Krizz 541 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 To jest zwykły pre-load, nie będzie można odpalić gry do oficjalnej premiery. Trochę lipa z tą ultimą ale w sumie nic dziwnego, teraz cała nadzieja w wysyłce z hurtowni do zaprzyjaźnionego sklepu z elektroniką. ^_^ Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 (edytowane) Co do Ultimy to czuje że jednak do mnie przyjdzie tego 6 listopada bo kupiłem już na początku sierpnia.Z dotychczasowych doswiadczen z Ultimą jestem pozytywnie nastawiony i czekam. Co do tego screena to pre-load może byc ale nie na 2 tygodnie od premiery a może kilka dni od premiery.Od chyba 23 pazia redakcje dostały grę do zrecenzowania, więc jak już to to. Edytowane 26 października 2015 przez KacperKing Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Tez składam preordera w shopto, hype na maxa! Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Właśnie w newsie na ppe ujawnili sterowanie w F4 0_o więc chyba faktycznie lada chwila rzucą gry na półki :) Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 to jest info z instrukcji cyfrowej wersji gry która juz jest z pre loadu dostępna, jeszcze nie widziałem by ktoś z prasy otrzymał promkę czy klucz do recenzji Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Jest też lista trofeów: http://www.exophase.com/game/fallout-4-ps4/trophies/ Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 uwaga spoilery mocno xddddddddddddd Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Łatwe, wyczuwam serdeczną platynke. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Chyba nawet nie ma trofea za przejście na najwyższym poziomie - zwyczajnie tylko grać. Chociaż boję się wczytywać w trofea bo wszystko jest odkryte. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Yup, o dziwo łatwe tylko czasochłonne. Będzie wbijane. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Z fabularnych są nazwy zadań ale wolałem nie czytać a w reszcie nie ma spoilerów... no przynajmniej dla mnie Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 (edytowane) Sprostowanie całej akcji z Ultimą.Dostałem dziś taką wiadomośc Witam ponownie, Przepraszam ale pomyliłam daty, wysyłkę fallouta rozpoczniemy w przeddzień premiery oficjalnej czyli 10.11Pozdrawiam, Za zamieszanie przepraszam, żadnej wczesnej wysyłki nie będzie.Może jednak wyślą w piątek chociaż EDIT.Jednak wysyłka będzie przeprowadzona tylko i wyłącznie w poniedziałek.Dobrze chociaż że dostanę grę punktualnie na dzień premiery Edytowane 27 października 2015 przez KacperKing Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Spoilery tylko na domyślanie się, jednak właśnie trochę mnie martwią te trofea, liczę że to będzie platyna dla leniwych(chacha?), nie mająca zbyt dużego odzwierciedlenia w ilości zawartości w samej grze. Odpaliłem swoją drogą NV i wsiąkłem jak za pierwszym razem, VHard i tryb hardkora, a styl gry? Dżentelmen, prawdziwy mężczyzna obijający każdego pięściami + wysoka charyzma, żeby można było wziąć perka na zastraszanie i powiedzieć pewnym legionistom co o nich sądzę. Próbowałem to samo zrobić w F3, ale po prostu nie działa. Oby Bethesda wzięła to co działało w NV i dodało do czwórki, bo ja naprawdę nie widzę już Fallouta bez takich pierdół jak wymogi jedzenia i picia, i spania. Zamówiłem w muve kolekcjonerkę, więc jeśli ktoś tu zacznie opisywać wrażenia przed 10tym, to serio trza wyłączyć internet, bo nie oprę się spoilerom i pewnie któryś otworzę :I Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 (edytowane) Sojusze z osadami ? Poziom zadowolenia u konkretniej osady to pewnie coś na wzór reputacji, ale co to będzie ten sojusz ? Z każdym towarzyszem mamy określony poziom relacji. Są "olbrzymie stworzenia" Osiągnij home run i wykonaj przyłożenie ? Edytowane 27 października 2015 przez KacperKing Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Wygląda podobnie do Dying Light.To dobrze Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 No to już wiem skąd te 2 acziki związane z baseballem. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Ok panowie robi się coraz goręcej, jeśli trofea zdradzają jakieś momenty z gry to pora opuścić już ten temat. Od 10 Listopada czeka mnie cudowne calakowanie. Platynka nr.18 zarezerwowana dla Fallusa 4 Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Właśnie do mnie dotarło, że graficznie sprawia lekkie wrażenie RAGE: Co nie? Osobiście w czasie gry ciągle myślałem jak zarąbiście by to wyglądało w falloucie... Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 (edytowane) Będzie wczytywanie tekstur tuż przed naszymi oczami jak w RAGE? W sumie... jeśli utrzyma poziom TES V, to będziemy mieli drugiego najlepszego RPGa tego roku (na pierwszym sami-wiecie-co). Edytowane 27 października 2015 przez tomzacz Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 (edytowane) Jak dla mnie Fallout 4 ma GOTY, od kiedy tylko został zapowiedziany.Także to sami-wiecie-co nie będzie miało GOTY.Takie jest moje zdanie. Edytowane 27 października 2015 przez KacperKing Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 No niestety przehajpowany fallout wygra goty z najlepszym rpgiem od wielu lat, szkoda ale tą branżą rządzą janusze 2 Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Może poczekajmy jak ta gra wyjdzie, zagramy i ocenimy, bo na razie w kwestii GOTY nic się nie zmienia, BB siedzi wygodnie na tronie. Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Bloodborne u mnie na trzecim miejscu oraz pozytywne zaskoczenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi