Szajka 410 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 (edytowane) @Patricko a komu to potrzebne? Nie chcę się angażować za bardzo w osady,bynajmniej nie bardziej niż to konieczne. Mi starczy w sanktuarium,a w nim kilka szafek by graty tam wrzucać. Ale zauważyłem,że lewa nogą z power armora na stojaku mi w sanktuarium zniknęła . Edytowane 24 października 2021 przez Szajka Cytuj
Szajka 410 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 22 lvl odczucia. Lokacje wydają się zbyt blisko siebie. W centrum mapy dosłownie co krok nowa lokacja. Będę musiał się na obrzeża zapuścić i pomyszkować. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 W dniu 24.10.2021 o 16:23, Szajka napisał: @Patricko a komu to potrzebne? Nie chcę się angażować za bardzo w osady,bynajmniej nie bardziej niż to konieczne. Mi starczy w sanktuarium,a w nim kilka szafek by graty tam wrzucać. Ale zauważyłem,że lewa nogą z power armora na stojaku mi w sanktuarium zniknęła . Kup miejscówke w diamond city to nic znikać nie będzie Cytuj
Szajka 410 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 No i pany gram nadal, 39 lvl. Kurde jakoś na Ps5 mi się ta gra ładniejsza wydaje niż na Ps4. Ma masę śmiesznostek i niedoróbek,ale gra mi się dobrze. Olewam misje typu "another setlement bla bla" i jest cymesik. Gram po swojemu, kompanionow wygnalem do sanktuarium i sobie tam pielęgnują roślinki. Samotnie zwiedzam świat,poziom trudność bardzo trudny nadal potrafi zaskoczyć śmiercią na 2 hity. Staram się nie nadużywać sneak killi. Że taki kasztan mnie pochłonął to sam się dziwię 1 Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Samemu najlepiej się eksploruje, z perkiem Lone Wanderer plus skradaniem i dobrą snajperką to jest miód! Najlepsze jest to że każda wyprawa, każde przemierzanie mapy jest inne, wyskakują różni przeciwnicy i random encountery. To jest aspekt, który w F4 bardzo lubię. Co do osad to w każdej z nich warto zakładać sklepy. Dwa - trzy sklepy do sprzedawania zbędnego szmelcu i można zostać prawie milionerem Cytuj
Szajka 410 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 (edytowane) 8 minut temu, SebaSan1981 napisał: Dwa - trzy sklepy do sprzedawania zbędnego szmelcu i można zostać prawie milionerem Mam dwa sklepy w sanktuarium, to taka moja baza wypadowa. W niej trochę nastawiałem wieżyczek i innego badziewia. Zbędny szmelc i tak rozbieram na drobne śrubki i inne ameliniumy Edytowane 12 listopada 2021 przez Szajka Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Panowie a ten dodatek far harbor to zeby przejsc musze miec podstawke? Dawno w to gralem na ps4 i nie bedzie mi sie raczej chcialo grac od nowa zeby dojsc do dodatku Cytuj
Szajka 410 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 44 minuty temu, Ma_niek napisał: Panowie a ten dodatek far harbor to zeby przejsc musze miec podstawke? Dawno w to gralem na ps4 i nie bedzie mi sie raczej chcialo grac od nowa zeby dojsc do dodatku Pojawia się quest o odnalezienie córki pewnych państwa. Ten quest kieruje do Far Harbor. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 Far Harbor.. najlepsze dlc do F4, dość wymagające i mega klimatyczne. Jak już jesteśmy przy F4 to wygrzebałem starego screenshota z moją bazą w Sanctuary. Wykorzystana cała pojemność, budowana w podstawowej wersji bez modów. Pamiętam że z samego budowania wpadło kilka leveli Służy do dziś bo od czasu do czasu wracam do gry aby sobie postrzelać do Mirelurków i SuperMutantów. Cytuj
Szajka 410 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 (edytowane) 9 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Far Harbor.. najlepsze dlc do F4, dość wymagające i mega klimatyczne. Jak już jesteśmy przy F4 to wygrzebałem starego screenshota z moją bazą w Sanctuary. Szacun za wytrwałość. Ja tam jak muszę to łóżka pod chmurką i w uje wieżyczek stawiam Edytowane 14 listopada 2021 przez Szajka Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 31 stycznia 2022 Opublikowano 31 stycznia 2022 (edytowane) Są jakieś must have mody dla xsx? Weszła wersja goty za dwie duszki to trzeba ograć z dużym naciskiem na dodatki. Właśnie widzę że mody wyłączają osiągnięcia, yebać Edytowane 31 stycznia 2022 przez Bielik Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 1 lutego 2022 Opublikowano 1 lutego 2022 16 godzin temu, Bielik napisał: Właśnie widzę że mody wyłączają osiągnięcia, yebać To samo jest w konsolowym Skyrim Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 1 lutego 2022 Opublikowano 1 lutego 2022 Mody? Jedynie do przetestowania po wbiciu platyny. Tak robiłem w Skyrim i F4, pograłem trochę ale jak zobaczyłem że mi gra crashuje i wywala do dasha to usunąłem i gram nadal waniliowo. Nawiązując do Skyrima to po update Anniversary Edition - żadne mody nie są w nim potrzebne. A wracając jeszcze do Fallouta4, to jest w grze jeden jedyny przeciwnik, którego panicznie się boję i mam wielki respekt. Nie deathclaw, żadna królowa mirelurków czy mutanty ale.. stealth assaultron! Taki ludzko wyglądający robocik z ostrzem, który atakowany włącza niewidzialność i jest zabójczy na bliskim dystansie. Gdy jest w trybie niewidzialnym, nie da się go namierzyć w VATS a walka z nim to prawdziwe wyzwanie. Ilekroć widzę gdzieś tego chujka z daleka, robię sejwa albo staram się go zgasić z daleka snajperką zanim mnie dopadnie 1 Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 1 lutego 2022 Opublikowano 1 lutego 2022 Właśnie na załączonym obrazku widać, jak 2 godziny temu, SebaSan1981 napisał: staram się go zgasić z daleka snajperką zanim mnie dopadnie Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 1 lutego 2022 Opublikowano 1 lutego 2022 Ale to nie screen z mojego grania, tylko poglądowy z internetów, Boomciu. Cytuj
Ukukuki 7 108 Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 Za 4 razem wreszcie zaskoczyło, próbowałem gierki już kilka razy w przeciągu ostatnich 6 lat i zaskoczyło po odpaleniu na myszce. Gierka to typowy FPS, aż miło się headshoty wali. 1 Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 21 września 2022 Opublikowano 21 września 2022 Generalnie to pod maską fps-a działa cała erpegowa matematyka, więc jednak nie do końca typowy FPS Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 21 września 2022 Opublikowano 21 września 2022 Erpegowa matematyka na poziomie zerówki. F4 to obraza dla fanów tej serii i gier rpg 5 Cytuj
Chewie 179 Opublikowano 21 września 2022 Opublikowano 21 września 2022 Na pewno najgorszy fallout gdyby nie ten potworek 76, ostatnio gram z modami i jest klimatycznie jednak, gdyby tylko wymienić te questy i fabułę na coś sensownego to byłoby spoko. Point lookout wygląda zajebiście i czekam aż przeniosą resztę f3 i new vegas do 4. W przyszłym roku jeszcze Fallout London wychodzi Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 21 września 2022 Opublikowano 21 września 2022 najgorszy jest ten system dialogów i rozwoju postaci, te rzeczy najbardziej degraduje tę grę do zwykłej eksploracyjnej strzelanki w otwartym świecie. Całkiem fajnej i klimatycznej strzelanki, ale do rozbudowanych RPG tej grze bardzo daleko. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 21 września 2022 Opublikowano 21 września 2022 jak się nie grało we wcześniejsze fallouty 1 Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 21 września 2022 Opublikowano 21 września 2022 mi wystarczył power armor simulator Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi