KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Ciekawie rozwiązali menu szybkiego wyboru na konsoli.d padem wybieramy bronie i stimpaki też tam możemy włożyc Co do poziomów trudnosci to podobno jest ich sześc.Pewnie cos takiego :b.łatwy,łatwy,średni,trudny,b.trudny,bardzo bardzo trudny(nie hardcore) Edytowane 2 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Jeszcze nigdy nie miałem tak wyrąbane na nowego Fallouta jak teraz. Zapowiada się konkurencja dla CoDa. Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Zapowiada się konkurencja dla CoDa. Porównanie z dupy. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Gdyby CoD był sandboxem z elementami RPG to tak, ale nie jest. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Tak więc jeśli już, to bliżej do Borderlands? Zabawnie by było, jakby znów dali geniuszom z Obsidianu(studio już chyba zamknięte jest?) zrobić kolejną grę na tym silniku i znowu by wyszła pozycja o klasę wyższa... Marzenia... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Obsidian cały czas istnieje, w tym roku przecież wydali Pillarsy. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Mój błąd, myślalem że oni są częścią Beth i po zrobieniu gry słabszej o punkt procentowy niż przewidywał kontrakt i związana z tym ewentualna premia, studio padło, a PoE zrobili starzy ludzie z nową nazwą. Trza było patrzyć na ikonki studia. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Moim zdaniem Fallout 3 jest lepszy od New Vegas w kwestii klimatu i świata.Nevada była pusta.Cała reszta jest porównywalna. Edytowane 2 listopada 2015 przez KacperKing 1 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 No Waszyngton był pełny ale gruzu, i te przejścia przez metro xDD jezu jak to ssało kule, new vegas było lepsze w każdym aspekcie. 2 1 Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Gdyby CoD był sandboxem z elementami RPG to tak, ale nie jest. Cudownie, że z genialnego RPGa zrobili sandboxa elementami RPG... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 No Waszyngton był pełny ale gruzu, i te przejścia przez metro xDD jezu jak to ssało kule, new vegas było lepsze w każdym aspekcie. No te przejścia metrem to były średnie. Znaczy niby fajnie się je eksplorowało, ale gurwa za pierwszym razem to byłem taki zagubiony czy idę dobrze czy nie. xD Pamiętam jeszcze jak się wychodziło w jednym z pierwszych questów w takiej rozwalonej stacji pociągów i mi tam się zrespił deathclaw. Ale byłem zes.rany. XD Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Przejścia przez metro były mega klimatyczne, Nevada w NV była cholernie pusta - nie mówię tu o ilości lokacji, po prostu nie było tam czuć że wielka wojna się w ogóle odbyła, po prostu dostaliśmy pustynię z podoklejanymi zniszczonymi budynkami. Gdyby cała mapa w NV wyglądała jak The Divide z Lonesome road to miażdżyła by suty. 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 W metrze było fajnie na początku a nie po x godzinach gdzie starałeś się dostać do jeszcze nie odkrytych lokacji. No ale co mieli zrobić na tej pustyni żebyś poczuł że była ta wojna? W f4 będziesz czuł że była wojna atomowa? Bo ja po screenach i filmikach nadal podejrzewam że przeszło tam tylko tornado. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Nie wiedziałem że po tornadzie pojawiają się radskorpiony i jałowa ziemia. Cytuj
Boomcio 4 055 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 New Vegas nie ograłem = rodzice w latach 80tych nie zainwestowali w moją edukację ( inglisz ) a nie wiem, czy wyszło w wersji rosyjskojezycznej Ale jarało mnie celowanie z przyrządów. Teraz będę to miał w czwórce, więc nie hejtuje. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Nie wiedziałem że po tornadzie pojawiają się radskorpiony i jałowa ziemia. A ja nie wiedziałem że po wybuchu bomby atomowej i odczekaniu 200 lat drewniane domy będą miały tylko obdrapane ściany i wybite okna. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Pawcio, bo są obszary bardziej i mniej dotknięte wojną atomową. Może na tych screenach widać obszary mniej dotknięte, skąd wiesz jak wygląda reszta? Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Sa bagna(?), ziemie jałowe(miejsce wybuchu bomby) , centrum Bostonu i kilka innych miejsc.Między tymi strefami są wsie itd.W większosci zrabowane.Jednak są tereny nie zrabowane.Gra jest wielka, a tereny różne.Sam osobiście liczę na Vaulta w większosci zalanego wodą. Edytowane 2 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
Boomcio 4 055 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Nie wiedziałem że po tornadzie pojawiają się radskorpiony i jałowa ziemia.A ja nie wiedziałem że po wybuchu bomby atomowej i odczekaniu 200 lat drewniane domy będą miały tylko obdrapane ściany i wybite okna. Może ci, co rabowali domy przez te 200 lat też w nich sprzatali ? 1 Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Na jednym z trailerów czwórki widać to Wydaje mi się że to jest lokacja w którą uderza bomba z początku gry, właśnie tam ujrzymy ror(pipi)w totalny więc jest OK Edytowane 2 listopada 2015 przez Krizz Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Wydaje mi się że to jest lokacja w którą uderza bomba z początku gry, właśnie tam ujrzymy ror(pipi)w totalny więc jest OK Bez power armora nie przetrwasz pewnie 10 sekund sam na sam z deathclawem Edytowane 2 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Pawcio, bo są obszary bardziej i mniej dotknięte wojną atomową. Może na tych screenach widać obszary mniej dotknięte, skąd wiesz jak wygląda reszta? Na prezentacji bomba yebła kilkaset metrów od domu protagonisty, wraca tam 200 lat po domki w całkiem niezłym stanie xD 1 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Perk Lone Wanderer Fajna rzecz, jak ktoś nie lubi się zastanawiać czy AI jeszcze żyje. W 3 i NV zawsze łaziłem sam. BTW w poprzednich Falloutach był po prostu suwak poziomu trudności i jak ktoś chciał mieć łatwiej, to sobie ułatwiał jednym klikiem. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Pawcio, bo są obszary bardziej i mniej dotknięte wojną atomową. Może na tych screenach widać obszary mniej dotknięte, skąd wiesz jak wygląda reszta? Na prezentacji bomba yebła kilkaset metrów od domu protagonisty, wraca tam 200 lat po domki w całkiem niezłym stanie xD Oglądałes przecieki ? Na jednym z nich jest nasz ocalały który zjeżdża do krypty. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Pawcio, bo są obszary bardziej i mniej dotknięte wojną atomową. Może na tych screenach widać obszary mniej dotknięte, skąd wiesz jak wygląda reszta? Na prezentacji bomba yebła kilkaset metrów od domu protagonisty, wraca tam 200 lat po domki w całkiem niezłym stanie xD Kilkaset metrów? lulz Gdyby tak było to by nie przeżył. Było to znacznie więcej i przez to domki jeszcze jako tako stoją. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi