Ölschmitz 1 517 Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 ma ktos sprawdzony poradnik, albo moze mi tu napisac jaki jest 'point of no return' zebym nie mogl kontynuowac misji dla poszczegolnych frakcji robie teraz misje 'molecural level' i wyglada to u mnie tak dla minutemanow zrobilem z jedna czy dwie misje dla bractwa dostalem power armor i dostep do statku instytut i railroad jeszcze nie bylem. wlasnie ide do tych drugich. chcialbym jak najwiecej pograc i zrobic jak najwiecej questow zanim ukoncze fabule. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 ma ktos sprawdzony poradnik, albo moze mi tu napisac jaki jest 'point of no return' zebym nie mogl kontynuowac misji dla poszczegolnych frakcji http://www.playstationtrophies.org/forum/fallout-4-a/278745-fallout-4-missable-trophies-guide-tested.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 Ile tych zleceń trzeba zrobic dla bractwa stali, zeby zakonczyc fabułę? Ciągle mam jakis obszar oczyścić z wynaturzeń. Bez konca. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 Popchaj do przodu inny quest fabularny, te zlecenia to tylko takie zapchaj dziury żeby podlevelować postać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 Ile tych zleceń trzeba zrobic dla bractwa stali, zeby zakonczyc fabułę? Ciągle mam jakis obszar oczyścić z wynaturzeń. Bez konca. Te misje sie nie koncza nigdy, tak samo jak odzyskiwanie artefaktow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 Ile tych zleceń trzeba zrobic dla bractwa stali, zeby zakonczyc fabułę? Ciągle mam jakis obszar oczyścić z wynaturzeń. Bez konca. Patrz na ikonki questa, te powtarzalne mają określoną grafikę. Jeżeli chcecie zrobić możliwie jak najwięcej questów to w pewnym momencie gra poinformuje że ten wybór zablokuje wam możliwość robienia pozostałych. Wtedy najlepiej zrobić zapis i ew. zaczynać pozostałe przygody od tego fragmentu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 Dzięx za pomoc.Jak zaloguję się z kompa rzucę Wam plusy. Btw gram caly czas od premiery i gra nadal daje radę. Dobry tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 Wczoraj przeszedłem sie po Morzu Blasku w poszukiwaniu wiecie kogo. Co za klimat! Zniszczona wybuchem i promieniowaniem pustynia przy której pozostałe tereny Wspólnoty to raj na ziemi. Tykający licznik Geigera, power armor, zielonkawy filtr i szalejące szopny śmierci. Uwielbiam takie rzeczy w grach, i co by nie mówic o minusach Fallouta 4 to dla mnie klimatem postapo daje radę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 Wczoraj przeszedłem sie po Morzu Blasku w poszukiwaniu wiecie kogo. Co za klimat! Zniszczona wybuchem i promieniowaniem pustynia przy której pozostałe tereny Wspólnoty to raj na ziemi. Tykający licznik Geigera, power armor, zielonkawy filtr i szalejące szopny śmierci. Uwielbiam takie rzeczy w grach, i co by nie mówic o minusach Fallouta 4 to dla mnie klimatem postapo daje radę. dokladnie, dla mnie byl to niemalze przelomowy moment. klimat po prostu zniszczyl. ale te zmutowane komary to jest masakra. prawie jak te muchy z new vegas. mialem power armor a jedna z gwiazdka mnie dwa razy zabila. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 mnie najbardziej w Glowing Sea rozwaliła siedziba Dzieci Atomu która frakcja moi kawalerowie btw? u mnie sztywniutko tylko Railroad Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 która frakcja moi kawalerowie btw? u mnie sztywniutko tylko Railroad Zbyt lewacka partia, od razu uzylem fatmana w ich siedzibie. Dzis skonczylem fabule z BoS i bylo spoczko, tylko ten ending ... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Bethesda poszla po najmniejszej linii oporu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 (edytowane) Od premiery gram i wreszcie juz koniec w tej grze widze co jak co ale gra jest ogromna jezeli grasz starajac sie wszystko zrobic. Co do partii to zadna jak narazie mi nie pasuje wszyscy na (pipi)nietych wygladaja no normalnie jak w polityce. Zrobie wszystkie zakonczenia wtedy sie zdecyduje wybierajac mniejsze zlo Edytowane 1 stycznia 2016 przez Zetta Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 która frakcja moi kawalerowie btw? u mnie sztywniutko tylko Railroad Instytut, w końcu jakaś odmiana od walki z systemem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Da sie w jakiś sposób zrushować tego crapa aby jak najszybciej przejść? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 pomyliłeś wątki, to nie temat o Uncharted, Infamous, Killzone ani Order. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 Da sie jakoś schować broń? tak aby wchodząc do miasta nie mieć jej w ręce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 Przytrzymaj kwadrat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 xdd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) A granaty sie rzuca przytrzymujac R1 to tak na przyszlosc zaoszczedze Ci czas bys sie nie musial pytac :] Edytowane 7 stycznia 2016 przez Zetta Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 A alt+f4 zapisujesz Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 8 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 Kilka memów z Prestonem Garveyem, niektore nawet zabawne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Wiem, że to kwestia co kto lubi, ale polecacie jakieś konkretne perki? Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Polecam dosyć szybko dodać sobie to hackowania i picklockowania, ciekawe rzeczy można czasami wyciągnąć na samym początku gry. No i mi bardzo podobał się rozwój broni, więc w to i w naukę też dużo dawałem, fajne zabawki można z tego robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 No hakowanie i otwieranie zamków to must have. Hakowanie robotów też się czasem przydaje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 polecam gun nut i armorer, a poza tym specjalizacja w wybranej broni (tej, której używasz). Reszta wedle uznania, IMO perki z drzewka charyzmy bardzo słabe (wziąłem sobie animal control i ani razu nie użyłem chyba) IMO hakowanie i otwieranie zamków to must have, ale Nick hakuje terminale do Expert, a Cait podobno otwiera zamki nawet na poziomie master (nawet nie sprawdzałem), ale kto by chciał z nimi cały czas łazić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi