KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 16 minut temu, Donatello1991 napisał: Zadziała NZ w przypadku update? no bez jaj to nie premiera gry, żeby był jakiś unlock time :D. 1 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia 19 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: no bez jaj to nie premiera gry, żeby był jakiś unlock time :D. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia 3 godziny temu, Bzduras napisał: Nie działa. Sprawdzałem wczoraj i nawet dziś. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia To jakiś łeb sobie śmieszki robi. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Dajcie znać jak wleci ta aktualizacja na current geny. Cytuj
Rozi 642 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Właśnie pobieram wersję na PS5, waży 56,5 giga. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Na Xboxie patch waży 22GB plus osibno do DLCków. Niech będzie, że zawołam: @Donatello1991 @Szajka 2 1 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia (edytowane) Na ps5 9 GB edit: Rozalini pisze że 56 GB na ps5 to ja nie wiem jak ja spoglądałem,a mam wersje goty cyfrę jakby co. Edytowane 25 kwietnia przez Szajka Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia W nocy sprawdzi. Pierwsze przejscie także. Cytuj
Paolo de Vesir 9 219 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: W nocy sprawdzi. Pierwsze przejscie także. Będziesz grał jednocześnie w Stellara na Plejce i Fallouta na Xboxie? xd Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Będziesz grał jednocześnie w Stellara na Plejce i Fallouta na Xboxie? xd Od 23 do 00 F4 a potem z godzinkę może SB xd xd chyba że mnie f4 wciągnie to SB jutro. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Od 23 do 00 F4 a potem z godzinkę może SB xd xd chyba że mnie f4 wciągnie to SB jutro. Brzmi jak plan Cytuj
Rozi 642 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia 25 minut temu, Szajka napisał: Na ps5 9 GB edit: Rozalini pisze że 56 GB na ps5 to ja nie wiem jak ja spoglądałem,a mam wersje goty cyfrę jakby co. Ale pobrałeś wersję na PS5? Wersja na PS4 też dostała patcha. Trzeba pobrać osobnego klienta. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia 11 minut temu, Rozi napisał: Ale pobrałeś wersję na PS5? Wersja na PS4 też dostała patcha. Trzeba pobrać osobnego klienta. Bij mnie kijem,ale nie spojrzałem. Wyłączałem pleja po sesyjce w Days Gone i akurat wleciała aktualizacja, tyle co spojrzałem na wagę pliku. Na bank masz rację bo cały czas jednak miałem PS4 pod ikoną F4. Potem obczaję jak to z tym jest. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia U mnie na PS5 pojawiły się ceny obok edycji, które miałem już kupione, za to dlc mogłem normalnie dodać znów do biblioteki. Chyba jeszcze tego nie ogarnęli. Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia ciekaw jest to info o 1440p. Jak ustawie 1440p w dashu xboxa to tez sie na to zalapie? Bede czekal na filmik DF Cytuj
addhoc 65 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Miałem wersję na PS4 to też tylko 9Gb a wersja na PS5 89 zł... Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Miałem wersję na PS4 to też tylko 9Gb a wersja na PS5 89 zł...Ta, coś z(pipi)ali. Bo miałem zwykłą i GOTY, a teraz są ceny obok... Mogę pobrać tylko ps4 i nic poza tym. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia a sprawdźcie tam jak są te trzy kropki jakie macie opcje 1 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia W aplikacji tak to wygląda. Plejke mam wyłączoną bo żona ogląda serial. Ale zaraz włączę i powinno się rozpocząć pobieranie wersji ps5. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Jest problem z wersją z Plusa, niby pracują nad tym i pewnie to robi cyrk. Chociaż dziwne, bo miałem wersję GOTY kupioną i pojawiła się cena obok. Typowa bugthesda. 1 Cytuj
Boomcio 4 146 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Xsx z gejm passa działa jak bozia growa kazali. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia (edytowane) No to zaraz zobaczę co tam zmalowali. E: widzę, że wszystkie dodatki muszę pobierać na nowo. Ale to spoko,wersje z ps4 usunę z dysku. Edytowane 25 kwietnia przez Szajka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi