YETI 10 992 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 jak sie gra na konsolkach, ktore nie ogarniaja max draw distance i trawy to tak te wasze gierki beda wygladac aby bylo 60fpsow. Przezabawne tłumaczenie nieudolności Bethesdy, lub ograniczeń ich leciwego silnika. Na konsolkach są gry znacznie ładniejsze od F4, które chodzą w 60fps. Poza tym, to są screeny zrobione przez jakiegoś kolesia, screen screenowi nie równy i w rzeczywistości, ta gra może wyglądać lepiej. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 No wymieniaj te ładne gierki w 60fps. Tylko bez remasterów poproszę. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 jak sie gra na konsolkach, ktore nie ogarniaja max draw distance i trawy to tak te wasze gierki beda wygladac aby bylo 60fpsow. Przezabawne tłumaczenie nieudolności Bethesdy, lub ograniczeń ich leciwego silnika. Na konsolkach są gry znacznie ładniejsze od F4, które chodzą w 60fps. Poza tym, to są screeny zrobione przez jakiegoś kolesia, screen screenowi nie równy i w rzeczywistości, ta gra może wyglądać lepiej. ale ja nei tlumacze bethesdy, nei jestem je jzadnym adwokatem, ja po prostu nie mam nie wiadomo jak kosmicznych wymagan odnosnie jakiejs gierki, fallouta lubie i jaki by nie byl to zawsze w niego zagram, krucjaty przeciwko bethesdzie nie bede robil bo i po co jak oni nigdy nie usiada i nie zrobia nowego silnika od zera aby zrobic fallouta, ktory by zamiotl wszystkie inne gierki pod dywan ? to jest utopia i sie spinac o to nie mam zamiaru bo nie tylko fallout stoi technicznie w miejscu - ogralem assasins unity, teraz mamy syndicate i to sa odgrzewane kotlety jak te gunwa pokroju far cry, ktorymi sie tak wszyscy jaraja a to gierki na jedno kopyto i odcinanie kuponow fallout 4 jest graficznie sredni, mi to pasuje bo czekam na ogranie gameplayu na pc, tylko tyle i az tyle, to nie jest drugi phantom pain, ze wszyscy sie spodziewali ameryka a wyszedl z tego w sumie sredniak i jeden z gorszych fabularnie msow, jak nie najgorszy Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Screeny są robione przez Share, a on trochę przyciemnia i pogarsza jakośc obrazu. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 no, share na pewno wycial trawe, cienie i zmniejszyl ilosc polygonow w drzewach so thats why! no nie oszukujmy sie, fallouty 3D zawsze byly srednie lub tylko w caloksztalcie dobre, po co bic o to piane jak to bylo wiadome od samego poczatku ze tak bedzie 2 Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Ale faktem jest że screeny robione przez Share nie są 100% tego co gra może pokazac. Poza tym porównajcie sobie te dwa screeny: Jeden jest przed wojną i w tym jest pełno roślin itp a drugi po wyjsciu z Vaulta i świat juz taki przyjazny nie jest.Poza tym w tych własnie okolicach pierdykła bomba a im dalej od miejsca wybuchu tym tych roślinek bedzie wiecej.A wiadome jest ze w miejscu wybuchu bomby nie bedzie nic tylko jałowa ziemia i radskorpiony. Edytowane 31 października 2015 przez KacperKing Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Ale faktem jest że screeny robione przez Share nie są 100% tego co gra może pokazac. Poza tym porównajcie sobie te dwa screeny: Jeden jest przed wojną i w tym jest pełno roślin itp a drugi po wyjsciu z Vaulta i świat juz taki przyjazny nie jest.Poza tym w tych własnie okolicach pierdykła bomba a im dalej od miejsca wybuchu tym tych roślinek bedzie wiecej.A wiadome jest ze w miejscu wybuchu bomby nie bedzie nic tylko jałowa ziemia i radskorpiony. No ale Ty porownujesz dwie rozne rzeczy, na screenie na dole masz daleki widok i praktycznie nic sie nie doczytalo, a na screenie u gory masz z samego bliska praktycznie wszystko wiec co to za logika? Dla mnie nie wazne jak gra bedzie wygladac, juz nie moge sie doczekac przemierzania tych pustkowi. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Ale oni szukają roślin w świecie zniszczonym przez bomby, wiec co to za logika ? W świecie zniszczonym przez nuklearną zagładę mogą byc co najwyżej jakieś kępy traw a nie łąki i sady. Edytowane 31 października 2015 przez KacperKing Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 jak nie będzie grafy to pyerdole nie biore nie po to czekam tyle na fallouta żeby nie miec grafiki 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Może po wojnie atomowej jest taka chuyowa grafika?! Edytowane 31 października 2015 przez Pawcio 7 Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Ale oni szukają roślin w świecie zniszczonym przez bomby, wiec co to za logika ? W świecie zniszczonym przez nuklearną zagładę mogą byc co najwyżej jakieś kępy traw a nie łąki i sady. Cienie rzucane przez cokolwiek też widzę, że bomba zmiotła. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Nie okłamała mnie ani razu.Ultima ma u mnie zaufanie, bo wszystkie preordery które zamówiłem przychodziły 2 dni przed premierą.BTW. Jak jakiś preorder na ultimie staje się dostępny 24/7 to najprawdopodobniej już wysłali.A mnie bezczelnie potraktowali kilka lat temu odnośnie kolekcjonerki pewnej gry. Trzy miesiące obracali moją kasą a potem się na mnie wypięli. Na moją propozycję honorowego załatwienia sprawy olali mnie jeszcze rzęsiściej. Stracili klienta na zawsze. Nigdy nikomu nie polecę tego pseudo sklepu... Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Pojawiły się nowe screeny z wersji na PS4, tym razem zrobione PNGiem: Jest dobrze Edytowane 31 października 2015 przez Figaro 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 No i wygląda bardzo dobrze. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Właśnie chciałem wrzucić. Bardzo fajnie wygląda. IMO taki poziom graficzny w zupełności wystarcza. Kolejne screeny. Daje w spoiler, bo pokazują inne lokacje niż z gameplaya E3. Edytowane 31 października 2015 przez Bigby Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Bardzo dobrze wygląda, ilość detali i ogólny klimat, super. (pipi)burza must się end. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Wygląda dobrze jak na ps2. 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Nadal wygląda zbyt kolorowo, cukierkowo. Ale już przestaje mi to przeszkadzać, pewnie w grze nawet tego nie zauważę. Świetna grafika, ale mogli ją trochę pogorszyć, zrobić tak teraz popularny downgorad Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 6/10 Oho, spływają pierwsze oceny. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 jak na ps4 to nawet nieźle wyglada 1 Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Patrząc na te screeny... ale będzie penetrowanko Cytuj
okens 541 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Ja pieprze z ta kolorystyka to wielki eksperyment ktory moze dac nam najlepszego pod wzgledem klimatu Fallouta. Oczywiscie jest jeszcze cala masa innych czynnikow ale taka odmiana? Dlaczego nie!! Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Wiecie dlaczego wyglada cukierkowo ? Bo usunęli ten oczo(pipi)ny zielony/pomarańczowy flitr z trójki/new vegas.Po pewnych eksperymentach i modach trójka bedzie wyglądac tak samo. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 pod domem ustawili mi wielki billboard z falloutem 4 wrzucę po południu foto Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi