kermit 6 998 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 hype jest juz obecny bardzo, dobrze ze mam 3 preordery Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 (edytowane) Właśnie chciałem wrzucić. Bardzo fajnie wygląda. IMO taki poziom graficzny w zupełności wystarcza. Kolejne screeny. Daje w spoiler, bo pokazują inne lokacje niż z gameplaya E3. :obama: HYPE SO MUCH :obama: Edytowane 1 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Tylko nie przeszarżujcie z tymi screenami, żeby jakiś spoiler się w nie nie zaplątał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 milion razy wola taka grafe a plynne stabilne 30fps, niz lepsza grafe by fapowac do niej na screenach i skaczace fpsy, skoro besheda cudow z tego silnika nie potrafi/nie chce/nie ma zdolnosci wycisnac to wole taki kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Screen od tego samego typka ktory pokazuje dalszy teren: Drzewa wygladaja jakby je ktos w ziemie wbil i zabral cienie, same kolory moim zdaniem sa zbyt cieple/jaskrawe, wyglada to troche jak swiat zrobiony z play-doh - ale jesli klatki nie beda spadac to bede im to w stanie wybaczyc, jesli jednak gra bedzie gubic fpsy to zaorac te firme. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 grafik dźwigu z lewej musial wzorować się na lego duplo bankowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Czwórka wygląda tak jak wiadomo, że będzie wyglądać. Najsmutniejsze, że panowie z zarządu kupią sobie nowe jachty, a ludziki po forach jeszcze będę bronić tej spier.dolonej mentalności molocha wyzywając innych od graficznych dziwek i podgraczy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Patrzę na zdjęcia i widzę znajome okolice. Ahhh ta zmieciona z powierzchni ziemi Ameryka lat 60'ych . Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Czwórka wygląda tak jak wiadomo, że będzie wyglądać. Najsmutniejsze, że panowie z zarządu kupią sobie nowe jachty, a ludziki po forach jeszcze będę bronić tej spier.dolonej mentalności molocha wyzywając innych od graficznych dziwek i podgraczy. No straszne, niektórzy nie odpalają gry dla grafiki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Patrzę na zdjęcia i widzę znajome okolice. Ahhh ta zmieciona z powierzchni ziemi Ameryka lat 60'ych . Choć wojna atomowa w Falloucie nie wydarzyła się w latach 60-tych. Ale i tak wygląda ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Przecież gra jest tak ustylizowana jakby bomby spadły w 1965 roku i wszelki rozwój stylistyczny zatrzymał się w tamtym okresie. To czyni te grę wyjątkową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Widzę ból dupy dotyczący grafiki. Dla przypomnienia: pierwsza i druga część jak na swoje czasy też były tylko średnio dobre pod tym względem a mimo to wbiły do klasyków. Kolejne dwie części niestety nie sprostały, ale trzymam kciuki za obecną. Zamówienie przedpremierowe nr 3 (wcześniej było tylko The Last of Us oraz Bloodborne, sportowych wychodzących co roku nie liczę) złożone. Aha i przestańcie kłamać, że ta gra jest na silniku Morrowinda (internet każdy ma, można sprawdzić). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 A na jakim silniku jest w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Ja tam uważam inaczej. F3 i NV po przeniesieniu w 3D dają grze nowe życie. Dlatego F4 kontynuuje ten kierunek. Niby Wasteland 2 fajne ale nie chce takiego Fallout'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 A na jakim silniku jest w takim razie?Creation Engine. W Morrowind jest Gamebryo, z którego co prawda wiele elementów zaczerpnięto, ale są to dwa różne silniki (osobno rozwijane). Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Przecież gra jest tak ustylizowana jakby bomby spadły w 1965 roku i wszelki rozwój stylistyczny zatrzymał się w tamtym okresie. To czyni te grę wyjątkową.Tak, tu się zgodzę. Ten klimat. Sam czekałbym na ten tytuł, ale nie ufam Bethesdzie po tej całej sytuacji z QL. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Najważniejsze aby gra się nie wykrzaczała do dasha albo nie zawieszała całej konsoli. W Skyrimie miałem takie kwiatki na xie a F3 na PC co 3 minuty zaliczał mi zgon póki nie pogrzebałem w pliku *.ini. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Czwórka wygląda tak jak wiadomo, że będzie wyglądać. Najsmutniejsze, że panowie z zarządu kupią sobie nowe jachty, a ludziki po forach jeszcze będę bronić tej spier.dolonej mentalności molocha wyzywając innych od graficznych dziwek i podgraczy. No straszne, niektórzy nie odpalają gry dla grafiki. Ja o typach w garniakach, którzy nie zezwalają studiu zrobić od podstaw nowego wydajniejszego silnika za ułamek kosztów jakie przyniesie im sprzedaż gry, a ten mi tu z grafiką wyskakuje. Dokładnie to o czym pisałem. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Powodzenia w dyskusji z figaro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 (edytowane) Szprotki biznesu chcą skorzystać na premierze F4, już pojawiają się ich produkty do nabycia w okazyjnych cenach. XD O ile XOne jest legit to DS4 daje radę jak na naklejki, za ułamek ceny. Edytowane 1 listopada 2015 przez ussr Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Oczywiście przypominam że w dniu Premiery warto zajrzeć na stronę Bethesdy w celu ściągnięcia darmowej Apki na telefon. Wystarczy zainstalować, telefon przykleić taśmą do ręki i mamy 2nd screen experience. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Gurwa to będzie bardzo ciężki tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Ja platynuje jakieś gnwno na PS3, bo inaczej bym nie wyrobił. Roboty w sam raz na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi