teddy 6 898 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 36 minut temu, Donatello1991 napisał: Dobra ta część czy taka sobie? Jak podejdziesz do tego jak do looter shootera to bardzo dobra. Fabularnie i Rpgowo jest nędznie 1 Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Pozwiedzać i poczytać sobie notatki na kompie fajnie tak jak Teddy mówi. Rpgowo i fabularnie ostatni fallout to new vegas 2 Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Chyba żadna firma nie łamie mi tak bardzo serca jak Bethesda. Robią gry dziejące się w świetnych światach, które bardzo mnie interesują. No kurczę, atomowe postapo, klasyczne fantasy, albo space opera - no cudo. Ale jednocześnie te gry są tak przeraźliwie nudne, fabuła to koszmar, dialogi wręcz mnie obrażają, a NPC do bólu generyczni i nieciekawi. Ból dupy o te ich gry mam niesamowity 3 1 Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Myślałem że może jak Spencer przejął i bethesde i obsydian to każę im podać sobie ręce i zrobią wspólnie nowego fallouta ale obsydian robi gre z niedźwiedziem co ma grzyby na plecach w jakimś generycznym fantasy świecie więc myśle że ten new vegas był wypadkiem przy pracy Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia 2 godziny temu, Homelander napisał: Chyba żadna firma nie łamie mi tak bardzo serca jak Bethesda. Robią gry dziejące się w świetnych światach, które bardzo mnie interesują. No kurczę, atomowe postapo, klasyczne fantasy, albo space opera - no cudo. Ale jednocześnie te gry są tak przeraźliwie nudne, fabuła to koszmar, dialogi wręcz mnie obrażają, a NPC do bólu generyczni i nieciekawi. Ból dupy o te ich gry mam niesamowity Jak widać po ilości grających w nie nawet do teraz ludzi fabuła i dialogi nie muszą być podstawą każdej gry, nawet RPGa. Wystarczy postać, systemy i świat, w którym sam szukasz przygód nie podążając za fabułą. Dlatego styl Beth albo się kocha albo się nienawidzi. 1 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia (edytowane) Na fali serialowej odpaliłem F4 GOTY którego jeszcze na ps4 rozgrzebanego odpuściłem. Powiem tak-czekam na patcha do 25 kwietnia. Co prawda na ps4 nabiłem 48 lvl w 189 godzin i bawiłem się przednio, ale 60 fps to jest coś co mi się tak wryło w banie, że obecnie nie chce próbować się nawet przekonywać do tej szarpanej animacji. Edytowane 13 kwietnia przez Szajka 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Zagrajcie w końcu F76. To jest taki 4.5 Fallout, masa singlowego contentu, ciągle dodają coś nowego, a to wszystko za darmowe patche. Nawet jest follow up do New Vegas, w którymś tam patchu dodali nową lokację. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Ja bym zagrał ale na konsolach chcą haracz za online to nie zagram. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Kup sobie na kinguin ultimate gp na miecha za 20-30 zł i masz F76. Cytuj
KrYcHu_89 2 372 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Burdel w tematach F076 jakimś sposobem w dziale ogólne, a nie RPG. Ktoś tam dzisiaj pisał, że do F076 na konsoli nie trzeba gamepassa, ale nie wiem, ja na PC, to wiadomo, że nie ma czegoś takiego xD. 1 godzinę temu, Faka napisał: Zagrajcie w końcu F76. To jest taki 4.5 Fallout, masa singlowego contentu, ciągle dodają coś nowego, a to wszystko za darmowe patche. Nawet jest follow up do New Vegas, w którymś tam patchu dodali nową lokację. Dzisiaj siadam wieczorkiem do tego Fallouta. 4 mi się bardzo podobała, więc wiem, czego się spodziewać. New Vegas jest jak widać kochany przez Bethesdę, w serialu też sporo nawiązań do niego. 8 godzin temu, Homelander napisał: Chyba żadna firma nie łamie mi tak bardzo serca jak Bethesda. Robią gry dziejące się w świetnych światach, które bardzo mnie interesują. No kurczę, atomowe postapo, klasyczne fantasy, albo space opera - no cudo. Ale jednocześnie te gry są tak przeraźliwie nudne, fabuła to koszmar, dialogi wręcz mnie obrażają, a NPC do bólu generyczni i nieciekawi. Ból dupy o te ich gry mam niesamowity Zbieranie śmieci w F04 wcale nie było nudne. Ewentualnie w Starfieldzie xD. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Ja pisalem ze nie trzeba GP bo dzis sobie tam chwile pobiegalem a GP planuje zakupic dopiero na jesien. W sumie to ten F76 wyglada calkiem dobrze jak na takiego staruszka. F4 skonczylem, ale mi nie siadło nawet w lolowie tak jak NV. Nawet trójką mi się podobala bardziej. Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia 29 minut temu, KrYcHu_89 napisał: New Vegas jest jak widać kochany przez Bethesdę, w serialu też sporo nawiązań do niego. Nie otwierałbym szampana zbyt wcześnie. Todd jak słyszy nv to się robi cały czerony i mu żyły wychodzą więc obstawiam że new vegas czeka klasyczna bethesda i bombardowanie atomówkami 1 Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia 11 hours ago, tjery said: Jak widać po ilości grających w nie nawet do teraz ludzi fabuła i dialogi nie muszą być podstawą każdej gry, nawet RPGa. Wystarczy postać, systemy i świat, w którym sam szukasz przygód nie podążając za fabułą. Dlatego styl Beth albo się kocha albo się nienawidzi. Nie mam nic przeciwko takiemu podejściu. Zelda BotW to jedna z moich ukochanych gier wszechczasów. I naprawdę próbowałem grać w te bethesdagames. Morrowinda, Obliviona, Skyrima i wreszcie Starfielda. I uczucie było zawsze takie samo: żenada i niesmak. Bo jednak Bethesda sili się na jakieś dialogi, jakąś fabułę, postaci i inne takie. Nie rozumiem dlaczego nie mogą tego po prostu zrobić dobrze, skoro już robić muszą i robią Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia to w końcu lepiej wrócić do Fallout 4 czy zacząć 76? Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia F4. Próbowałem znowu tego f76 no to jest dramat. Gadasz sobie z npcem A jakiś chłop w masce szopa na gaciach do niego nawala z minguna xD super immersja c0rwa! Te misje mmo też super mapka wydaje się ładna ale dla mnie to za mało. 4ka jest jaka jest ale jednak czuć że to singlowe doświadczenie 1 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia No nie wiem mi do F4 nie chciałoby się wracać za chuja chyba że z jakimiś modami na PC. Jeszcze to budowanie osady xD pobralem 76 na xsx i może odpalę ale nie wiem. Narazie lecę serial. Cytuj
SebaSan1981 3 630 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia 41 minut temu, easye napisał: to w końcu lepiej wrócić do Fallout 4 czy zacząć 76? Hm wydaje mi się że chyba lepiej na spokojnie czillowo ograć sobie F4 na początek. Ogarniesz mechanikę to potem będziesz sobie dobrze radził online w 76-tce. Mam sentyment do F4 bo to była moja pierwsza platyna i calak 100% ze wszystkimi DLC. Najlepsza eksploracja w grach Bethesdy. F76 też wecebulowałem ale to było jeszcze przed patchami jak gra była parującym kasztanem i co się navkoorwiałem to moje. Może i bym polatał teraz swoją zmutowaną skaczącą na 10m w górę skrytobójczynią (bo w takim stylu fajnie się nawet farmiło charred ghouls po zrzutce atomicy na Golf Resort) ale kończę Black Desert i czekam na Grounded + Stellar Blade. Nie wiem czy jest po co, czy dodatkowy content poza podstawką jest tego wart? Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia 32 minuty temu, bartiz napisał: No nie wiem mi do F4 nie chciałoby się wracać za chuja chyba że z jakimiś modami na PC. Jeszcze to budowanie osady xD pobralem 76 na xsx i może odpalę ale nie wiem. Narazie lecę serial. No Fallout 4 to tylko z modami wybaczającymi 3/4 tych gowien. Cytuj
KJL 102 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 16 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Hm wydaje mi się że chyba lepiej na spokojnie czillowo ograć sobie F4 na początek. Ogarniesz mechanikę to potem będziesz sobie dobrze radził online w 76-tce. Przecież w Falloucie 4 jedyną mechaniką, jaką trzeba ogarnąć to celowanie w głowy i przeładowywanie. Nawet jak przypadkowo strzelisz NPC-owi w głowę, który jest ważny w grze, to się nic nie stanie, bo nie można zabić osób, na których jest oparta ta cała "misterna" fabuła Nie grałem w Starfielda, może tam też jest tak źle, ale to jest najgorsza gra od Bethesdy. Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Statystyki, perki, crafting, budowanie osad, walka z aktywną pauza, frakcje, to tez mechanika. Chyba że gadacie tylko o ustawieniach joypada. Bardzo spoko gra ze świetnym klimatem i ciekawym motywem zamrożenia na dziesiątki lat (co skutkuje pewnym mindfuckiem). Jedynie uproszczenie dialogów było krokiem wstecz do Vegas/F3-1 jak i chyba brak niektórych klasycznych potworków jak centaury. W sumie zagralbym znowu w 60fps, ale z mniejszym naciskiem na zbieractwo i wieczne noszenie loota na sprzedaż, bo potem nie było co z kasą robić. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 24 minuty temu, KJL napisał: Nie grałem w Starfielda, może tam też jest tak źle, ale to jest najgorsza gra od Bethesdy. No to nie graj lepiej xD 1 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Starfield to tylko na PC. 30 klatek i loadingi co 10 sekund na konsoli wysyają życie z człowieka. Sama gra jest solidna jeśli lubisz ten betesdastajl. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 372 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia No i wykrakałem Mod opóźniony przez paczyka od Toddów i bez daty aktualnie, z plusów, będzie miał premierę na GOG.com jak wyjdzie. Bethesda never changes. 1 Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia 16 godzin temu, _Red_ napisał: Statystyki, perki, crafting, budowanie osad, walka z aktywną pauza, frakcje, to tez mechanika. Chyba że gadacie tylko o ustawieniach joypada. Bardzo spoko gra ze świetnym klimatem i ciekawym motywem zamrożenia na dziesiątki lat (co skutkuje pewnym mindfuckiem). Jedynie uproszczenie dialogów było krokiem wstecz do Vegas/F3-1 jak i chyba brak niektórych klasycznych potworków jak centaury. W sumie zagralbym znowu w 60fps, ale z mniejszym naciskiem na zbieractwo i wieczne noszenie loota na sprzedaż, bo potem nie było co z kasą robić. Stawiasz w pierwszej bazie tyle industrial water purifierow ile możesz i nie trzeba się martwić o gotówkę do końca gry Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia 47 minut temu, KrYcHu_89 napisał: No i wykrakałem Mod opóźniony przez paczyka od Toddów i bez daty aktualnie, z plusów, będzie miał premierę na GOG.com jak wyjdzie. Bethesda never changes. Wielkie dzięki todda ale fajnie że mod trafia do normalnego sklepiku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi