Boomcio 4 143 Opublikowano 21 września 2022 Opublikowano 21 września 2022 (edytowane) Klimat Fallouta bije na głowę wszystko, co do tej pory powstało w umyśle homo sapiens. Kropka. Edytowane 21 września 2022 przez Crazy Horse Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 21 września 2022 Opublikowano 21 września 2022 Klimat fajny ale mało w tym RPGu RPGa. Już bardziej podobał mi się F3 pod tym względem, 4 to zwykłe rozwinięcie. Najgorsze w tej gierce są nieciekawe questy, postacie i dialogi czyli siła każdego RPGa. Najgorszy Fallout w jakiego grałem ale jako luźny FPS i zwiedzanie mapy to się sprawdza. 1 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 21 września 2022 Opublikowano 21 września 2022 Pamiętam że miałem Hype gdy tylko ogłosili datę premiery, i zamówiłem najdroższe wydanie na PS4. Zamówiłem do paczkomatu więc to był też mój pierwszy kontach z tego typu odbiorem paczki. Super wygodne. Więc gdy już przywiozłem paczkę do mieszkania, rozpakowałem, zainstalowałem pierwszy patch. Po kilkunastu minutach zabawy z ryjem głównego bohatera nareszcie mogłem uciec do schronu. Później to już grałem jak pojebany totalnie przez tamten świat wessany. Dlatego że miałem klapki na oczach i tak długo czekałem na F4, jego wady przemknęły mi niezaważone. Owszem do słaby RPG, ale eksplorowało mi się ten świat bardzo przyjemnie. 4 hours ago, Ukukuki said: Klimat fajny ale mało w tym RPGu RPGa. Już bardziej podobał mi się F3 pod tym względem, 4 to zwykłe rozwinięcie. Najgorsze w tej gierce są nieciekawe questy, postacie i dialogi czyli siła każdego RPGa. Najgorszy Fallout w jakiego grałem ale jako luźny FPS i zwiedzanie mapy to się sprawdza. Zgadzam się z powyższym. 1 Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 21 września 2022 Opublikowano 21 września 2022 41 minut temu, darkos napisał: Później to już grałem jak pojebany totalnie przez tamten świat wessany. Dlatego że miałem klapki na oczach i tak długo czekałem na F4, jego wady przemknęły mi niezaważone. Owszem do słaby RPG, ale eksplorowało mi się ten świat bardzo przyjemnie. Ja miałem tak z 3 częścią. Jako fan post apo, pierwszej i drugiej części (później NV) czułem, że w końcu konsole nowej generacji pozwolą godnie przenieść ten świat w 3D i że teraz będzie już tylko lepiej... Wszystkie części przechodziłem po kila razy, 4 chyba prawie raz ukończyłem. I co ciekawe było to właśnie na PC jak miałem pierwszy raz kontakt z grą. Wtedy olałem zabawę w budowę i rozwijanie baz. Później próbowałem kilkukrotnie podchodzić do tej części, już na konsolach i za każdym razem gra mnie szybciej znudziła. Może to kwestia tego że trzeba podejść do tego jak w większym stopniu FPSa i grać myszką. Za pierwszym razem było dobrze. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 19 października 2022 Opublikowano 19 października 2022 Tak mnie naszło żeby w końcu pograć w tego Fallouta, już że dwa razy zostawiłem po kilku godzinach, a szukam czegoś w co bym popsztrykał po szczurach 2. Odpaliłem, wyszedłem z krypty i gra kieruje mnie na rozmowę z robotem domowym. Podchodzę do niego i zagaduje a ten nic, zero reakcje. Chodzę w kółko, strzelam do niego zagaduje w kółko i nadal bez reakcji... Na necie doradzają wczytanie zapisu, ale i to nie pomaga... Gra ma już z 7 lat a jobany potrafi się wykrzaczyć na pierwszym zadaniu xd. Podejrzewam że da się to pominąć i iść dalej z fabułą, ale skutecznie odebrało mi to ochotę na grę. Za rok, może dwa podejdę jeszcze raz. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 19 października 2022 Opublikowano 19 października 2022 Gierka jest płytka jak cholera, pełna bugów, najgorszy fallout w 3D, 1 Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 19 października 2022 Opublikowano 19 października 2022 (edytowane) Do mnie tak naprawdę żaden z tych Falloutów w 3D nie trafił. Nie pamiętam już dlaczego nie skończyłem New Vegas, ale tam też coś nie grało. Już The Outer World's bardziej do mnie trafił, mimo chwilami głupkowatych towarzyszy. Edytowane 19 października 2022 przez Dalhi Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 19 października 2022 Opublikowano 19 października 2022 Jakby co jutro na epic store ma być F3 z free https://store.epicgames.com/pl/p/fallout-3-game-of-the-year-edition edit pobrany i odpalony na siedmioletnim laptoku z Win10, i5-5200U, GF920M i 8GB RAM. Na domyślnych ustawieniach chodzi płynnie i nawet ładnie (lepiej wyglada niż F4 na dużym TV w 30fps i ostrymi krawędziami...). Nawet mam ochotę w to pograć, ale zobaczymy czy się nie udławi jak wyjdę na open world. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 https://fallout.bethesda.net/en/article/jfwd8PsUw8r3pKrO1wOc5/fallout25-conclusion-interviews-events-perks Cytat Prepare for the future: A next-gen update is coming to Fallout 4! Coming in 2023, this free update will be available for Xbox Series X|S, PlayStation 5 and Windows PC systems, including performance mode features for high frame rates, quality features for 4K resolution gameplay, bug fixes and even bonus Creation Club content! Darmowy update Dzięki MS za nie bycie chciwą bulwą. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 Łaski nie robią. Te same poprawki można pobrać z Nexusa. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 To potem niech ogarną jeszcze F76, bo to jak ta gra wygląda w wersji PS4 woła o pomstę do nieba. Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Dzisiaj Fallout 4 obchodzi siódme urodziny. Szkoda, że z tej okazji nie sprezentowali graczom tego ulepszenia. Ciekawe czy skupią się tylko na kombo 1440p/60 k/s i 4k w 30 klatkach oraz szybkie wczytywanie danych, czy może przypudrują szatę graficzną. F4 w momencie premiery nie był szczególnie atrakcyjny (technikalia, bowiem stylistycznie spisał się na medal), a swoje lata przecież ma. Klimatu grze odmówić nie sposób. 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Dwa razy się kurwa odbiłem od tej gry i jebałem ją mocno, może ten patch po nowym roku jakoś zachęci. 1 Cytuj
ProstyHeker 1 919 Opublikowano 9 września 2023 Opublikowano 9 września 2023 (edytowane) Bump. F4 to moje nowe gulity pleasure. Odpaliłem parę dni przed premierą starfielda, żeby się nastawić na drewno w stylu beci i przypomnieć, jak się w to gra. No i skończyło się tak, że wywaliłem starfielda, kupiłem GOTY Fallouta 4 u Argentyńczyka i nabiłem ze 30h Nawet nie pcham wątku fabularnego, lecę z pobocznymi i rozbudową baz. Ja wiem, że to jest średni RPG i w sumie to słaby Fallout, ale tak lubię klimaty postapo, że bawię się wyśmienicie. A gwiezdne pole kiedyś ogram. Może jak ten interfejs gupi poprawią. Aha, oczywiście gra się crashuje i pies non stop zostaje zjedzony przez windę, ale która gra beci jest idealna. No żadna no. xD Edytowane 9 września 2023 przez ProstyHeker 2 2 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 9 września 2023 Opublikowano 9 września 2023 Pewnie wydadza patcha w przyszlym roku przy premierze serialu. Ja osobiscie w nic nie gralem Bethesdy. Jakos ich gry mnie ominely. Mialem nadzieje zagrac w F4 z patchem, ale ostatecznie chyba pierwszego ogram Starfielda. 1 Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 24 października 2023 Opublikowano 24 października 2023 (edytowane) Niby fajnie ale nie wiem czy to będzie w stanie naprawić tą grę. Robiłem już kilka podejść i najdalej zaszedłem tylko za pierwszym razem. Próbowałem bawić się w rozbudowę bazy ale za dużo zabawy a za mało korzyści z tego było z tego co pamiętam. Podchodziłem kilka razy i po całkiem dobrym początku trafiałem na nudę. Już lepiej bawiłem się ostatnio przy F76. Albo przy 3 części, do której wracałem kilkukrotnie. Jakby co to F4 w wersji podstawowej i GOTY jest teraz w wyprzedażach na PC i konsole. Edytowane 24 października 2023 przez Elitesse Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 24 października 2023 Opublikowano 24 października 2023 Ja drugi raz nie dam rady. Najslabsza część jak dla mnie (F76 nie gralem bo nie lubie MMO), wszystko poza kilkoma miejscowkami jakies takie nudne. No i to drewno B jest tutaj jakos najbardziej widoczne. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 Eksploracja jedynie broni tę grę. Ale też nie zmęczyłem do końca. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 Teraz, GSPdibbler napisał: Eksploracja jedynie broni tę grę. Ale też nie zmęczyłem do końca. Fantastyczna gierka i jedna z moich najprzyjemniejszych platyn w życiu na PS4. System rozbudowy bazy i eksploracja pustkowi to o półkę wyżej niż w Starfieldzie. Fabuły nie pamiętam, coś było, ale słabiutkie, niejmniej jednak jak komuś siądzie klimacior to 140h klimatycznego nomadzenia, system V.A.T.S też lubiłem. A i polecam szczególnie ograć z DLC Far Harbour - najlepsze DLC do 4rki i dosyć dobre fabularnie na tle całego Fallouta 4. Cytuj
Boomcio 4 143 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 Dobrze wypełni niszę po Gwiazdfildzie. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 Teraz, Crazy Horse napisał: Dobrze wypełni niszę po Gwiazdfildzie. Imo jakby połączyc te dwie gierki to by wyszedł prawdziwy AS atutowy, że też na to nie wpadli robiąc ST . Cytuj
Boomcio 4 143 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 No chcieli, chcieli. Poczytaj sobie na ten temat. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 Update dla PS5 mam do ukonczenia jeszcze DLC'ki, które się ukazały. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi