Opublikowano 26 października 20159 l To jest zwykły pre-load, nie będzie można odpalić gry do oficjalnej premiery. Trochę lipa z tą ultimą ale w sumie nic dziwnego, teraz cała nadzieja w wysyłce z hurtowni do zaprzyjaźnionego sklepu z elektroniką. ^_^
Opublikowano 26 października 20159 l Co do Ultimy to czuje że jednak do mnie przyjdzie tego 6 listopada bo kupiłem już na początku sierpnia.Z dotychczasowych doswiadczen z Ultimą jestem pozytywnie nastawiony i czekam. Co do tego screena to pre-load może byc ale nie na 2 tygodnie od premiery a może kilka dni od premiery.Od chyba 23 pazia redakcje dostały grę do zrecenzowania, więc jak już to to. Edytowane 26 października 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 27 października 20159 l Właśnie w newsie na ppe ujawnili sterowanie w F4 0_o więc chyba faktycznie lada chwila rzucą gry na półki :)
Opublikowano 27 października 20159 l to jest info z instrukcji cyfrowej wersji gry która juz jest z pre loadu dostępna, jeszcze nie widziałem by ktoś z prasy otrzymał promkę czy klucz do recenzji
Opublikowano 27 października 20159 l Jest też lista trofeów: http://www.exophase.com/game/fallout-4-ps4/trophies/
Opublikowano 27 października 20159 l Chyba nawet nie ma trofea za przejście na najwyższym poziomie - zwyczajnie tylko grać. Chociaż boję się wczytywać w trofea bo wszystko jest odkryte.
Opublikowano 27 października 20159 l Z fabularnych są nazwy zadań ale wolałem nie czytać a w reszcie nie ma spoilerów... no przynajmniej dla mnie
Opublikowano 27 października 20159 l Sprostowanie całej akcji z Ultimą.Dostałem dziś taką wiadomośc Witam ponownie, Przepraszam ale pomyliłam daty, wysyłkę fallouta rozpoczniemy w przeddzień premiery oficjalnej czyli 10.11Pozdrawiam, Za zamieszanie przepraszam, żadnej wczesnej wysyłki nie będzie.Może jednak wyślą w piątek chociaż EDIT.Jednak wysyłka będzie przeprowadzona tylko i wyłącznie w poniedziałek.Dobrze chociaż że dostanę grę punktualnie na dzień premiery Edytowane 27 października 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 27 października 20159 l Spoilery tylko na domyślanie się, jednak właśnie trochę mnie martwią te trofea, liczę że to będzie platyna dla leniwych(chacha?), nie mająca zbyt dużego odzwierciedlenia w ilości zawartości w samej grze. Odpaliłem swoją drogą NV i wsiąkłem jak za pierwszym razem, VHard i tryb hardkora, a styl gry? Dżentelmen, prawdziwy mężczyzna obijający każdego pięściami + wysoka charyzma, żeby można było wziąć perka na zastraszanie i powiedzieć pewnym legionistom co o nich sądzę. Próbowałem to samo zrobić w F3, ale po prostu nie działa. Oby Bethesda wzięła to co działało w NV i dodało do czwórki, bo ja naprawdę nie widzę już Fallouta bez takich pierdół jak wymogi jedzenia i picia, i spania. Zamówiłem w muve kolekcjonerkę, więc jeśli ktoś tu zacznie opisywać wrażenia przed 10tym, to serio trza wyłączyć internet, bo nie oprę się spoilerom i pewnie któryś otworzę :I
Opublikowano 27 października 20159 l Sojusze z osadami ? Poziom zadowolenia u konkretniej osady to pewnie coś na wzór reputacji, ale co to będzie ten sojusz ? Z każdym towarzyszem mamy określony poziom relacji. Są "olbrzymie stworzenia" Osiągnij home run i wykonaj przyłożenie ? Edytowane 27 października 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 27 października 20159 l Ok panowie robi się coraz goręcej, jeśli trofea zdradzają jakieś momenty z gry to pora opuścić już ten temat. Od 10 Listopada czeka mnie cudowne calakowanie. Platynka nr.18 zarezerwowana dla Fallusa 4
Opublikowano 27 października 20159 l Właśnie do mnie dotarło, że graficznie sprawia lekkie wrażenie RAGE: Co nie? Osobiście w czasie gry ciągle myślałem jak zarąbiście by to wyglądało w falloucie...
Opublikowano 27 października 20159 l Będzie wczytywanie tekstur tuż przed naszymi oczami jak w RAGE? W sumie... jeśli utrzyma poziom TES V, to będziemy mieli drugiego najlepszego RPGa tego roku (na pierwszym sami-wiecie-co). Edytowane 27 października 20159 l przez tomzacz
Opublikowano 27 października 20159 l Jak dla mnie Fallout 4 ma GOTY, od kiedy tylko został zapowiedziany.Także to sami-wiecie-co nie będzie miało GOTY.Takie jest moje zdanie. Edytowane 27 października 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 27 października 20159 l No niestety przehajpowany fallout wygra goty z najlepszym rpgiem od wielu lat, szkoda ale tą branżą rządzą janusze
Opublikowano 27 października 20159 l Może poczekajmy jak ta gra wyjdzie, zagramy i ocenimy, bo na razie w kwestii GOTY nic się nie zmienia, BB siedzi wygodnie na tronie.
Opublikowano 27 października 20159 l Bloodborne u mnie na trzecim miejscu oraz pozytywne zaskoczenie.