Pupcio 18 271 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Może być podobnie do wiedźmina. Edytowane 2 Listopada 2015 przez Pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 w sumie na chuy dawac po 112456 expa za zabicie bąka, niech np zabicie najslabszego szczura daje nam 1pkt exp a kazdy wiekszy przeciwnik odpowiednio wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Dobre systemy expienia maja celowo po kilka setek lub tysiecy pkt za dana akcje. Gdyby system expienia malymi wartosciami typu 1xp byl dobry to bylby w wiekszosci gier. Im mniejsze liczby tym wezszy i mniej skomplikowany system jaki mozesz zrobic i przede wszystkim, pozniej dobrze wybalansowac. Wszystko zalezy od tego, ile mozliwych opcji w grze daje xp. W Falloutach od bethesdy jest tego generalnie bardzo malo: lockpick, terminal, kille i questy wiec i system xp nie musi byc bardzo skomplikowany w liczbach, skoro to i tak jest bardziej fps action rpg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Gdyby ktos juz sobie chcial zaplanowac postac: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 https://vid.me/Qqh2 leaknięty gameplay z xbona, nowa lokacja - wnętrze jakiegoś budynku kur.wa ten płonący pies xD Obejrzałem. Grafiki nie stwierdziłem. Poziom PS3/X360 i to tych średnich pod względem graficznym gier... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Info z reddita: Hardcore modu nie ma, bronie się nie psują. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Patrzac tez na perki to widac jak na dloni, ze to ma byc simple action fps rpg. No nie jest to dobra informacja, ze upraszczaja tak wszystko. Brak weapon detoriation to juz w ogole. Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Bo ja wiem, jak ci sie broń psuła w trakcie walki a ty nie miałes jak naprawic to mogłes się wkurzyc.Teraz takich sytuacji nie będzie. Edytowane 2 Listopada 2015 przez KacperKing Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 No jak masz 8 lat i nie ogarniasz gry to moze i bys sie wkurzyl, kazdy inny doswiadczony gracz dalby sobie bez problemu rade a tak to kolejna cegielka do easy mode. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Bo ja wiem, jak ci sie broń psuła w trakcie walki a ty nie miałes jak naprawic to mogłes się wkurzyc.Teraz takich sytuacji nie będzie. Niech tez niesmiertelnosc wprowadza, bo jak sie zginie w trakcie walki to czlowiek tez sie moze wkurzyc Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Mi to pasuje innym nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 ale komu innemu ? od wypuszczenia F3 to to sa jedne z latwiejszych gier w uniwersum calego fallouta, jeszcze ci malo ? tak bardzo sie martwisz o tych wszystkich hardkorowcow, ktorzy po ukonczeniu akademii play-doh mogliby nie ogarnac nowego casualowego fallouta ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 upraszczają jak mogą, Tesy też z części na części coraz bardziej okrojone, coraz mniej skilli, autoregeneracja magii xdddd takie czasy. W f4 system dialogów troche jak w mass effect xd co do broni i braku "jakości" to imo spoko, lepsze to niż nieskończona amunicja czy godmode i widzenie przez ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Ejj, ale podział na poziomy (easy, medium, hard) to jest? Czy nie mamy żadnego wpływu? Edytowane 2 Listopada 2015 przez Sobies Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Tymczasem oto wszystkie perki wraz z ich rangami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 coraz bardziej sie zastanawiam czy nie grać cwaniaczkiem z kijem baseballowym i robić postać pod siłe i wytrzymałość, ten perk od resetowania paska vats też śmieszny Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 A propos jeszcze tych gameplayow ktore wyciekly wczesniej, to jest prawdopodobnie wersja Xboxa One https://vid.me/ebrR- 35 sekunda, budynek z przodu. Mocno watpie ze na PC tak bezczelnie by sie cienie pojawialy na naszych oczach, no chyba ze to jakis perk, "wladca ciemnosci" i ciemnosc przed toba podaza xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Po przeczytaniu tej listy stwierdzam, że nie mam bladego pojęcia jak grać. Chodził mi po głowie snajper, albo czołg w power armorze. W praniu się okaże. Edytowane 2 Listopada 2015 przez Sobies Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Melee w kazdym falloucie byl slaby i dalej nie widze sensu podbiegania pod gromadke 3-4 mutantow aby sie z nimi posilowac na rece. Wychodze z zalozenia, ze dalej wiecej przeciwnikow bedzie na dystans a pod strzelanie sa dobre perki: sniper, ninjai wcale nie szczegolnie daleko jesli chodzi o level speciala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 z perków w inteligencji jeszcze jest ciekawostka, jest perk co wydłuża działanie "fusion cell" do zasilania power armoru, czyli power armor będzie podczas użycia rozpierduchy na jakiś czas tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Chciałem pakować w charyzmę i inteligencje ale przypomniałem sobie że to gra bezbekothesdy więc teraz nie wiem czy to ma jakikolwiek sens. A ten brak psucia broni... xDDDD jezu w następnej części usuną przeładowanie broni bo ludzie się wkurzają że podczas walki muszą zmienić magazynek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 widze, że spokojnie można zjechać charyzme do 1 punktu xd chyba że gramy na gościa z gadką, ale tak to xdddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Retoryka zawsze wszystko ułatwiała, zawsze tak grałem + broń maszynowa/energetyczna + otwieranie zamków i hakowanie. Tutaj pewnie też będę tak grał chociaż może mi się coś zmienić jak już zobaczę co tam nawsadzali. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Jak się odpowiednio wczuć, to cudownie się gra bokserem, chociaż oczywiście snajper+sneak jest na ogół najprostszy. Skille- "Aquaboy"- no bez jaj, w NV trza było szukać odpowiedniej maski, a tu wystarczy perka kupić. "V.A.N.S."- no ciekawe, normalnie musielibyśmy słuchać uważnie i wędrować na północ do obozu raiderów? Jeśli tak, to chyba będzie to jeden skill, którego już wiem, że na pewno nie wezmę. Chyba jednak robię Chucka Norrisa, endurance, charyzma i szczęście, i nawalamy deathclawy jak mężczyzna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi