KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia 10 godzin temu, Wredny napisał: Nie wiem, co za problem mają "ludziki na reddicie", ale u mnie wyglądało to tak (historyjka obrazkowa w pięciu aktach): Pokaż ukrytą zawartość No kuźwa, raczej! Nigdy nie grałem w dwa pierwsze Fallouty i wciąż marzy mi się taki zestaw remasterów - nie mam pojęcia, czemu do dziś nikt się za to nie zabrał Chyba, że są tu jakieś sprawy licencyjne, albo prawa autorskie. Żeby Fallout 1 i 2 wyszły na konsole, to musieliby wyciąć przecież połowę contentu, jest tam za dużo motywów obecnie mniej lub bardziej zabronionych. 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Pewnie usunęli by dzieci, dziwki i ich teksty, gwałty, kanibali i wszystkie te zboczenia czy gejowskie zachowania pomiędzy mutantami xd Więcej tam gracz mógł zostać zgwałcony przez mutanta. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia F1/2 remake żeby to miało sens to musiałby się za to zabrać Larianek a nie jakieś robole z beth. 2 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Remake? Zwykły port z planszą "te gry są produktem swoich czasów i zdecydowaliśmy się nie wycinać oryginalnej wizji twórców blablabla" dla zjebów z różowymi włosami i elo. 2 Cytuj
Agent_Man 165 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Godzinę temu, Bzduras napisał: Remake? Zwykły port z planszą "te gry są produktem swoich czasów i zdecydowaliśmy się nie wycinać oryginalnej wizji twórców blablabla" dla zjebów z różowymi włosami i elo. Do tego przywracamy oryginalny obrazek jednego ze statusów postaci. Ciekawe jak by zareagowali dzisiejsi dziennikarze gamingowi i inne płatki śniegu Spoiler 2 Cytuj
Chewie 177 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/81471 najlepszy modzik Cytuj
Bielik 744 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia 2 godziny temu, Bzduras napisał: Skoro Becia sprzedaje je do dziś i tworzy nawet jakieś kolekcje z 1, 2 i Tactics (ostatnio były w S.P.E.C.I.A.L Collection) to chyba jednak całość praw mają. Ale mieszają w tych trybach, ciężko nadążyć z tymi klatkarzami. To tylko pokazuje, że jakby chcieli to by się 60 ramek w Starfieldzie pojawiło na XSX. Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia 3 godziny temu, Ukukuki napisał: wszystkie te zboczenia czy gejowskie zachowania pomiędzy mutantami xd Więcej tam gracz mógł zostać zgwałcony przez mutanta. To akurat mógłby być dzisiaj mocny selling point Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Raczej nie bo mutanty więc nie było by to dobrze odebrane Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Nagle pipboy zrobil mi się mocno zaciemniony i ledwie co widać. Prawie jak w początkowej scenie zdobycia go, gdy był przed otarciem z kurzu. Reset gry nie pomaga, reload do sejwa sprzed podniesienia go dopiero naprawil sytuację Edit znowu xd Wgralem quick save i ekran pipboya jest zakurzony i nic nie widać. 1 Cytuj
KJL 102 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Moim zdaniem najlepiej jest zostawić w spokoju F 1 i 2. Jedyną rzeczą, która tej grze by się przydała, to jest dodanie wersji Enhanced, jak w Baldur's Gate czy Icewind Dale, z unowocześnieniem grafiki i bez żadnych zmian w samej grze. Najlepszym rozwiązaniem dla serii byłoby w mojej opinii - tak jak z New Vegas - udzielenie komuś innemu praw do stworzenia gry i jedna wyszłaby w rzucie izometrycznym, a druga FPS podobny do NV albo trójki. Tylko szkoda, że tak tej marki niestety nigdy nie poprowadzą i dostaniemy za kilka lat 5 część od Bethesdy, która będzie jeszcze gorsza niż 4. Cytuj
SebaSan1981 3 630 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Aby wbić platynę na PS5 trzeba grać od nowa. Bethesda jak widać nie wspiera trophy autopoppersów Póki co błędów nie uświadczam, jedynie jakiś dialog Sturgesa od Minutemanów był przerywany przez Prestona ale wystarczyło przeskipować tenże dialog aby quest poszedł dalej. Mam nadzieję że połatają te małe fakapy, ogólnie F4 odświeżony prezentuje się bardzo solidnie. Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia 8 godzin temu, KJL napisał: Moim zdaniem najlepiej jest zostawić w spokoju F 1 i 2. Jedyną rzeczą, która tej grze by się przydała, to jest dodanie wersji Enhanced, jak w Baldur's Gate czy Icewind Dale, z unowocześnieniem grafiki i bez żadnych zmian w samej grze. Najlepszym rozwiązaniem dla serii byłoby w mojej opinii - tak jak z New Vegas - udzielenie komuś innemu praw do stworzenia gry i jedna wyszłaby w rzucie izometrycznym, a druga FPS podobny do NV albo trójki. Tylko szkoda, że tak tej marki niestety nigdy nie poprowadzą i dostaniemy za kilka lat 5 część od Bethesdy, która będzie jeszcze gorsza niż 4. Są studia, co by ogarnęły Fallouta 2D wewnątrz M$, niekoniecznie muszą to być to grzeczne remake'i 1 i 2. Inxile, albo Obsidian bez problemu zrobiłyby nową grę, pewnie fabularnie znacznie lepszą niż gry Bethesdy, zrobione w starym stylu, jak Wasteland 3, albo Pillarsy (oczywiście z walką turową i drużyną). Jeszcze lepsza opcja wypuszczenie franczyzy do Lariana, ale na to nie ma szans. 2 Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Tylko pytanie czy Bethesda po tym jak się okazało, że zewnętrzne studio potrafi znowu o wiele lepszą grę od nich będę chcieli znowu zaryzykować, by nie wyjść na partaczy. Oh wait... A tak na poważnie. Fallout sprzeda się bez dobrej gry jak świeże bułki, więc pytanie czy w ogóle będzie im na dobrej grę zależało. Teraz pracują nad ES6, więc fallout najszybciej za jakieś 10 lat, więc jedyny ratunek, że będą chcieli szybciej wypuścić i wtedy to dadzą komuś innemu. Cytuj
gucio91 2 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Jeśli ktoś jeszcze czeka to możliwy jest upgrade wersji gry z ps plus collection. W menu konsoli kiedy jesteśmy w zakładce z grą po lewej stronie u dołu ekranu możemy wybrać wersję gry i jedna z nich to ta z updatem. 1 1 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia W apce nic nie ma, więc pewne masz na myśli wersję z PS Extra, ale jeszcze sprawdzę po robocie. Cytuj
gucio91 2 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia 4 minuty temu, Patricko napisał: W apce nic nie ma, więc pewne masz na myśli wersję z PS Extra, ale jeszcze sprawdzę po robocie. Nie mam ps plus extra, tylko podstawową wersję. Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Todd coś właśnie opowiadał w wywiadzie, że prócz F05 jeszcze 2 projekty z Fallouta, nadzieja na 2D/taktyczną część odżyła. Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Ale bym chciał fallouta w stylu mutant year zero+jakaś część od obsydianu. Oczywiście życie to nie bajka i skończy się na shelterze 2 i fallout city builder 1 Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Po wyjściu na swiat nie moge otworzyc ponownie krypty 111, włącza sie syrena i tyle, nie zjadę na dół. Reload nie pomaga, a w środku jest broń, po którą zamierzałem wrócić później. No i oziębła żona Co za zabugowane gowno, dwa bugi w ciągu 40 min gry. Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Może dopiero później można wrócić? Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Nie xd Właśnie widze, ze tu cos pisza, ale nie używam modów. A ten content Klubowy to nie wiem co to nawet, wiem jednak ze wysrało mi przez to z 10 questow od razu po wyjsciu na świat: https://help.bethesda.net/#en/answer/57099 Polazlem dalej do swojego domu, robie poszukiwania okolicy z Codsworthem i utknal w domu, nie szuka dalej tylko powtarza "Shaun is not here". Ja jebie a to dopiero początek. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 630 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia 37 minut temu, _Red_ napisał: Po wyjściu na swiat nie moge otworzyc ponownie krypty 111, włącza sie syrena i tyle, nie zjadę na dół. Reload nie pomaga, a w środku jest broń, po którą zamierzałem wrócić później. No i oziębła żona Co za zabugowane gowno, dwa bugi w ciągu 40 min gry. Cryolator w tej zamkniętej szafce? Mi powrót do V111 działa bez problemu. Zjechałem tam z Dogmeatem aby zobaczyć czy stary myk z przynoszeniem przedmiotów działa. Ale nie działa, pies nie chce podebrać broni ze skrzynki, załatali. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Jeśli ktoś jeszcze czeka to możliwy jest upgrade wersji gry z ps plus collection. W menu konsoli kiedy jesteśmy w zakładce z grą po lewej stronie u dołu ekranu możemy wybrać wersję gry i jedna z nich to ta z updatem.Zgadza się, dzisiaj sprawdziłem i jest rzeczywiście. Zrobili to jakoś na opak, ale na szczęście zrobili Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Wersją z GP nie ma PL? W psstore jak chce kupić to pisze, że jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi