blantman 5 780 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Euro już wysyła bo moja kopia na ps4 ma status wysłane do sklepu:) Nie ma to jak zrobić pre order na każdą konsole 2 miesiące temu a ostatecznie kupić na steam;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Robisz ludzi w ch.uja, bo ktoś Twoją grę musi zapakować, wysłać, zawieźć. No nieładnie się zachowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 że nadrobi świetna fabułą Chyba pomyliłeś firmy :yao: :yao: Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Oj tam jak mi w euro nie sprzedadzą to wystawia na półkę. Kuriera do domu zawsze odbieram . Tak fabuła szczególnie w f3 była zabójczo dobra. Tak dobra że nie pamiętam ani jednego questa a z takiego f1 czy 2 nadal pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 No fabuła w f3 to jest bo jest, ale te wszystkie historie o ludziach, miejscówkach, kryptach, czytanie dzienników ze starych fabryk itp. No kur.wa cudowna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Przecież napisałem, że idiota. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 No fabuła w f3 to jest bo jest, ale te wszystkie historie o ludziach, miejscówkach, kryptach, czytanie dzienników ze starych fabryk itp. No kur.wa cudowna rzecz. Szczerze to po ~100h osobiście nie mogę sobie skojarzyć jakichś ciekawych historii. Pamiętam jedynie, że było tego trochę, ale żeby przywołać coś konkretnego, to nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Ja mam platynę w F3 a nie pamiętam kompletnie nic z tej gry xDDD To dobitnie świadczy jak słaba tam była fabuła. Na liczniku miałem ponad 100 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) No mi najbardziej przychodzą do głowy historie z Krypt. W jednej klonowali ludzi, w innej z tego co pamiętam tworzyli supermutantów, w jeszcze innej był eksperyment z roślinami, a w jeszcze innej ludzie oddawali co jakiś czas w ofierze jedną osobę, bo myśleli, że sztuczna inteligencja ich zayebie jeśli tego nie zrobią. Do tego moim zdaniem świetny quest z Oazą. Z miłą chęcią sobie grę odświeżę w BC. Edytowane 9 listopada 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 No fabuła w f3 to jest bo jest, ale te wszystkie historie o ludziach, miejscówkach, kryptach, czytanie dzienników ze starych fabryk itp. No kur.wa cudowna rzecz. Ale nie sądzisz Sutequ ,że jest to element nieożywiony budujący niesamowicie klimat ( Uwielbiam czytać książki w grach Bethesdy). Może czas aby popisali sie czymś więcej , ale pewnie wpieprzą Tone Ester Eggów to gawiedź będzie zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Wiadomo już, że gra będzie miała dużo bugów, kulejący fps i pewnie masa innych rzeczy o których jeszcze nie wiemy, a i tak kupujecie na premiere? Edytowane 9 listopada 2015 przez Fanek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 No fabuła w f3 to jest bo jest, ale te wszystkie historie o ludziach, miejscówkach, kryptach, czytanie dzienników ze starych fabryk itp. No kur.wa cudowna rzecz. Ale nie sądzisz Sutequ ,że jest to element nieożywiony budujący niesamowicie klimat ( Uwielbiam czytać książki w grach Bethesdy). Może czas aby popisali sie czymś więcej , ale pewnie wpieprzą Tone Ester Eggów to gawiedź będzie zadowolona. No oczywiście, że fajnie jakby zrobili mnóstwo fajnych, nowych rzeczy, ale wiesz jak to mówią "Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma", a Fallout wychodzi tak rzadko, że całkowicie ulegam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trixter 3 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Wiadomo już, że gra będzie miała dużo bugów, kulejący fps i pewnie masa innych rzeczy o których jeszcze nie wiemy, a i tak kupujecie na premiere? +1 Każdy hejtuje, a w pre orderach po kilka kopii xD Strasznie nieszczęśliwe community. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 No mi najbardziej przychodzą do głowy historie z Krypt. W jednej klonowali ludzi, w innej z tego co pamiętam tworzyli supermutantów, w jeszcze innej był eksperyment z roślinami, a w jeszcze innej ludzie oddawali co jakiś czas w ofierze jedną osobę, bo myśleli, że sztuczna inteligencja ich zayebie jeśli tego nie zrobią. Do tego moim zdaniem świetny quest z Oazą. Z miłą chęcią sobie grę odświeżę w BC. Pamięć ci płata figle i mieszasz nieco F3 z New Vegas... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 No tak, przecież jak wydasz pieniążki to broń boże nie można złego słowa powiedzieć xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 No mi najbardziej przychodzą do głowy historie z Krypt. W jednej klonowali ludzi, w innej z tego co pamiętam tworzyli supermutantów, w jeszcze innej był eksperyment z roślinami, a w jeszcze innej ludzie oddawali co jakiś czas w ofierze jedną osobę, bo myśleli, że sztuczna inteligencja ich zayebie jeśli tego nie zrobią. Do tego moim zdaniem świetny quest z Oazą. Z miłą chęcią sobie grę odświeżę w BC. Pamięć ci płata figle i mieszasz nieco F3 z New Vegas... W którym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Krypta z roślinami była w nv Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Faktycznie, coś mi się popier.doliło. Tak btw znalazłem takie coś: Dla mnie to jest jedna z najlepszych rzeczy w Falloucie i właśnie jeden z głównych powodów, dla których w te gry gram. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Vault 11 też z New Vegas, badania z wirusem miały już miejsce w klasycznych Falloutach. Także jakoś wiele zapadających w pamięć historii nie ma. Przypomniałeś mi swoją drogą o recenzji niejakiego Zaxa, doszukującego się mega intrygujących historii, które miały miejsce chyba jedynie w jego głowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Zax to lubił fantazjować na temat tego F3. Pamiętam te jego teksty w szmatławcu na temat tej części XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Ja o parze staruszków pamiętam, ale wczówkę miał boską Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Wiadomo już, że gra będzie miała dużo bugów, kulejący fps i pewnie masa innych rzeczy o których jeszcze nie wiemy, a i tak kupujecie na premiere? Fanek napisałeś pierwszego mądrego posta na tym forum. Winszuje. No tak, przecież jak wydasz pieniążki to broń boże nie można złego słowa powiedzieć xDD No nie, ale dajesz zielone światło na dymanko. Ale co kto tam lubi, chociaż pól biedy że cebule wziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Moze zostawmy watek preorderow i kupowania na premiere poki co. Ten temat i tak dostarczy ton beki bez tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Widać że te gry które dzieli 7 lat.Trochę to porównanie nie ma sensu, ale pokazuje ewolucję grafiki.Wracając do grafii to jest wystarczająca dla mnie.Nie ma szału ale nie wygląda jak gunwo. Edytowane 9 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi