Opublikowano 3 listopada 20159 l Grafika jest jaka jest - nie ma co drążyć. Kiedyś odpaliłem New Vegas i pierwsze wrażenie było takie, że wygląda jak wygląda i tyle. Ani przez chwilę nie przeszkadzało. A potem blisko 100 godzin eksploracji, odkrywania sekretów każdej krypty, zbieranie złomu i wykonywanie niby prostych fetchquestów, a ile po drodze było frajdy. Niech F4 zapewni mi podobne wrażenia z rozgrywki i te blisko 200 zł wydatku będzie uzasadnione. Jestem pełen nadziei, że tak właśnie będzie. Edytowane 3 listopada 20159 l przez Bigby
Opublikowano 3 listopada 20159 l bethesda płacze że są wycieki http://www.ppe.pl/news/39744/bethesda-zaluje-ze-wyslala-wczesniej-kopie-fallout-4-reakcje-firmy-po-przeciekach.html nic dziwnego że obawiają sie wycieków skoro tak dużo tej grze można zarzucić jak gra jest dobra to wycieki tylko podbijają hajp, a tutaj jest odwrotnie i ludzie zaczynają mieć uzasadnione wątpliwości co do jakości gry
Opublikowano 3 listopada 20159 l Gry tej firmy zawsze przechodzi się na dwa razy. 1 na premierę na konsoli a drugi po roku czy 2 na pc z masą modów
Opublikowano 3 listopada 20159 l Szczególnie że teraz różnice miedzy PC a konsolami są tak zatarte że w kwestii grafiki nic nie stracimy. Jeżeli ktoś nie wierzy to niech znajdzie tu więcej niz 10 różnic. Albo tu Edytowane 3 listopada 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 3 listopada 20159 l Jak juz tak bardzo silisz sie na porownywanie to proponuje wklic tego screena z konsoli z tymi drzewami powbijanymi jak gwozdzie bez cieni bo z bliska to co ty chcesz porownywac jak wszystko bylo robione pod konsole wiec nikt na pc nie robil dodatkowo tekstur @2x.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Ludzie, ziemniaki mi gniją w piwnicy przez was. F3 i new vegas sa dobrymi grami, nie wybitnymi ale dobrymi. Ale falloutami to są slabymi i to niepodlega dyskusji. Gdyby nie mialy nazwy fallout w tytule ludzie by opsikali te gry.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Ludzie, ziemniaki mi gniją w piwnicy przez was. F3 i new vegas sa dobrymi grami, nie wybitnymi ale dobrymi. Ale falloutami to są slabymi i to niepodlega dyskusji. Gdyby nie mialy nazwy fallout w tytule ludzie by opsikali te gry. Najważniejsze, żeby nie było drewnianej animacji postaci, jak w F3, gdzie praktycznie nie dało się grać z 3 osoby. Tam była chociaż wyczuwalna moc broni, jeżeli jeszcze dopracowali ten aspekt ( a tak wygląda na filmikach ) to będzie spox.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Co jak co, ale aspekt FPS będzie dopracowany na maksa.Tu akurat się postarali, niech bedą tylko ciekawe miejscówki to będę zadowolony.A patrząc na screeny z przecieków takie będą.Ciekawe jak z ilością questów, ale patrząc chociażby na Skyrima to o to też się nie martwię. Edytowane 3 listopada 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 3 listopada 20159 l Pominmy juz oprawe graficzna bo ta akurat prezentuje sie niezbyt smacznie w F4. Gralem w poprzednie fallouty ale wiekszosci nie ukonczylem, trojeczka mnie wciagnela najbardziej z tych wszystkich czesci gry, wiec naprawde polecam. Hype opadl po obejrzeniu sporej ilosci materialow, uwazam ze to bedzie jedynie dobry sredniak nic wiecej.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Gra dla nie znających gatunku będzie na około 8/10. +1 dla fanów Fallouta i +1 dla fanów sandboxów i wychodzi gra idealna, w której na błędy przymyka się oko. Edytowane 3 listopada 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 3 listopada 20159 l Ludzie, ziemniaki mi gniją w piwnicy przez was. F3 i new vegas sa dobrymi grami, nie wybitnymi ale dobrymi. Ale falloutami to są slabymi i to niepodlega dyskusji. Gdyby nie mialy nazwy fallout w tytule ludzie by opsikali te gry. Nareszcie ktoś coś mądrego o falloucie plus dla Ciebie.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Gra dla nie znających gatunku będzie na około 8/10. +1 dla fanów Fallouta i +1 dla fanów sandboxów i wychodzi gra idealna, w której na błędy przymyka się oko. Widzicie matoly? Matematyka wyzsza i wszystko jasne, z chlodna kalkulacja klocic sie nie da.
Opublikowano 3 listopada 20159 l A propo recenzji, beda jakieś przed premierą ? Gdyby byłyby to byłoby fajnie ale pewnie nie będzie.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Ja zbyt długo czekałem na te grę żebym teraz tak po prosty na cokolwiek narzekał np. że mi drzewa wyglądają na zapałki. Pragnę wchłonąć te grę jak gąbka wodę.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Te pół roku czekania od E3 minęło jak z bicza strzelił a ten tydzień będzie się dłużył jak cholera
Opublikowano 3 listopada 20159 l Ale już się tak nie zapędzajcie w bronieniu tej smiesznej firmy, zdecydowanie gra będzie wciągającym kawałkiem kodu i pewnie dla wielu będzie to GOTY 2015, ale uczciwie przyznać trzeba, że jak na 2015 rok ta gra wygląda po prostu słabo. No i póki co nikt nie gra a że wyciekły screeny i filmy to można tylko to ocenić co widzimy no i nie jest najlepiej. Tak się zastanawiam kto niby broni Bethesdy w kwestii grafiki? Przecież to, że gra wygląda jak lekko ulepszony Fallout 3 to fakt. Owszem stała się bardziej kolorowa i jest więcej detali, ale jest bardzo nierówna i czuć pastgena. TYLKO, że ja mam totalnie w du.pie, bo nie po to gram w Fallouta tylko, żeby połazić po radioaktywnym świecie, porobić questy, walczyć, hakować, otwierać zamki, odkrywać miejscówki, rozje.bać supermutanta z miniatomówki. Zwyczajnie być panem i władcą pustkowi. Za tydzień we wtorek ok. 15 rozpoczynam maraton.
Opublikowano 3 listopada 20159 l No chyba ślepy jestes jak nie widzisz postów W GRAFIKE SIE NIE GRA HURR DURR SPEDZE 150 GUWNO-GODZIN W SWIECIE TEJ GRY I TO SIE LICZY
Opublikowano 3 listopada 20159 l No, ale to nie jest według mnie bronienie grafiki, bo dla mnie też grafika w tej grze się nie liczy, ale to nie znaczy, że jestem ślepy jak gra wygląda w 2015 gdy mamy takiego pięknego Wieśka chociażby. Dla mnie to gra mogłaby wyglądać jak F3 i tak bym napier.dalał.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Gra dla nie znających gatunku będzie na około 8/10. +1 dla fanów Fallouta i +1 dla fanów sandboxów i wychodzi gra idealna, w której na błędy przymyka się oko. słaba matma jak dla mnie wygląda to na 7/10, dla fana sanboxów +1, dla fana fallouta -1 więc mamy 7/10 tak jestem fanem fallouta i nie jestem zachwycony że robią z tego strzelanke
Opublikowano 3 listopada 20159 l Sorry za offtop.Może to banał, ale... co to jest to całe "PSX Extreme Gold" przy poście Orzeszka ? Edytowane 3 listopada 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 3 listopada 20159 l Content dostepny tylko dla tych co maja wykupione konto premium na forum, wtedy widza zawartosc.
Opublikowano 3 listopada 20159 l łapcie kod na dynamiczny temat na ps4 Dzieki, kod wykorzystany, motyw jest ZA(pipi)ISTY, zostaly jeszcze 2 kody.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Co do gry to i tak mało wypłynęło.Ludzie starają sie nie dawac spoilerów co mnie cieszy. Edytowane 3 listopada 20159 l przez KacperKing