drozdu7 2 730 Opublikowano 15 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2016 na xbox one jest wersja PL? bo przegladam aukcje i niby jest, ale wcześniej obiło mi się o uszy że nie będzie lokalizacji. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 15 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2016 Ta są Polskie napisy. Wszystkie dialogi w grze są nadal po Angielsku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 12 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2016 może głupie pytanie, ale zapierdzielaliscie wszedzie w tej zbroi wspomaganej? czasem nie chce się mi w tym zasuwac, tym bardziej że nie gram na wysokim poziomie trudności. mogą mi ją zakosić jakieś zbiry jeśli zostawię ją w sanktuarium np? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 13 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2016 może głupie pytanie, ale zapierdzielaliscie wszedzie w tej zbroi wspomaganej? czasem nie chce się mi w tym zasuwac, tym bardziej że nie gram na wysokim poziomie trudności. mogą mi ją zakosić jakieś zbiry jeśli zostawię ją w sanktuarium np?Ja tylko przed sporymi zadymami zakładałem. Niewygodne to, a w pomieszczeniach to już wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 13 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2016 Power armor założyłem raz dla zabawy i więcej nie użyłem, bez sensu to zużycie paliwa i zmieniony HUD Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 18 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2016 tak sobie gram już 25h w tego Fallouta i coraz mniej mi się chce. Nie znam starych części, przeszedłem jedynie NV i byłem zachwycony pomimo że technicznie była kupa, nawet wysmarowałem gdzieś posta pochwalnego. I w sumie wydaje mi się że tu zwyczajnie częsci rzeczy nie poprawiono, a inne spaprano. Dialogi wogóle nie mają mocy, w rozmowach nie ma emocji, system rozwoju się rozlazł a questy zbyt mocno opierają się na ciągłej walce. Jedyną nowością jest budowanie osady, ciekawe to ale chyba bezcelowe na dłuższą metę. Gdyby wokół tego zbudować linię fabularną, o próbach zbudowania miasta na zgliszczach cywilizacji, dać więcej możliwośći. A tu główny wątek jest nudny dość. Porobiłem kilka zadań dla frakcji, ale wszystkie polegają na ubiciu lub przyniesieniu czegoś. Ogólnie mam zamiar przejść do końca. A i technicznie to dalej kupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 18 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2016 No niestety takie są fakty - nie bez kozery jest to jedyny Fallout, jakiego nie dałem rady ukończyć (nawet BoS na PS2 mnie swojego czasu nie złamał). Jako że żaden ze mnie Bob budowniczy, fatalne dialogi i nędzna fabuła szybko mnie zniechęciły (pif-paf zawsze gra u mnie drugie skrzypce w RPGach). Jeśli po 30h mnie nie porwało, to najzwyczajniej świecie trzeba odpuścić i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 18 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2016 Bo New Vegas robili weterani RPG, a F4 zespół od ładnej, ale nijakiej piaskownicy. Do NV wracam co rok i przez 50h dobrze się bawię jakąś nową postacią, a nawet nie kończę wątku głównego. I nawet nie nudzi mnie odtwarzanie od nowa tych samych questów, jest to też jedna z niewielu gier w których bawiłem się w odgrywanie postaci, a nie masakratora z najlepszym możliwym buildem... Dżentelmen naparzający pięściami w deathclawy, z wąsem i Terrifying presence, aby Legionowe ścierwo miało pełne gacie... Azjata-ninja walczący bronią białą, tym razem jedna z włóczni na podbój zachodu... Ruda kowbojka z klasycznym repeaterem, waląca headshoty z odległości... Ale wracając do tematu Power armor założyłem raz dla zabawy i więcej nie użyłem, bez sensu to zużycie paliwa i zmieniony HUD Akurat mi HUD pasował, choć nie zmienia to faktu, że nosiłem sprzęt rzadko, choć o ile się nie mylę, to zbroja zwiększała udźwig i wtedy jej używałem. Chyba, już nie pamiętam, ciekawsze rzeczy się (niestety dla serii) widziało w ostatnich miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 Ale przed kupnem czytałem ten temat i bardzo dużo osób było zadowolonych z gry i że dostali to czego oczekiwali. Cóż, jeśli tak to nie dziwmy się że branża tak wygląda.. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 Ale przed kupnem czytałem ten temat i bardzo dużo osób było zadowolonych z gry i że dostali to czego oczekiwali. Cóż, jeśli tak to nie dziwmy się że branża tak wygląda.. No niektórym f4 się podobał . Ja i tak podziwiam że checz skończyć grę . Ja zakupiłem i po 8 h stwierdziłem szkoda życia. Leczenie kanałowe więcej frajdy sprawiało mi Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 20 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2016 ja również nie dobrnę do końca. Quest z obroną pewnego miejsca dla Minutemanów zmiażdzył mi cyce. Bezsensowna mordownia. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 20 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2016 Trochę szkoda, ze po ponad 100h grania zakonczenie to raptem parę sekund, przez co nie poczulo się w ogole ukierunkowania losów tego świata. Gdzie te outra z PSX co trwaly po 40 min i zamykały fabułę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2016 Fallout 4 Far Harbor DLC contains quest stolen from Codexer-developed New Vegas mod http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads/fallout-4-far-harbor-dlc-contains-quest-stolen-from-codexer-developed-new-vegas-mod.109879/ Cytuj Odnośnik do komentarza
meave 34 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2016 (edytowane) Robie 3 rozne buildy i sie zastanawiam czy osiagniecia sie sumuja tj. Otwieranie zamkow 100x, jesli otworzylem jedna postacia 80x to czy nowym save'ie pozostanie mi tylko 20x? Edytowane 15 sierpnia 2016 przez meave Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2016 Pożyczyłem, pograłem parę godzin, chcę jak najszybciej zapomnieć, niech już Bethesda przestanie gwałcić moje młodzieńcze lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
meave 34 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Zmęczyłem grę pc (150h), wbiłem platynę na ps4, ale ciągle mi mało! Powtarzalność, bugi, fabuła, dropy animacji + tona innych pomniejszych pierdół, ale mimo wszystko jeden z tych tytułów który ma w sobie to coś! Zaczarowały mnie miejscówy, muzyka i niekończąca się eksploracja. Terminale faktycznie mają w sobie jakąś magię i dodają smaczku - polecam! Dodam jeszcze tylko, że nie ruszyłem ani jednego DLC - mam nadzieję, że temat zmęczę już na xone. No i mody! Pc rządził od premiery - sony niestety dało tutaj ostro du.py... Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 Są już dostępne mody na ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
oddball66 18 Opublikowano 23 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2016 Właśnie przecenili wszystkie dodatki na PS4 ale nie SP Czy ktoś sie orientuje czy dojdą jeszcze jakieś dodatki w ramach tego season passa? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2017 Jest goty na XO? I czy sa mody oficjalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 8 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2017 GOTY nie ma chyba na żadnej platformie. Kupujesz osobno grę i do tego dodatki osobno lub w formie Season Passa, który zawiera wszystkie dodatki. Mody są oficjalnie na X1 i PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2017 Ok. Dzięki za info :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 8 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2017 Zacząłem grać na nowo w trybie Przetrwania, mamuśku ta gra nabiera rumieńców i to poważnych, w(pipi)iam sie niemiłosiernie co chwile bo gine, ale cały czas mnie przyciaga żeby jeszcze troche i jeszcze dalej zajść - zobaczymy na jak długo - jakieś porady dla początkującego? Na co zwracać uwage, gdzie warto iść na start itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 9 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2017 A jak season pass? Nie powiem mimo opinii grało mi się świetnie i dalej wracam do gry porobić jakieś zadania poboczne albo powłóczyć się po świecie. DLC mają strasznie kiepską opinie ale idzie je wyrwać obecnie za 20euro więc wacham się z zakupem , jedynie pozytywne opinie zbiera Far Harbor Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 9 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2017 Jedyne sensowne to: Automatron, Far Harbor, Vault-Tec Workshop i Nuka-World.Reszta to mało istotne dodatki, momentami strasznie upierdliwe i nie potrzebne.Mi zostało do przejścia Nuka-World. Resztę przeszedłem i mi się podobały :) Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 9 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2017 A jak ich poziom w stosunku do DLC z Fallout 3? Tam ukończyłem całą edycje GOTY i bawiłem się świetnie . Dodatki po za Far Harbor wprowadzają coś ciekawego? Nowych wrogów/rodzaje broni czy też lokacje? Czy jest to raczej kilka małych miejscówek na krzyż ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi