Skocz do zawartości

Fallout 4

luk_ash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętam jak grałem w Wieśka z tymi długimi loadingami. :obama:

A Wizima  , pamiętacie jak  Aurora  dusiła się i cięła na tym mieście  na każdej możliwej konfiguracji PC? Ja myślałem  ,że mam coś nie tak ze sterownikami.

A z tego  lets pleya  gra wygląda znośnie czyżby delikatnie poprawili mimikę?

Opublikowano

no to mamy wyrok - wiedzmin3 wraz z 10 razy większym światem, 100 razy ładniejszym, i żyjącym nie ma praktycznie wcale loadingów oprócz przejścia np na skellige albo teleportu fast travel.

a tymczasem to gunwo obesrane z grafą 2006/10 ma takie loadingi przy otwieraniu drzwi? to jest gorsze niż resident evil 2 na PSX

Opublikowano (edytowane)

no to mamy wyrok - wiedzmin3 wraz z 10 razy większym światem, 100 razy ładniejszym, i żyjącym nie ma praktycznie wcale loadingów oprócz przejścia np na skellige albo teleportu fast travel.

a tymczasem to gunwo obesrane z grafą 2006/10 ma takie loadingi przy otwieraniu drzwi? to jest gorsze niż resident evil 2 na PSX

A ile w tym Wieśku mesjaszu było otwartych drzwi ? I nie wmówisz mi że jest ich 1000.

Może i świat żyje ale nie ma w nim nic do roboty.Dosłownie NIC.

Edytowane przez KacperKing
  • Minusik 5
Opublikowano

No w Wieśku były otwarte miejscówki, wchodziłeś przez drzwi jak w normalnym życiu, przez okna było widać co się w środku dzieje i odwrotnie. To jest zayebiste. 

Mam nadzieję, że patch day1 naprawdę poprawi te loadingi i klatki.

Kur.wa w co ja wierzę. :yao: 

Opublikowano

I7 gtx  8 gb ramu i dysk sdd załatwi sprawę loadingów. Tylko że z taką grafiką na ps4 czy xbox one nie mogą tych loadingów skrócić .... Bethesda to 2 najbardziej leniwa firma pod względem optymalizacji.

Druga bo Telltale nic nie pobije. Właśnie ogrywam tales from borderland na ps4 i (pipi)a tnie non stop a co jakiś czas mam czkawke :)

Opublikowano (edytowane)

Robi marne prowo i tyle.

A Wracajac do bugthesdy to jak tak dalej beda wyskakiwac nowe kwiatki odnosnie zyebanej strony technicznej F4 to jednak na dzien przed premiera odpuszcze zakup. Niesamowite.

I dziwota za daja embargo na embargo embarga..

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano (edytowane)

A ile w tym Wieśku mesjaszu było otwartych drzwi ? I nie wmówisz mi że jest ich 1000.

Szanuje twoje zdanie  i cenie za  dobór avatara jeżeli oglądałeś ten film.  Ale przyznasz racje  ,że wiedzmiń pokazał  ,że  gra z otwartym światem  może wyglądać dobrze(bez modów). Do tego  główny quest w rpg  z otwartym światem może być nieźle napisany. A  poboczne ciekawe i zróżnicowane. Więc wybacz ,że mam  prawo wymagać  od firmy która  się ponoć "specjalizuje" w rpg z open worldem aby ruszyli swoje cztery żopy. 

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)
Opublikowano (edytowane)

Szanuje twoje zdanie  i cenie za  dobór avatara jeżeli oglądałeś ten film.  Ale przyznasz racje  ,że wiedzmiń pokazał  ,że  gra z otwartym światem  może wyglądać dobrze(bez modów). Do tego  główny quest w rpg  z otwartym światem może być nieźle napisany. A  poboczne ciekawe i zróżnicowane. Więc wybacz ,że mam  prawo wymagać  od firmy która  się ponoć "specjalizuje" w rpg z open worldem aby ruszyli swoje cztery żopy. 

W końcu ktoś normalny w tym temacie, myślałem że nikogo tu nie znajdę.Tak, gra mogła by być ładniejsza, mieć krótsze loadnigi i mieć lepszy frame rate ale to Fallout.Dla niego jestem w stanie wytrzymać dużo, między innymi słaby framerate, grafikę i loadingi.Ale dwie z tych rzeczy mogą naprawic w nadchodzących patchach.Więc w wadach zostaje tylko słaba grafa, która AŻ tak słaba jednak nie jest.I tak zgodzę się że W3 jest dobre, nawet bardzo dobre.

Edytowane przez KacperKing
Opublikowano

mogą naprawic w nadchodzących patchach.

Albo wystarczy przeczyścic pamięć cache w ps4.