Pupcio 18 448 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) @kacperking no i co w związku z tym? Edytowane 2 listopada 2015 przez Pawcio Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 @kacperking no i co w związku z tym? To nie jest na pewno kilaset metrów tylko parę kilosów.Gdy zjeżdża do krypty omal fala uderzeniowa go nie za(pipi)uje. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 No i co to zmienia? Taka konstrukcja przetrwałaby fale uderzeniową? A zresztą (pipi)a to gra od bethesdy czemu ja tu się doszukuje logiki. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Ogólnie szukanie w gierkach logiki xD W Falloutach bomby atomowe są o wiele słabsze niż w "realu" , największe miały moc ~700 kt i większość ich energii była uwalniana w postaci promieniowania neutronowego - więc bliżej im do bomb neutronowych (ERW) Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 W F3 też były miejsca gdzie spadła bomba. Podchodziłeś i zaliczałeś natychmiastowy zgon od promieniowania. W DC tak było i jeszcze gdzieś przy Schronie z Mutantami. Najbardziej mnie teraz zastanawia fabuła, kim jest nasza postać, kim gramy i jaki jest cel? Ale to wszystko już za tydzień. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Pamiętam, że chyba na zachodzie mapy była miejscówka silnie napromieniowana, krypta 87. Jak się wchodziło od góry to natychmiastowy zgon. Próbowałem. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Obejrzałem znowu dwa trailery. Będzie nadawane przez tydzień. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Bethesda dała sample 6'ciu utworów z F4 https://bethesda.net/#en/events/game/facing-the-music-in-fallout-4/2015/11/02/42 Spotify: https://play.spotify.com/user/bethesdanet/playlist/6odolWS2Iu1L3XjXZJifSF Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 co ja czytam w tym temacie 1) technologia i historia między realiami naszymi a lore w grze rozjeżdża się mniej wiecej przy II wojnie światowej, "nasze" bomby atomowe =/= bomby atomowe z fallouta pod względem działania, w falloutach atomówki są bardziej nastawione na skażenie radiacyjne, stąd wszelkiej maści gigantyczne mrówki, radskorpiony czy ghule, też "radiacja" =/= "radiacji" z fallouta, cytat z f1 A myślałeś w jaki sposób powstają Ghule? Myślisz, że tak po prostu wstaliśmy z łóżka i powiedzieliśmy do siebie: „Hmm, ciekawe jak by to było mieć gnijące i odpadające od kości ciało?” Silna radiacja. W taki sposób. No wiesz, wiele bomb robi bum, wybuch światła i gorąca, skóra z ciebie złazi płatami, ale ty nie umierasz. To ten szczególny rodzaj promieniowania. 2)supermutanty są efektem kontaktu z wirusem Fev, nie radiacji. tak samo jak deathclawy.3) według intra f1 atomówki pokryły i zabiły na raz 90% globu i 90% ludzi na świecie. w new vegas nagle sie dowiadujemy że las vegas jest nie tknięte xd pewnie będzie więcej kwiatków w f4 i okaże się że pół stanów zjednoczonych jest nietknięte.4) jest zielono, bo zawsze mogli użyć geck-a ale nigga plz jezu aż mi sie przypomniało jak pierwszy raz penetrowałem the glow w f1, jaka to była za(pipi)istość Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Przecież w NV zostało przez samego House'a powiedziane że miał kontrolę nad wyrzutnią pocisków i superkomputery zdolne obliczyć trajektorię bomb, dlatego mało co trzasło dość blisko, aby z Vegas została dziura jak w mapie Chance'a. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 wiadomo juz kiedy pojawia sie recki? pewnie dopiero na premiere.. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Raczej w przypadku tej gry żadna recenzja nie będzie sprawiedliwa. Chodzi mi oto że każdy kto zechce sprawiedliwie ocenić grę w jakimś stopniu będzie już pod wpływem jej magii. Lata wyczekiwań zrobiły swoje. Np. jeszcze nie grałem nawet gameplaya nie widziałem a i tak jest dla mnie 10/10 :facepalmz: Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Spoko, jako zagorzały fan fallouta od dziecka dam te uczciwe 7-/10 dla przeciwwagi. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Ja kupię na premierę ale pewnie poczekam na kilka gb patchy:) akurat tomb raidera i tal3s of zeistra przejdę. Ciekawe ile gb premierowego patcha Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Screeny z PC (ultra) reszta - http://www.allgamesbeta.com/2015/11/fallout-4-pc-ultra-settings-screenshots.html Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Spoko, jako zagorzały fan fallouta od dziecka dam te uczciwe 7-/10 dla przeciwwagi. Pewnie po 3 godzinach grania dam tyle samo. Ale to już nie będzie miało znaczenia. Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Grafika niestety boli, ale na szczęście to tylko grafika. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Graficzny potworek, ale nie o to tutaj chodzi. Z tym, że mam wrażenie, jakby od czasów Skyrima nic się nie zmieniło, a mamy przeskok generacji. Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Trudno. Dobra książka nie ma w ogóle grafiki, a słaby film fotorealistyczną. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Co to w ogóle za porównanie? XD Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Swoją drogą to wstyd dla tak uznanej firmy i tak uznanej gry prezentować taki poziom graficzny. Ja tam czuję 6/10. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 te screeny na "ultra" jak widze to drewno to moj hajp sie osłabia, nadal kupie ale jak sie okaże że to jest drętwa strzelanina bez fabuły i ze słąbą grafiką to sie w(pipi)ie i oleje bethesde, bo oni robią lepszy hajp niż gry 2 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Jak to jest Ultra na pc, co wyglada jak F3 z hi res textures mod, to wspolczuje konsolowcom Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Jak patrze na te okna to cos we mnie umiera w srodku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi