Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Nie ma co psioczyć na wielkość zbroi. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Polecam gladac kanal ManyAtruNerd, koles ma fajne gameplaye oraz komentarz do nowego F4. Gada sensem i nie pokazuje mordy wiec wszystko git. W F4 nie bedzie skill points! Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Na co komu skill points, skoro możesz grać w gry na Pip-boyu A tak na poważnie - może to i lepiej, wreszcie otrzymamy jakieś lepsze perki niż te znane z F3, gdzie zbyt dużo profitów to zwykłe +xx% do danej umiejętności. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 jak to nie będzie skill pointsów? wszytsko będzie opierać się na SPECIALu jak to powiedzmy w d&d? chyba że zrobia jak w skyrimie, uzywamy jakiegoś skilla i rośnie sobie wmiarę korzystania. a perki w f3 i f nv to brałem te tyko co dawały bonusy do gatki i +1 do wybranej statystyki, bez sensu były niech wywalą jeszcze "magiczne przedmioty" hmm mamy wpół martwego gościa na stole mój skill medycyny jest za mały o 2 pkt do zrobienia czegokolwiek, ale czekajcie! założę okulary +1 do percepcji i kitel lekarski +5 do medycyny i już można robić transplantacje serca w warunkach polowych! Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 No ja sie ciesze znacznie ze SP odchodza w zapomnienie. Oby tylko dali jakies drzewko perkow cos na wzór F1 i F2 gdzie ich wybor mial duze znaczenie a nie perk madness w F3 i NV. Orzeszek: czesc statow jak celnosc, dmg etc. przechodzi bezposredni ow bronie co widac na statach broni na filmiku, poza tym jak zastopujesz klatki to SPECIAL ma nowe opisy i nowe funkcje, INT daje boosta tylko do zbieranego xp, ST daje boosta do kazdego ataku melee itd. Widac tez przy workbenchu ze do craftu beda potrzebne profesje tak jak w fonline co dla mnie jest super, podobnie pewnie bedzie z perkami i ich lvlami - bedzie trzeba brac kolejne perki ktore moze beda boostowac lockpick albo science ? To byloby fajne, nie byloby juz sytuacji ze grasz postacia all in one tylko trzeba by bylo dobrze prowadzic swoja postac np w kierunku lockpick, sneak i barter kosztem innych dotychczasowych skilli. Co do tej transplantacji serca to przeciez to samo bylo w F1 i F2, brales w slota first aid kit albo paramedics bag i mogles nagle leczyc zlamane nogi. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Co do tej transplantacji serca to przeciez to samo bylo w F1 i F2, brales w slota first aid kit albo paramedics bag i mogles nagle leczyc zlamane nogi. No nie bardzo - porównujesz odzianie się w fartuch i założenie na nos okularów do posłużenia się sprzętem medycznym. Upraszczając - Bear Grylls ma wysokiego skilla outdoorsman, więc rozpali ognisko przy pomocy ususzonego małpiego gówna i patyczka, pryszczaty fan fallouta nawet z niskim (jeśli nie zerowym) skillem prędzej rozpali ognisko, mając w reku zapałki niż zakładając trekkingowe buty i czapkę z daszkiem Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 No ale to przeciez bylo umowne w obu grach, byly to tylko przedmioty dodajace % do skilla aby przeprowadzic akcje. No nie bedziemy chyba teraz rozmawiac o tym, co jest bardziej realistyczne, przyjecie krytyka w oczy z plasma rifle i przezycie czy natychmiastowe wyleczenie polamanych nog bez doctor baga bo masz tagnienty skill doctor ? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Inteligencja na 10 i jazda z koksem Przy każdym level up maksymalna liczba EXP do rozdystrybuowania. Ewentualnie na 9 i szybko znaleźć Inteligence BobbleHead ale kto na początku będzie wiedział gdzie ją znaleźć. A resztę perków faktycznie można zaorać. Jeśli kogoś interesuje to Fallout Shelter będzie też za kilka miesięcy dostępny na Androida. ^_^ Szkoda że nie mam Iphona. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 EXP zbierasz. Teraz bedzie to dzialac tak ze im większe INT tym więcej EXP będzie wpadac za kazdy kill i moze questy i bedziesz szybciej levelowal. Wczesniej bralo sie Swift Learner a teraz jest to wbudowane bezposrednio w INT. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 (edytowane) Ktos zamówił już kolekcjonerke ? Zamowilem, 103 funty z UK. Edytowane 17 czerwca 2015 przez M.Bizon24 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Ja poczekam az sie pojawi w przedsprzedazy w naszym zlotym kraju.Bizon na co zamawiales? Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Na game.co.uk dorzucają bobbleheada do kolekcjonerki. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Czyli co? Teraz będzie rozwijanie postaci rodem ze Skyrima? Czego używasz - to się rozwija? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Nie sądzę - wyleciały Skille, ale nadal jest Special oraz skorelowane z nim Perki. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Ktos zamówił już kolekcjonerke ? Zamowilem, 103 funty z UK. skąd brałeś? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 w UK tylko game.co.uk oferuje na wylacznosc szukalem jeszcze u Niemcow, mieli za 130 Euro ale to jakies takie sklepy, ktorych w ogole nie kojarze i tez trudno mi po niemiecku ogarnac czy one maja dobra opinie wiec zdecydowalem sie na UK, w tej cenie dali jeszcze jakis kupon Fallout Club o wartosci 20 funtow, jakis kod sie pobiera ale nie mam pojecia co to jest. Wysylka do PL 3 funty. Jak sie pojawi u nas w Polszy w podobnej cenie to domowie druga u nas juz. Na karcie kredytowej blokuja 100zl/20 funtow w zwiazku z preorderem i przed wysyłką pobierają reszte. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 No i lipa, wszystko sprzedane na pniu ['] Chciałem jedną sztukę na handelek wciągnąć a tu nici ;( Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 No i lipa, wszystko sprzedane na pniu ['] Chciałem jedną sztukę na handelek wciągnąć a tu nici ;( Pewnie Ci wyskoczyl błąd bo dalej można preorderować. na facebooku o tym piszą, że zbyt duże obciążenie serwerów i dlatego. Musisz to zrobić ianczej. Najpierw załóz konto na ich stronie, Register w prawym gornym rogu, wypelnij wszystko, PODEPNIj karte kredytowa do tego konta i dopiero bedac zalogowanym zrob preordera - ja wczoraj 2h walczylem, naczytales sie na ich FB porad w stylu "poprostu czekaj" ale to o du pe rozbic. Zrob tak jak Ci mowie i bedzie gites. Doczytalem o co chodzi z tym Fallout Club: Enlist yourself into the Fallout 4 Club today to receive: Strictly limited edition Vault Boy Bobblehead only available to Club members. All the latest updates on the world of Fallout 4. Exclusive offers on exciting and upcoming Fallout items. Special VIP access to Fallout events. The chance to join a community of dedicated Fallout fans from across the UK. Figurka fak je 'merika! 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Nie sądzę - wyleciały Skille, ale nadal jest Special oraz skorelowane z nim Perki. skąd w ogole to info o skillach? jest jakiś film albo wywiad gdzie wiecej o tym mowią? nie bedzie rzeczy jak energy weapons, lockpick, barter? jak oni to sobie wyobrażają? tylko kilka statystyk 1-10 i perki ? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Obejrzyj dokładnie gameplay. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Ja tez wsumie nie wiem skad dokladnie wywnioskowaliscie ze nie bedize skill pointsów Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Z materiałów, na których widać Pip-boya. Jest zakładka "STATUS", "SPECIAL" oraz "PERKS" (brak "SKILLS"). Do tego warto przyjrzeć się filmikom prezentującym crafting. 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Też dzis powalczę o moją limitke. Nie mieć takiego pipboya dla fana Fallout to jak nie mieć siurka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi