Skocz do zawartości

Fallout 4

luk_ash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Oblukałem i widzę, że na stronce metacritic mozna było pobrac z tej zakladki, co pobieralismy tapy wczesniej. Chwilowo zablokowali, ale kto nie ma musi byc czujnym i lustrowac zakładkę.

Edytowane przez MAJOCHEY_PL
Opublikowano (edytowane)

Swoją drogą ja nie wiem, jak oni wogole to zrobili. Jak osiagneli aż TAKI poziom techniczny motywu na Ps 4 ?!? I do tego nie zużywa zbyt duzo pamięci 

Edytowane przez MAJOCHEY_PL
Opublikowano

Odpaliłem po raz trzeci konsole, po raz trzeci słyszę dźwięk spadającej bomby ale tym razem (1+1+1 Vault 111??? ), dioda z niebieskiej zmieniła kolor na czerwony.

Post pisze z komórki. Fajny motyw korwa.

Opublikowano (edytowane)

Gdybym tylko wiedział jak ten motyw wyglada to i ciśnienie byłoby o połowe niższe, a tak nie wiem czy żałowac że nie mam premiuma czy miec wywalone :/

Oj boze idź i kup sobie miesięczny pakiet próbny konta gold na forumek u swojego dostawcy internetu pare zł pupy nie ma a zobaczysz czy warto,nie bedziesz musiał sie prosić o kody czy filmiki.Btw kto dostarcza ci net telekomuna,vectra...to bym ci podesłał cennik w pdfie bo ceny różnią sie o kilka zł zależnie od dostawcy.

Edytowane przez kudlaty88
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Odpaliłem po raz trzeci konsole, po raz trzeci słyszę dźwięk spadającej bomby ale tym razem (1+1+1 Vault 111??? ), dioda z niebieskiej zmieniła kolor na czerwony.

Post pisze z komórki. Fajny motyw korwa

jaka re.wizja konsoli? bo ja swoją już odpaliłem dwa razy i boje się trzeci

ej czemu jak wpisuje rewi.zja to zmienia mi na kupa? xd

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Kacper odnośnie twojej prywatnej wiadomości - sorry ale odnośnie kont Premium nie będzie więcej subskrypcji do końca roku :( W połowie grudnia zaczniemy przyjmować wnioski na przyszły rok zapraszam :)

Opublikowano (edytowane)

Sorry że post pod postem ale kolega Kacper pytał mnie na pw o ceny abonamentu na złote konto forumkowe na internet z orange a w moim cenniku tego nie mam.

Może ktoś wkleić aktualniejszy cennik??

Opublikowano (edytowane)

Dzięki za pomoc, ale jakoś straciłem parcie na ten motyw :/
Ale jakiekolwiek znaleziska związane z motywem chętnie zobaczę i sprawdzę do czego fapiecie.

Mapa Fallouta 4:

Fallout4map.jpg

Edytowane przez Bansai
Opublikowano (edytowane)

Właśnie odkryłem zayebistą opcję, otóż jest nawet specjalny dźwięk jak się wkłada i wyjmuje płytkę z napędu  :banderas:

XBOTY ZAORANE PS4 #4THEPLAYERS

Idż z tymi tekstami do CW to poważny temat i prosze niespamować  :joe:

A co do mapki to dużo wody,będzie nurkowanie w świecącej cieczy oby dali jakąs utopiona łódź podwodna głęboko pod powierzchnia w całkowitych ciemnosciach i nurkowanie w power armorze :)

Opublikowano

Troche mi nie pasuje ze dosc spory kawalek mapy nalezy do Bostonu, zdecydowanie wolalbym rozwiazanie z 3jki/NV, czyli duze miasto gdzies na poludniu/polnocy, a cala reszta mapy to swobodne zwiedzanie pustkowi, ktore do konca puste nie sa :reggie:

Opublikowano (edytowane)

Widzę, że czas by przestać tu zaglądać. Tak duży spoiler że aż kłuje w oczy.

Miłego grania wszystkim :)

Edytowane przez Gość