Gość suteq Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Pamiętam jak grałem w Wieśka z tymi długimi loadingami. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Pamiętam jak grałem w Wieśka z tymi długimi loadingami. A Wizima , pamiętacie jak Aurora dusiła się i cięła na tym mieście na każdej możliwej konfiguracji PC? Ja myślałem ,że mam coś nie tak ze sterownikami. A z tego lets pleya gra wygląda znośnie czyżby delikatnie poprawili mimikę? Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Nie ma co sie martwic. Fallout 4 HHDD na ps5 juz na bank bedzie plynnie chodzil. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 no to mamy wyrok - wiedzmin3 wraz z 10 razy większym światem, 100 razy ładniejszym, i żyjącym nie ma praktycznie wcale loadingów oprócz przejścia np na skellige albo teleportu fast travel. a tymczasem to gunwo obesrane z grafą 2006/10 ma takie loadingi przy otwieraniu drzwi? to jest gorsze niż resident evil 2 na PSX Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) no to mamy wyrok - wiedzmin3 wraz z 10 razy większym światem, 100 razy ładniejszym, i żyjącym nie ma praktycznie wcale loadingów oprócz przejścia np na skellige albo teleportu fast travel. a tymczasem to gunwo obesrane z grafą 2006/10 ma takie loadingi przy otwieraniu drzwi? to jest gorsze niż resident evil 2 na PSX A ile w tym Wieśku mesjaszu było otwartych drzwi ? I nie wmówisz mi że jest ich 1000. Może i świat żyje ale nie ma w nim nic do roboty.Dosłownie NIC. Edytowane 8 listopada 2015 przez KacperKing 5 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 No w Wieśku były otwarte miejscówki, wchodziłeś przez drzwi jak w normalnym życiu, przez okna było widać co się w środku dzieje i odwrotnie. To jest zayebiste. Mam nadzieję, że patch day1 naprawdę poprawi te loadingi i klatki. Kur.wa w co ja wierzę. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 420 Opublikowano 8 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 listopada 2015 Też nazwiecie swoją postać kacperking i dacie jej 0 do inteligencji? 24 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 I7 gtx 8 gb ramu i dysk sdd załatwi sprawę loadingów. Tylko że z taką grafiką na ps4 czy xbox one nie mogą tych loadingów skrócić .... Bethesda to 2 najbardziej leniwa firma pod względem optymalizacji. Druga bo Telltale nic nie pobije. Właśnie ogrywam tales from borderland na ps4 i (pipi)a tnie non stop a co jakiś czas mam czkawke Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) Nie można dac do atrybutu SPECIAL wartości zero.Poza tym myślałem że w tą kupę nie zagracie. Edytowane 8 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 HAhahahhahaha, jak cie kacper zaorał pawcio. xDDDDDDDDDDDD Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) Robi marne prowo i tyle. A Wracajac do bugthesdy to jak tak dalej beda wyskakiwac nowe kwiatki odnosnie zyebanej strony technicznej F4 to jednak na dzien przed premiera odpuszcze zakup. Niesamowite. I dziwota za daja embargo na embargo embarga.. Edytowane 8 listopada 2015 przez kudlaty88 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 xD Kacperek nie zmieniaj się nigdy, pie,rdol tych hejterów. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Przykładowe dialogi postaci KacperKing w f1 i F NV Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 https://www.reddit.com/r/Fallout/comments/3s0jim/tonight_is_the_last_night_that_i_will_go_to_sleep/ Z jednej strony co mi do tego, że ktoś jest szczęśliwy, z drugiej strony gardzę, bo lubiana przeze mnie seria ma marnowany potencjał. Ciężka decyzja. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) no to mamy wyrok - wiedzmin3 wraz z 10 razy większym światem, 100 razy ładniejszym, i żyjącym nie ma praktycznie wcale loadingów oprócz przejścia np na skellige albo teleportu fast travel. a tymczasem to gunwo obesrane z grafą 2006/10 ma takie loadingi przy otwieraniu drzwi? to jest gorsze niż resident evil 2 na PSX A ile w tym Wieśku mesjaszu było otwartych drzwi ? I nie wmówisz mi że jest ich 1000. Może i świat żyje ale nie ma w nim nic do roboty.Dosłownie NIC. Szanuje twoje zdanie i cenie za dobór avatara jeżeli oglądałeś ten film. Ale przyznasz racje ,że wiedzmiń pokazał ,że gra z otwartym światem może wyglądać dobrze(bez modów). Do tego główny quest w rpg z otwartym światem może być nieźle napisany. A poboczne ciekawe i zróżnicowane. Więc wybacz ,że mam prawo wymagać od firmy która się ponoć "specjalizuje" w rpg z open worldem aby ruszyli swoje cztery żopy. Edytowane 8 listopada 2015 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) no to mamy wyrok - wiedzmin3 wraz z 10 razy większym światem, 100 razy ładniejszym, i żyjącym nie ma praktycznie wcale loadingów oprócz przejścia np na skellige albo teleportu fast travel. a tymczasem to gunwo obesrane z grafą 2006/10 ma takie loadingi przy otwieraniu drzwi? to jest gorsze niż resident evil 2 na PSX A ile w tym Wieśku mesjaszu było otwartych drzwi ? I nie wmówisz mi że jest ich 1000. Może i świat żyje ale nie ma w nim nic do roboty.Dosłownie NIC. Szanuje twoje zdanie i cenie za dobór avatara jeżeli oglądałeś ten film. Ale przyznasz racje ,że wiedzmiń pokazał ,że gra z otwartym światem może wyglądać dobrze(bez modów). Do tego główny quest w rpg z otwartym światem może być nieźle napisany. A poboczne ciekawe i zróżnicowane. Więc wybacz ,że mam prawo wymagać od firmy która się ponoć "specjalizuje" w rpg z open worldem aby ruszyli swoje cztery żopy. W końcu ktoś normalny w tym temacie, myślałem że nikogo tu nie znajdę.Tak, gra mogła by być ładniejsza, mieć krótsze loadnigi i mieć lepszy frame rate ale to Fallout.Dla niego jestem w stanie wytrzymać dużo, między innymi słaby framerate, grafikę i loadingi.Ale dwie z tych rzeczy mogą naprawic w nadchodzących patchach.Więc w wadach zostaje tylko słaba grafa, która AŻ tak słaba jednak nie jest.I tak zgodzę się że W3 jest dobre, nawet bardzo dobre. Edytowane 8 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 mogą naprawic w nadchodzących patchach. Albo wystarczy przeczyścic pamięć cache w ps4. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 I tak zgodzę się że W3 jest dobre, nawet bardzo dobre. Najlepsze. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) https://vid.me/yV5M- xbox https://vid.me/5k1k- ps4 Ta sama miejscówka, a jeżeli chodzi o dropy to chyba każdy widzi, na której platformie gierka działa lepiej. Edytowane 8 listopada 2015 przez Starh Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 A może twórcy czwórki stwierdzili nagle, że sam tytuł do czegos zobowiązuje? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi