Zarathustra 616 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Szkoda mi tych, którzy się łudzią, że ta gra będzie miała dobrą fabułę. O dialogach już nie wspomnę, bo po tym co publikowali lepiej spuścić zasłonę milczenia. Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Kilka słów o silniku gry: https://bethesda.net/#en/events/game/the-graphics-technology-of-fallout-4/2015/11/04/45 Oraz parę screenów - tak, są zrobione na mocarnym kompie/albo po prostu wyrenderowane na silniku gry, nie zmienia to faktu że design lokacji jest wspaniały Ejj ale to nie bullshoty tylko pierwsze przecieki z remastera na PS 5.3 i Xboxa tfuu. 1 Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) Tak zwłaszcza że o fabule nie mówili nic. @Kudlaty88 : Jak tak dalej wszyscy będą marudzić na grafikę to pewnie się doczekamy mocniejszych wersji PS4 i XO. Edytowane 4 listopada 2015 przez Krizz Cytuj
estel 806 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Wszystkie gry Bethesdy maja beznadziejna fabule. Grafika do tego slabiutka. Mapa mala. Po co my to kupujemy w ogole. Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 A czy ja narzekam na grafike? Wyglada jak wygląda,bardziej martwi mnie spłycanie rozgrywki,licze mocno na mody dodajace choć tryb hardcore,bo to co robi beth smuci mnie bardzo Ehh jakby ktoś zrobił z tej gry prawdziwy survival,potrzeba jedzenia picia snu,wpływ warunków atmosferycznych na postać etc,jakie to by było dobre Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) @Kudlaty88 Wiem że nie Do każdej gry Bethesty ludzie robili takie mody więc na PC będą po tygodniu od wypuszczenia GECK'a, ciekawe tylko czy będą one dostępne na konsolach skoro ingerują dosyć ostro w skrypty. Nie jest niestety tak różowo, boli mnie że brakuje tu psucia się giwer i armor'a , wyrzucenie z gry HC to strzał w stopę skoro ten tryb był tak popularny w FNV( ktoś grał w ogóle bez niego ? ) Edytowane 4 listopada 2015 przez Krizz Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Wszystkie gry Bethesdy maja beznadziejna fabule. Grafika do tego slabiutka. Mapa mala. Po co my to kupujemy w ogole. Bo gier w post-apokaliptycznym świecie jest jak na lekarstwo. Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Te zdjęcia ryją beret. Dziś biorę porządną dawkę tabletek usypiających może uda się przespać dwa dni co przyśpieszy czas oczekiwania. To się musi udać. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 to teraz może sie okazać że F4 to bardzo gorzkie lekarstwo.. im bliżej premiery i im wiecej wycieków tym mam więcej obaw a mniej hajpu Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) Absolutne ciary na plerach. Kur.wa nawet na Wiesia tak nie czekałem jak na F4. Ostatnio tak było z GTA V, że wyczekuję gry z ch.ujem w ręce. Edytowane 4 listopada 2015 przez suteq Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 to teraz może sie okazać że F4 to bardzo gorzkie lekarstwo.. im bliżej premiery i im wiecej wycieków tym mam więcej obaw a mniej hajpu Obniż swoje oczekiwania / wymagania i będzie dobrze. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 ussr jak przyjmuje kupsztala Bethesdy na klatę i jeszcze mówi, że dobre XD Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 I sunk 8 hours into last night. The game is just a blast to play. 3 of those hours were spent building settlements though so I can easily see people blowing past where I'm at in the same time because it was a lot of fun salvaging and building. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) to teraz może sie okazać że F4 to bardzo gorzkie lekarstwo.. im bliżej premiery i im wiecej wycieków tym mam więcej obaw a mniej hajpu Obniż swoje oczekiwania / wymagania i będzie dobrze. no właśnie to robie - spodziewałem sie wcześniej fallouta który będzie znaaaaaacznie lepszy od 3 i będzie mógł konkurować z 1 i 2, że będzie poprostu świetą grą ale teraz widze że nie ma szans i bethesda gonna bethesda póki co zapowiada sie tak - słaba grafa - uproszczony gameplay - uproszczone rozmowy - nastawienie na szuterek a nie rpg - dosyć mały świat, który pewnie i tak będzie nudny - nadal drewniane animacje i rozmowy i z takim nastawieniem właśnie ide do tej gry i może sie miło zaskocze, chociaż wątpie. oby przynajmniej było kilka realnych wciągających plusów, bo jakoś będzie sie dało pograć i znieść te wymienione wyżej minusy EDITTTTTTTTTTT wiecie co mnie jeszcze boli? to że są perki do pistoletów, karabinów, snajperek i heavy gunsów - i wszystkie zwiększają DMG tymi broniami, żaden nie ma w sobie "większa szansa na trafienie w VATS" to oznacza że serio z gry robią strzelanke i nie będzie sie opłacało strzelać w VATSie tylko poprostu napieprzać jak w shooterku. to mnie bardzo drażni bo to niszczy RPGowość gry. zawsze w falloutach lubiłem sobie zrobić snajpera który miał 95% szans treafienia w oczy z całego ekranu, w F3 i NV była jedynie namiastka tego ale przynajmniej była. teraz nie ma skilli, a perki dają tylko obrażenia... serio zapowiada sie że RPGowa walka poleciała do kosza i VATS jest wsadzony tylko dla jaj Edytowane 4 listopada 2015 przez Yano Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) Miało mnie tu nie byc ale znalazłem cos ciekawego.Koleś w 11 minut przebiegł mapę Fallout 4.Nie wiem jak to się ma chociażby do Skyrima, ale myślę że to dobry czas .Co do wielkości samej mapy to Skyrim miał 37km2 a Fallout 4 ma nieoficjalnie 44km2.Sam to tylko przejrzałem bo nie chcę sobie psuc zabawy. https://vimeo.com/144626633 Edytowane 4 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Już MGS5 jest bardziej zaludniony... Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 11 minut to dobry wynik? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Jakieś porównaniem z F3, Skyrimem i F:NV? Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) Skyrim miał wielkosc mapy 37km2, a Fallout 4 ma 44km2.Jeżeli chodzi o speedruny przez mapę to poszukam. Edytowane 4 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) W skyrimie szło przebiec tak mapę w >9 minut ale tam był dodatkowo shout który przesuwał postać o kilka metrów. Edytowane 4 listopada 2015 przez Krizz Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) Z tym że w Skyrimie mape zasłaniało gardło świata a tu zasłania mapę woda, ale tu woda może zostac wykorzystana w eksploringu. Edytowane 4 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Invisible walls... Długo dzielnie się wstrzymywałem z nowymi materiałami, jakoś wczoraj pękłem i obejrzałem wyciekłe gameplaye i teraz ten "speedrun" - straciłem wszelką nadzieję. Bethesda gonna bethesda, R.I.P. Fallout... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 W sumie jak nie ma innego środku transportu jak nogi to nie widzę sensu robienia mapy rodem z Wieśka gdzie używamy konia do przemieszczania się. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 No nie rozumiem jakim cudem DALEJ nie dali koni do Fallouta. Przecież to idealnie pasuje. Albo samochody i walka o paliwo, niczym w Mad Maxie... 3 Cytuj
okens 541 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Przejcie przez mape swoja droga za(pipi)iscie klimatyczne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi