KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Na redditcie coś ciekawego dotyczącego mapy Fallouta 4. Patrząc na perki wymyśliłem swoją postac: S:6 P:5 E:3 C:4 I:6 A:2 L:2 Jeszcze tylko tydzień, a potem 2 tygodnie wolnego Edytowane 2 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 xd przecież to mapa fallouta3, co najwyżej mozna sobie porównać skale Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Tutaj za to mamy coś konkretnego: A tutaj swego rodzaju porównanie tej mapy z 3 i NV A tutaj mam wideo: https://vid.me/23DG Edytowane 2 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Ta mapa obrazuje tylko ilość bugów 4 Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Jeżeli będzie loot pod wodą to perk "Aquaboy" ma sens. Mam tylko nadzieje że bez tego perka nie będzie utrudniony eksploring miejsc pod wodą. Edytowane 2 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Raczej będzie poprzez mniejszą pojemność płuc co przeniesie się na krótsze nurkowanie aczkolwiek mam nadzieję, że będą specjalne kombinezony i sprzęt. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Może będzie pił eliksir jak w wiedźminie xD co za brednie oni wymyślają to ja nawet nie Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Jakby kogs nteresował gameplay w power armor to prosze. Całkiem fajnie czuć moc blaszanej puszki. https://vid.me/pcCj Cytuj
Psycho-Mantis 0 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Ciekawe jak będzie z budową postaci. Skoro jest nieskończony level, to znaczy, że prędzej czy później można odblokować wszystkie perki na maks? Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Jeżeli do SPECIALa bedziemy jakos w stanie dodawac punkty to tak.Jeżeli zostajemy z setem na cala gre to nie. Bo tutaj MUSIMY miec np 10 CHR aby odblokowac perk na 10 CHR.Bez 10 CHR nie jest możliwe abyś odblokował ten perk.Jeżeli zaś będzie można raz na jakiś czas dodac 1 pkt SPECIAL do atrybutu to tak, prędzej czy pózniej odblokujemy wszystko. Edytowane 2 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Wiadomo czy będą książeczki dodające nam punkty umiejętności? Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Wiadomo co to za potwór ? Nie ma tu żadnych spoilerów, tylko jakiś dziwny stwór. https://vid.me/yGkM W trakcie loadingów po śmierci, będą wyświetlane rodzaje stworów. Edytowane 2 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Ten z filmiku ma toporek i dziwne łapy. Behemot to jest on: Edytowane 2 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Jeżeli do SPECIALa bedziemy jakos w stanie dodawac punkty to tak.Jeżeli zostajemy z setem na cala gre to nie. Bo tutaj MUSIMY miec np 10 CHR aby odblokowac perk na 10 CHR.Bez 10 CHR nie jest możliwe abyś odblokował ten perk.Jeżeli zaś będzie można raz na jakiś czas dodac 1 pkt SPECIAL do atrybutu to tak, prędzej czy pózniej odblokujemy wszystko. Było na jednym filmiku, co każdy level będzie możliwość podbicia o jeden punkt albo SPECIALa, albo perka jakiegoś, podobnie jak gdybyś w 3jce ciągle brał intense training, chociaż ten można było maks 10 razy wykorzystać, tutaj jednak wydaje się, że można ciągle podbijać atrybuty. Na Behemota to za małe imo. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Wiadomo czy będą książeczki dodające nam punkty umiejętności? Będą. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Jeżeli do SPECIALa bedziemy jakos w stanie dodawac punkty to tak.Jeżeli zostajemy z setem na cala gre to nie. Bo tutaj MUSIMY miec np 10 CHR aby odblokowac perk na 10 CHR.Bez 10 CHR nie jest możliwe abyś odblokował ten perk.Jeżeli zaś będzie można raz na jakiś czas dodac 1 pkt SPECIAL do atrybutu to tak, prędzej czy pózniej odblokujemy wszystko. Było na jednym filmiku, co każdy level będzie możliwość podbicia o jeden punkt albo SPECIALa, albo perka jakiegoś, podobnie jak gdybyś w 3jce ciągle brał intense training, chociaż ten można było maks 10 razy wykorzystać, tutaj jednak wydaje się, że można ciągle podbijać atrybuty. Na Behemota to za małe imo. Na filmiku z rozwijaniem postaci nic podobnego Hałard nie mówił. Ale pamiętam że mówili o książeczkach dzięki którym podniesiemy na zawsze dany atrybut o +1.Mam nadzieje że nie będzie ich nasrane i ciężko będzie je zdobyc bo jak nie, to od początku gry bedzie można łazic z postacią na full. To wygląda jak dziecko Behemota któremu się nie doczytały łapy xd Edytowane 2 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Ten z filmiku ma toporek i dziwne łapy. Behemot to jest on: No, ale skąd wiesz, że to będzie tylko jeden rodzaj behemota? Może będą obszary bardziej radioaktywne gdzie są bardziej zmutowane zwierzaki? Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 https://vid.me/Qqh2<druga minuta paręnaście sekund, możesz zobaczyć, że można dodać punkty do strength, perception itd training, ikonki nie są zacienione. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Hmm ciekawe.Czyli książeczek chyba nie będzie. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Mogą być, pewnie albo dają jeden punkt do wydania na ogół, albo jeden do konkretnej ścieżki. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) W takim razie moje problemy z przydzieleniem punktów SPECIAL stały się o połowe mniejsze, skoro można ulepszac same atrybuty.Konkludując i odpowiadając na pytanie któregoś z kolegów wyżej: Można wymaksowac swoją postac, tak abys miał po 10 do atrybutów i wszystkie perki wykupione.Słowem: można stworzyc terminatora, jeśli ci się chce. Edytowane 2 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Jest achievement za przeczytanie określonej liczby magazynów, więc samo to już raczej wskazuje, że na 100% dają punkty. Cytuj
Psycho-Mantis 0 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Jakby tak było to super. Książki chyba były zapowiadane o ile mnie pamięć nie myli, co w niczym nie przeszkadza, bo po prostu będą dawały instatnt +1 bez kolejnego levelu. Teraz miałoby sens powolne levelowanie postaci i mało expa za przeciwnika, żeby za szybko nie zbudować terminatora, a jednocześnie daje możliwość wymaksowania tym co chcą posiedzieć z gra długo. Ekstra by było. Edytowane 2 listopada 2015 przez Psycho-Mantis Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Hesus, ale mam hype na tę grę - uwielbiam wszystkie Fallouty bez wyjątku, a F3 chyba trzy razy przechodziłem liżąc każdą ścianę. To będzie jak kupno PS4 wraz z Witcher 3, gdzie to była moja jedyna gra przez 2 miesiące. Ale przeczekam chyba gorący okres po premierze, aż powstanie odpowiednia liczba patchy, ukończę w spokoju MGS V i wciągnę się w F4 dopiero jak już nic mi na półce nie zostanie... Do want! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi