blantman 5 780 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Skyrim miał fajną polską wersje byl henio talar a jego głos goty:) Edytowane 9 listopada 2015 przez blantman Cytuj
stoodio 2 080 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Skyrim miał fajną polską wersje byl henio talar a jego głos goty:) Nie dla konsolowego plebsu polskie wersje z Talarem i Fronczem. 1 Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Oglądam sobie strumyki z F4 no i muszę powiedzieć ze hype over 9...,tylko 9. No jakieś to takie kolorowe i nijakie słodkie drewno i jakby klimatu mniej było,a jutro rano miałem odebrac swoją kopie gry a juz mi sie za uja niechce Edytowane 9 listopada 2015 przez kudlaty88 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Panowie, obejrzalem godzinny lets play z samego początku F4 ogrywany na xone. Graficznie to musicie zobaczyc an zywo, bo grafa jest kulawa jesli chodzi o szczegoly, wszystko jest takie proste i puste no i te drzewa bez cieni ze screenow istnieja naprawde, zwlaszcza jak sie patrzy na to "na zwyo" jak to sie rusza w lets playu. Nie bede spoilerowal, ale powiedzmy ze to co widzieliscie na trailerach, wyjscie z vaulta, powrot do wioski i gadka z robotem to pierwsza godzina gry. Kominy na domach doczytuja sie prawie ze przed samym nosem na konsoli. Ale podoba mi sie, bo to wszystko jest dosyc plastycznie pomyslane jesli chodzi o design, generalnie to taki F3 na lekkich sterydach graficznych wiec mi tam pasi bo na pogromce wieska nie czekalem, jednak jak na 2015 rok to trudno tu mowic o dobrej grafice. Ciesza napewno dynamiczne ciennie, lepsza fizyka rodem z Havok, calosc jest grana przyjemnie i plynnie na ile pokazuje filmik. Fajnie to wyglada jesli ktos nie ma wymagan pod Wiedzmina 3 lub Gta na ultra. Jest falloutowo i to widac na filmiku wiec jestem dobrze nastawiony na sam gameplay. Nie wiem jakie sa opcje konfiguracyjne odnosnie napisow, podczas gry jak sa jakies wazniejsze dialogi, jak wizyta colonela campbella do domu aby ustalic speciala i powiadomic nas o przydziale do vault 111, wtedy napisy sa, podczas rozmowy z roboty gdy wybieramy dialogi nie ma napisow, jak robot sam z siebie do nas gada na dluzej to dialogi sa, jakos tak dziwnie to wyglada. 3 Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Rany boskie, może niech ktoś w końcu da swą opinię po faktycznym graniu, a nie jakieś bezwartościowe komentarze po lets playach. Edytowane 9 listopada 2015 przez Figaro 3 Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Rany boskie, może niech ktoś w końcu da swą opinię po faktycznym graniu, a nie jakieś bezwartościowe komentarze po lets playach. Właśnie coś kulawo z tymi "polskimi" opiniami na tą chwilę. Chyba polskie sklepy wyjątkowo poważnie potraktowały datę premiery. Jutro tutaj będzie dopiero wysyp. Chyba, że Jerome coś napisze, ale on to kupił w Yharnam. Cytuj
stoodio 2 080 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 <Relacja godzinnego lecpleja spisana w stylu Maćka z Klanu> Serio... :facepalmz: Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 yebać, nie chce mi sie iść na nocną premierę. pójdę sobie jutro jak biały człowiek i kupie od ręki. Cytuj
[InSaNe] 2 510 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 W polskiej telewizorni leci często ta reklama Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 7 lat od Fallouta 3.3 lata od Fallouta New Vegas.5 miesięcy od konferencji na E3. Tak minął czas oczekiwania na Fallouta 4. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 New Vegas wyszedł 5 lat temu. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Ale dopiero od 3.3 da się w niego jakoś w miarę komfortowo grać. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Na ps3 do tej pory nie idzie grać komfortowo 1 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Ja bym z chęcią kupił tego Fallouta ale jak oglądam recki, w których mówią, że bug na bugu, gra się wiesza na wszystkich systemach a potem dają 9/10 to mam mindfucka. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Ja bym z chęcią kupił tego Fallouta ale jak oglądam recki, w których mówią, że bug na bugu, gra się wiesza na wszystkich systemach a potem dają 9/10 to mam mindfucka. Bo to bethesda , Ty nie rozumisz? Tu się bugi nie liczą Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Ja bym z chęcią kupił tego Fallouta ale jak oglądam recki, w których mówią, że bug na bugu, gra się wiesza na wszystkich systemach a potem dają 9/10 to mam mindfucka.Branża growa rzuca takimi ocenami od początków poprzedniej gen. Kiedyś jak recki wydawane były głównie w czasopismach, to oceny zazwyczaj były adekwatne. Teraz rządzi internet, a portale growe boją się wyłamać bo wiedzą że przy słabej ocenie takiego tytułu naraża się na hejt i klikniecia spadną. Przecież ta gra na konsolach działa podobnie do batmana na PC, a gracze i tak zacierają ręce. Gdyby takie (pipi) wypuściła jakakolwiek inną firma, to ludzie zmniejszali by ich z błotem (nawet blizza gracze ostatnio jadą). Edytowane 9 listopada 2015 przez Starh Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Gram i jest za(pipi)iscie. Grafika ladna, muzyka miazdzy - wlaczylem swoje radio ala lata 50te (Diamond City) i jest sporo kawalkow z Fallout 3 co akurat u mnie na wielki plus. chodze zwiedzam przy tej muzyce. Leweluje skradanie sie i perswazje Gra wciaga jak bagno. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Na ps3 do tej pory nie idzie grać komfortowo Cenega ruszyła sie i załatwila nam konsolowcom, polski jezyk w swojej grze.Chwalmy Boga Cytuj
czeskimaster 3 347 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Jerome, Na jakiej platformie ogrywasz? Edytowane 9 listopada 2015 przez czeskimaster Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Na ps3 do tej pory nie idzie grać komfortowo Cenega ruszyła sie i załatwila nam konsolowcom, polski jezyk w swojej grze.Chwalmy Boga O czym ty gadasz? xD Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Jerome, Na jakiej platformie ogrywasz? PS4 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Zapytanie do weteranow. Jak polataja troche ten bugowy ser szwajcarski to zapewne z checia zakupie. Niestety bedzie to moje pierwsze spotkanie z Falloutem. Pytanie brzmi, jak prawilnie powinno sie w to to grac? FPP? TPP? Czy bez roznicy? 1 Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Fpp bo w tpp oczy kisną od animacji postaci Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Zapytanie do weteranow. Jak polataja troche ten bugowy ser szwajcarski to zapewne z checia zakupie. Niestety bedzie to moje pierwsze spotkanie z Falloutem. Pytanie brzmi, jak prawilnie powinno sie w to to grac? FPP? TPP? Czy bez roznicy? Tylko 2D z klikaniem w Buton akcji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi