KacperKing 7 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Ha ha ha ha jakie smieszne Ktos kto ma juz motyw i widzi kody niech sie podzieli bardzo prosze Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Najlepszy motyw jaki widziałem i to za darmo gdzie na pss są znajdują się motywy słabe a do tego za duże pieniążki. Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 (edytowane) Oblukałem i widzę, że na stronce metacritic mozna było pobrac z tej zakladki, co pobieralismy tapy wczesniej. Chwilowo zablokowali, ale kto nie ma musi byc czujnym i lustrowac zakładkę. Edytowane 3 listopada 2015 przez MAJOCHEY_PL Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Kacper, ale co się dziwisz? Ludzie płacą za ten Premium (i to jeszcze sporo, wg mnie), to wiadomo, że będą uważać za nie fair, że ma ktoś dostać za darmo. Ludzi nie znasz? Cytuj
piecia997 39 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Gameplay z jakichś ghulowych dungeonów - było? http://a.uguu.se/mmzewz.mp4 Początek wygląda jak Bioshock jedynka. A dialogi jak z podróbki Mass Effecta. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Gdybym tylko wiedział jak ten motyw wyglada to i ciśnienie byłoby o połowe niższe, a tak nie wiem czy żałowac że nie mam premiuma czy miec wywalone Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 (edytowane) Swoją drogą ja nie wiem, jak oni wogole to zrobili. Jak osiagneli aż TAKI poziom techniczny motywu na Ps 4 ?!? I do tego nie zużywa zbyt duzo pamięci Edytowane 6 listopada 2015 przez MAJOCHEY_PL Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Odpaliłem po raz trzeci konsole, po raz trzeci słyszę dźwięk spadającej bomby ale tym razem (1+1+1 Vault 111??? ), dioda z niebieskiej zmieniła kolor na czerwony. Post pisze z komórki. Fajny motyw korwa. Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 (edytowane) Gdybym tylko wiedział jak ten motyw wyglada to i ciśnienie byłoby o połowe niższe, a tak nie wiem czy żałowac że nie mam premiuma czy miec wywalone Oj boze idź i kup sobie miesięczny pakiet próbny konta gold na forumek u swojego dostawcy internetu pare zł pupy nie ma a zobaczysz czy warto,nie bedziesz musiał sie prosić o kody czy filmiki.Btw kto dostarcza ci net telekomuna,vectra...to bym ci podesłał cennik w pdfie bo ceny różnią sie o kilka zł zależnie od dostawcy. Edytowane 3 listopada 2015 przez kudlaty88 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 (edytowane) Odpaliłem po raz trzeci konsole, po raz trzeci słyszę dźwięk spadającej bomby ale tym razem (1+1+1 Vault 111??? ), dioda z niebieskiej zmieniła kolor na czerwony. Post pisze z komórki. Fajny motyw korwa jaka re.wizja konsoli? bo ja swoją już odpaliłem dwa razy i boje się trzeci ej czemu jak wpisuje rewi.zja to zmienia mi na kupa? xd Edytowane 3 listopada 2015 przez Orzeszek Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Kacper odnośnie twojej prywatnej wiadomości - sorry ale odnośnie kont Premium nie będzie więcej subskrypcji do końca roku W połowie grudnia zaczniemy przyjmować wnioski na przyszły rok zapraszam Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Ale przecież moze sobie kupić zdrapke na miech dla próbnego konta....jak ma net do jakiegoś duzego dostawcy to na 100% maja jeszcze jakieś prepaidy na magazynie. Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 (edytowane) Sorry że post pod postem ale kolega Kacper pytał mnie na pw o ceny abonamentu na złote konto forumkowe na internet z orange a w moim cenniku tego nie mam. Może ktoś wkleić aktualniejszy cennik?? Edytowane 3 listopada 2015 przez kudlaty88 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 3 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 listopada 2015 W razie czego, mozna zadzwonic na infolinie Orange i poprosic o odpowiedni pakiet, tutaj numer telefonu do dzialu: "informacje i zakup usług" 801 234 567 Wystarczy spytac o abonament gold na forum psxextreme - Orange z tego co sie orientuje ma dosc niskie ceny, sprawa groszy doslownie. 11 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Z tego co się orientuję to na infolinii Orange jest jakiś pakiet testowy przez 7 dni za free. Tak miałem w Plusie. Najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Szkoda że upc wycofalo sie z premium u was dzwoniłem wlasnie na infolinię i powiedzieli że może bedzie jak wprowadzą do kablówki eleven network. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 (edytowane) Dzięki za pomoc, ale jakoś straciłem parcie na ten motyw Ale jakiekolwiek znaleziska związane z motywem chętnie zobaczę i sprawdzę do czego fapiecie. Mapa Fallouta 4: Edytowane 3 listopada 2015 przez Bansai Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Właśnie odkryłem zayebistą opcję, otóż jest nawet specjalny dźwięk jak się wkłada i wyjmuje płytkę z napędu XBOTY ZAORANE PS4 #4THEPLAYERS Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 (edytowane) Właśnie odkryłem zayebistą opcję, otóż jest nawet specjalny dźwięk jak się wkłada i wyjmuje płytkę z napędu XBOTY ZAORANE PS4 #4THEPLAYERS Idż z tymi tekstami do CW to poważny temat i prosze niespamować A co do mapki to dużo wody,będzie nurkowanie w świecącej cieczy oby dali jakąs utopiona łódź podwodna głęboko pod powierzchnia w całkowitych ciemnosciach i nurkowanie w power armorze Edytowane 3 listopada 2015 przez kudlaty88 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Troche mi nie pasuje ze dosc spory kawalek mapy nalezy do Bostonu, zdecydowanie wolalbym rozwiazanie z 3jki/NV, czyli duze miasto gdzies na poludniu/polnocy, a cala reszta mapy to swobodne zwiedzanie pustkowi, ktore do konca puste nie sa Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Mapa wydaje się całkiem spoko, ciekawe czy uświadczymy tutaj rozbudowany system podziemnych tuneli. Cytuj
Gość Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) Widzę, że czas by przestać tu zaglądać. Tak duży spoiler że aż kłuje w oczy. Miłego grania wszystkim Edytowane 4 listopada 2015 przez Gość Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Gdzie ten duży spojler bo nie widzę? Mapa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi