Opublikowano 3 listopada 20159 l Kurwaaaaaa nie zdazylem (((((((((( Dostalem info od admina, ze jutro znowu ma byc 10 kodow.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Kurwaaaaaa nie zdazylem (((((((((( Dostalem info od admina, ze jutro znowu ma byc 10 kodow. To dobrze. Jak można zdobyc te konto premium ? Edytowane 3 listopada 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 3 listopada 20159 l Spróbuj prywatną wiadomość do administratora (np.wet willy) forum psxetreme.info powinien pomóc Co do gierki myśle że będzie to super przygoda ale wy to tylko na grafike patrzycie...
Opublikowano 3 listopada 20159 l Kurwaaaaaa nie zdazylem (((((((((( Dostalem info od admina, ze jutro znowu ma byc 10 kodow. To dobrze. Jak można zdobyc te konto premium ? Wykup abonament, wtedy tez nie bedzie reklam na forum. PMki to lepiej do admina slij on ci pomoze KacperKing Użytkownicy 106 postów PSN IDKacper_JBL Steam IDKacperKingPC Wysłano 32 minut temu a jak takowe konto premium wykupic ?
Opublikowano 3 listopada 20159 l Co do gry to i tak mało wypłynęło.Ludzie starają sie nie dawac spoilerów co mnie cieszy. mało spoilerów bo pewnie mało fabuły i co to za spoilery by miały być "gościu wychodzi ze schronu i łazi po pustyni z psem" mocny spoiler XDDD co do konta premium to odpuść, trzeba sporo zapłacić a takie promocje jak te z motywem ps4 są rzadkie, nie jest to zbyt opłacalne, jedyna ciekawostka że ma sie wtedy dostęp do specjalnej tablicy forum "dla dorosłych" bardzo fajne materiały tam są
Opublikowano 3 listopada 20159 l Fajny motyw, po włączeniu konsola wydaje dźwięk spadającej bomby A. Ten gwizd i nagle to uderzenie. ja specjalnie basy podkręciłem.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Co do gry to coś niby miało byc z gry w ten weekend przed premierą. Edytowane 3 listopada 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 3 listopada 20159 l Każdy pecetowy Fallout ma średnią ocen powyżej 80 na Metacriticu, więc Fallout 4 powinien mieć conajmniej tyle. Ja tam poczekam do pierwszych recenzji.
Opublikowano 3 listopada 20159 l UP, dlatego wolę byc sam.Samotna gra plus perk Lone Wonderer i wio Edytowane 3 listopada 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 3 listopada 20159 l http://gfycat.com/OrneryObviousBirdofparadise ... Zaawansowane AI XD Bugthesda Panowie a nie wiecie czy jest szansa na taki fajny motyw ale na xboxa,chciałbym bardzo... Edytowane 3 listopada 20159 l przez kudlaty88
Opublikowano 3 listopada 20159 l Też dysponuję tym motywem od jego premiery i zawsze robi wrażenie na znajomych, jak im prezentuję po kilku piwach. Ale to piszczenie konsoli przy włączaniu jest mega - ostatnio sąsiad się zalił, bo myslał, że wojna idzie.
Opublikowano 3 listopada 20159 l http://gfycat.com/OrneryObviousBirdofparadise ... Standard w grach z kompanami. xD Właśnie dlatego nie cierpię gier drużynowych. Edytowane 3 listopada 20159 l przez suteq
Opublikowano 3 listopada 20159 l Czy ktoś kto dysponuje tym motywem jest w stanie potwierdzic czy wy macie ten sam motyw co ten ? Jeżeli nie to czy mógłbym prosic o zdjęcie ? Edytowane 3 listopada 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 3 listopada 20159 l Nie, to nie jest ten motyw. Nagralbym filmik ale nie chce mi sie potem tego na YT wrzucac z telefonu, sorki. http://gfycat.com/OrneryObviousBirdofparadise ... Standard w grach z kompanami. xD Właśnie dlatego nie cierpię gier drużynowych. No w sumie nic nowego... perk Lone Wanderer for the win.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Ja właśnie wrzucam. Edit: eh, z telefonu długo się będzie uploadowac, powinno być jakoś o 22. Edytowane 3 listopada 20159 l przez wojnar
Opublikowano 3 listopada 20159 l Kurwaaaaaa nie zdazylem (((((((((( Dostalem info od admina, ze jutro znowu ma byc 10 kodow. To dobrze. Jak można zdobyc te konto premium ? ja jestem skarbnikiem na forum, dalej cie pokieruje na PW. pozdrawiam
Opublikowano 3 listopada 20159 l dziwne, nie moge wrzucić zdjęcia zrobionego telefonem z tym tematem dynamicznym, może to kwestia embargo?
Opublikowano 3 listopada 20159 l Ja jak zwykle nie mam szansy niczego dostac.Czy w takim razie ktoś kto ma szanse widziec i juz ma motyw podzieli się ? Bardzo prosze.Jakby co Pw Edytowane 3 listopada 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 3 listopada 20159 l Ok, wrzuciłem. Ten motyw jest mega zayebisty, szczególnie te dźwięki konsoli przy włączeniu i dźwięki pip boya z dualshocka. To wszystko na filmiku, daje w spoiler.