nobody 3 504 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 pojawił się pacz 1.02 i hmm wreszcie znośnie to wygląda żeby było śmieszniej dla dobra framerate usunięto np. cienie i to nawet w wersji pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Czy platynę można zdobyć w jednym podejściu czy trzeba wracać do wcześniejszego sejwa, żeby wybrać inną drogę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 (edytowane) Trzeba wracać do wcześniejszego sejwa. W najszybszej wersji z powtarzaniem jak najmniejszej ilości misji najlepiej zapisać w dwóch miejscach. Dwie z czterech opcji są kompatybilne przez większość wątku głównego. Edytowane 15 grudnia 2015 przez Mustang Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 No dobra, a jakie questy można zrobić, do jakiego momentu dojść w różnych frakcjach, żeby nie musieć wracać za daleko? Bo widzę, że BoBy nie lubią się z syntkami. Czy jeszcze inne frakcje są skonfliktowane? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 W przypadku Minutemanów można zrobić wszystko, z całą resztą już trzeba uważać. Najlepiej luknij sobie guide - http://www.playstationtrophies.org/forum/fallout-4-a/278745-fallout-4-missable-trophies-guide-tested.html Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 oprocz wiesniakow cala reszta jest nastawiona do siebie ksenofobicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 20 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 (edytowane) Wogole MacCready’s perk ktory powinnien dodac 20% do headshotow robi zawsze headshoty na 95. Przykladowo tutaj na przyczajonego ide bo chooja w podwojnym znaczeniu widac i aby odstrzelic mu konczyne mam zerowe szanse ale na headshota juz 95 XDDDD Edytowane 20 grudnia 2015 przez Zetta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelle 4 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Chyba mam buga bo mimo postawionego nadajnika rekrutacyjnego w Sanktuarium nadal mam 10 osób, obrona na 103, woda też około 100, w chałupach postawiłem pylony, jest oświetlenie, pobudowane łóżka, na ścianach obrazy itp i najwyższy poziom zadowolenia jaki udało mi się uzyskać to 82%, po czym zaraz mam czerwoną strzałkę w dół i leci na 80 o_O Any ideas ? Brakuje mi tylko dwóch trophy do platyny, właśnie tego aby osiągnąć 100% zadowolenia w dużej osadzie i wykonać 50 misji "różnych" (mam wykonane 19 i czekają może z 3... przez całą grę nie napotkałem takiej ilości misji nawet...) Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 W sanktuarium najtrudniej zdobyć 100% zadowolenia. IMO spróbuj gdzie indziej, a jak brakuje Ci ludzi to z innych osad ich weź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelle 4 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Nie zawsze podczas dialogu jest opcja żeby zaprosić kogoś do osady, w ten sposób zgarnąłem chyba jednego typa tylko, jakiegoś żula z Diamond City. Którą osadę byś polecał ? W opisie trophy jest "w dużej osadzie" więc myślałem, że jak ogarnę jakąś farmę na której mieszkają trzy osoby na krzyż na 100% to nie wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Ja zrobiłem ten trofik w kinie samochodowym. Podawałem jakiś czas temu info razem z filmikiem jak to zrobiłem. A co do zapraszania ludzi, jak masz kilka osad już odblokowanych w których są ludzie to idziesz do tej osady, rozmawiasz z jakimś settlerem i tam jest opcja "idź do" czy jakoś tak, z listy wybierasz swoją główną osadę i wsio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelle 4 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Wielkie dzięki, wracam z pracy i biorę się do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Nie wiem jak po patchu, ale wcześniej był bug, w którym zadowolenie spada po wyjściu z osady. 10 osób w Sanktuarium to i tak za mało, w poradnikach była mowa o 20. Najlepsze miejsce to i tak Red Rocket, niedawno wrzucałem skopiowany poradnik. Cały system osad zbyt nieintuicyjny i zbugowany żeby miało sens próbować bez poradnika. Te 50 misji można boostować, zobacz sobie sposób na TrueAchievements. Ja tym sposobem dobiłem 9, a reszta wpadła sama. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Miałem wnerwiającego buga. Po misji w zamku minutemanów przykleił się do mnie Preston i nie odchodził, chociaż nie był w drużynie. Nie łaził, ani nic, tylko spawnował się co kilkadziesiąt sekund obok mnie. Na szczęście po kolejnej misji dla tej frakcji po prostu sobie poszedł do Sanctuary i teraz tam siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Czy jak dołączę do jednej frakcji, to potem mogę dołączyć do drugiej bez problemów żadnych? I czy jest jakiś moment, do którego jest opcja zmiany frakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Możesz dołączyć do każdej i robić dla nich zadania, fabularnie jest moment w którym trzeba się konkretnie zdecydować i wybrać jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 A jak przeskoczę z BoS do Minutemen np., to potem mogę wrócić do BoS, czy nii? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 (edytowane) Możesz być w obu jednocześnie, tylko Minutemani nie mają wpływu na fabułę bo później już będziesz musiał się określić na jedną frakcje. Edytowane 24 grudnia 2015 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 (edytowane) no ja sie okresliłem na railroad i podczas pewnej kluczowej misji w pewnym kluczowym momencie się zaciąłem w pogawędce z pewnym waznym NPC. oczywiscie w internetach zdązylem się dowiedzieć żę ten bug to gamebreaker i dalej nie ruszę gry, bo tydzien temu zginal podczas pewnej randomowej misji pewien randomowy członek railroad. i teraz będe musial diametralnie zmienić strony, z ku.tasami w metalowych puszkach już mam kosę więc pozostaje ujowy instycjułt.mają dużego karnego ku.tasa ode mnie.po zbugowanym skajrimie, nic sie nie nauczyli. Edytowane 26 grudnia 2015 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Szybkie pytanie od osoby która jeszcze nie grała. Jak wygląda sprawa z długością loadingów w grze przy wczytywaniu save'a i przy zmianie pomieszczeń? W Falloucie 3 i Skyrimie była to udręka, szczególnie jak sejw urósł w trakcie gry. W Wiedźminie 3 było z tym bardzo ok... Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 No nie jest najlepiej, cierpliwość wskazana. I w miarę zwiększania objętości sejwa loadingi sie wydłużają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Moj save wazy teraz ponad 10mb (zbieram wszystko) a co z tym idzie loading trwa nawet ponad 1min. Tragedia no ale jak kolega wczesniej napisal cierpliwosc wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza
katib 41 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Koledzy, taki problem. Odesłałam Dogmeata do sanktuarium, tylko że ..zniknął. Nie ma go nigdzie! Nawet na dzwonek przywołujący mieszkancow nie reaguje, bydlę! Jakis błąd, czy sie gdzies bunkruje? W pobliżu Red Rocket tez go m nie ma, choć wg neta tam czasem zdarza mu sie odnajdywać. JAkieś porady? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Nie ma go w budzie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
katib 41 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Haha, znalazł się, faktycznie Dzięki, kolego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi