dee 8 808 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 U mnie Nick często nie potrafił otworzyć terminali klasy "bardzo trudne", więc ten perk koniecznie. Pickpocket oczywiście też. Rilfeman, rozwiniety na maksa to istna miazga z karabinami nieautomatycznymi. Polecam. Dla wygody z drzewka siły warto podpakować udźwig. Bo niestety, w grze nastawionej na zbieranie śmieci zapycham się tymi smieciami permanentnie, a ciągłe odwiedzanie kupców i schowków to katorga. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 a, no i ja gralem sobie stealthy postacia wiec polecam te wszystkie perki ktore zwiekszaja dmg za sneak attack i poprawiaja stealth (nie pamietam nazwy). Zalezy od play style - na survivorze bardzo fajnie sie w ten sposob gralo Cytuj Odnośnik do komentarza
kamson11 13 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Panowie Polska wersja ma napisy polskie, a dialogi po angielsku tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 (edytowane) Podstawa od samego poczatku niezaleznie jak chcesz grac to int na 10 dla szybkiego rozwoju postaci. Pozniej polecialem z perkami sily na zwiekszenie udzwigu by pozniej wraz z rozwojem postaci odblokowac bieganie i szybka podroz podczas przeciazenia. Wszystkie perki do stealth sobie zrobilem i bronie z tlumnikami dzieki temu granie stalo sie bardzo przyjemne. Z partnerow perkow jedyny wart odnotowania jest perk od MacCready ktory daje pernamentnie 100% kazdego headshota niezaleznie od dystansu w sumie to jest bug XD Edytowane 9 stycznia 2016 przez Zetta Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Panowie daleko mam do końca? gram jeszcze tylko dlatego aby zobaczyć zakończenie jestem po instytucie i wyborze frakcji Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Gram od ponad miesiąca bodajże (PS4), ale nigdzie nie mogę znaleźć ile godzin przesiedziałem w grze. W statystykach jest to podane tylko w dniach. Gdzie mogę te godziny znaleźć? 40lvl i mam nadzieję, że ta gra się nie skończy, o ile za dialogi powinny polecieć głowy, tak cała reszta to czysty miód, szczególnie eksploracja. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 451 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Zobacz może czy przy wczytywaniu jakiegoś sejwa nie ma takiej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Fanek zakończenie cię zawiedzie. Baw się w eksploratora awanturnika, poznawaj lore, baw się budowniczego i craftuj guny. fabuła i dialogi to nie jest najmocniejsza strona tej gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Fanek zakończenie cię zawiedzie. Baw się w eksploratora awanturnika, poznawaj lore, baw się budowniczego i craftuj guny. fabuła i dialogi to nie jest najmocniejsza strona tej gierki. Do kogo ty to mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 fanek jako koneser klasycznych falloutów będzie zniesmaczony poziomem zakończenia w czwórce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Nie wiem czy to dac w spoiler XD ale Fanek baw sie dobrze i nie czekaj na zakonczenie bo takowego jakby nie bylo wogole nie ma, jest jedynie filmik o niczym i tyle o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Wlasnie skonczylem te łajno obesrane, nikomu nie polecam, co za padaka xD Czas gry mozna zobaczyć przy ładowaniu save, przycisk Options i są szczegóły 32h mi zajęło Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Będziesz sprzedawał to łajno? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Nie bo nie chce dostać negatywa, zle bym sie czuł gdybym komuś to sprzedał. Jutro przy wolnej chwili napisze pare słów podsumowania jako osoba postronna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Możesz mi oddać za darmo Będzie pozytyw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Fanek mocno rozczarowany , jednak gameplay i grafika z Ordera nie ma sobie równych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marczello 23 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 (edytowane) Ja niestety zbliżam się do konca gry Jedyny rpg z otwartym swiatem, w którym nie korzystałem ani razu z szybkiej podróży (lol). Eksploracja jest swietna podobnie jak miejscówki. Klimat wylewa sie z telewizora litrami. Silnik gry jak i sama grafika od strony technicznej nie jest najlepsza ale design nadrabia prawie wszystko. I ta ilość szczegółów w każdym pomieszczeniu jest powalająca. Jesli chodzi o fabułe to nie bede oryginalny - jest wyjątkowo słaba, nawet jak na Bethesde. Historie z terminali za to dają radę i o dziwo nasi towarzysze, którzy mają całkiem ciekawą przeszłość. Podsumowanie całości napiszę jak grę ukończę ale już teraz mogę napisać, ze najbardziej zhejtowana gra ostatnich lat dała radę. Obok Wiedzmina 3, Bloodborne i Dragon Age Inkwizycja najlepsza gra 2015 roku (zabawne jest to, ze wcale nie jestem jakims wielkim fanem gier rpg). p.s. tak, grałem w stare fallouty i uważam je za genialne. Edytowane 20 stycznia 2016 przez Marczello 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Obok( ...) Dragon Age Inkwizycja najlepsza gra 2015 roku (zabawne jest to, ze wcale nie jestem jakims wielkim fanem gier rpg). Serio F4 jest tak beznadziejny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Pomijając to, że DA to gra z 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Marczello 23 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Heh, tak mi się własnie cos wydawalo ale byłem zbyt leniwy żeby to sprawdzić Wiedziałem, ze ktos wysmieje Inkwizycję ale ja przy tej grze bawiłem się wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Panowie, komus ten obesrany trofik "Serce Ludu" wszedł w Sanktuarium? Bo u mnie poziom zadowolenia stanał na 93 i nie drgnie, strzałeczka pokazująca wzrost zniknęła. Dzieje sie tak mimo nawalenia klinik (OK, nie mam ich 16 sztuk, jak to radza na necie) i spełnienia wszystkich innych warunkow. Gdzies wyczytałem, że to najtrudniejsza miejscowka do osiagniecia 100% zadowolenia, ale nie chce mi sie wszystkiego przenosic do innej lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Nawet tam nie próbowałem, tylko Red Rocket (sposób z TrueAchievements). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomtu 122 Opublikowano 27 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2016 Próbowałem, chciałem dobrze, uciułałem 22 godziny i...wystawiłem na allegro. Nigdy w to więcej nie zagram! Jedynym plusem i to wielkim są lokacje. Fajne, klimatyczne miejscówki. Reszta...brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 27 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2016 Nawet tam nie próbowałem, tylko Red Rocket (sposób z TrueAchievements). I o to chodziło, prosta i skuteczna metoda. Dzięki za tipa. Platynka wpadła, i na razie starczy tego F4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Panowie, komus ten obesrany trofik "Serce Ludu" wszedł w Sanktuarium? Bo u mnie poziom zadowolenia stanał na 93 i nie drgnie, strzałeczka pokazująca wzrost zniknęła. Dzieje sie tak mimo nawalenia klinik (OK, nie mam ich 16 sztuk, jak to radza na necie) i spełnienia wszystkich innych warunkow. Gdzies wyczytałem, że to najtrudniejsza miejscowka do osiagniecia 100% zadowolenia, ale nie chce mi sie wszystkiego przenosic do innej lokacji. No mi w Sanktuarium wskoczylo 100% Mialem klinik 14 a gdy mi sie zawiesilo na 99% i sie zblokowalo to zaczolem obrazy wieszac i wpadlo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi