić. Bardzo fajnie wygląda. IMO taki poziom graficzny w zupełności wystarcza. Kolejne screeny. Daje w spoiler, bo pokazują inne lokacje niż z gameplaya E3. Edytowane 31 Października 2015 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Bardzo dobrze wygląda, ilość detali i ogólny klimat, super. (pipi)burza must się end. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Wygląda dobrze jak na ps2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Nadal wygląda zbyt kolorowo, cukierkowo. Ale już przestaje mi to przeszkadzać, pewnie w grze nawet tego nie zauważę. Świetna grafika, ale mogli ją trochę pogorszyć, zrobić tak teraz popularny downgorad Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 6/10 Oho, spływają pierwsze oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 jak na ps4 to nawet nieźle wyglada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Patrząc na te screeny... ale będzie penetrowanko Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Ja pieprze z ta kolorystyka to wielki eksperyment ktory moze dac nam najlepszego pod wzgledem klimatu Fallouta. Oczywiscie jest jeszcze cala masa innych czynnikow ale taka odmiana? Dlaczego nie!! Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Wiecie dlaczego wyglada cukierkowo ? Bo usunęli ten oczo(pipi)ny zielony/pomarańczowy flitr z trójki/new vegas.Po pewnych eksperymentach i modach trójka bedzie wyglądac tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 pod domem ustawili mi wielki billboard z falloutem 4 wrzucę po południu foto Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi