Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda mi tych, którzy się łudzią, że ta gra będzie miała dobrą fabułę. O dialogach już nie wspomnę, bo po tym co publikowali lepiej spuścić zasłonę milczenia.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 396,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Też nazwiecie swoją postać kacperking i dacie jej 0 do inteligencji?

• W razie czego, mozna zadzwonic na infolinie Orange i poprosic o odpowiedni pakiet, tutaj numer telefonu do dzialu: "informacje i zakup usług" 801 234 567   Wystarczy spytac o abonament gold na forum

Opublikowano

Kilka słów o silniku gry:

https://bethesda.net/#en/events/game/the-graphics-technology-of-fallout-4/2015/11/04/45

Oraz parę screenów - tak, są zrobione na mocarnym kompie/albo po prostu wyrenderowane na silniku gry, nie zmienia to faktu że design lokacji jest wspaniały  :wub:

Fallout4_graph01.jpg

Fallout4_graph02b.jpg

Fallout4_graph06.jpg

Fallout4_graph03.jpg

Fallout4_graph03b.jpg

Ejj ale to nie bullshoty tylko pierwsze przecieki z remastera na PS 5.3 i Xboxa tfuu. 

Opublikowano

Tak zwłaszcza że o fabule nie mówili nic.

@Kudlaty88 : Jak tak dalej wszyscy będą marudzić na grafikę to pewnie się doczekamy mocniejszych wersji PS4 i XO.

Edytowane przez Krizz

Opublikowano

Wszystkie gry Bethesdy maja beznadziejna fabule. Grafika do tego slabiutka. Mapa mala.

Po co my to kupujemy w ogole.

Opublikowano

A czy ja narzekam na grafike? Wyglada jak wygląda,bardziej martwi mnie spłycanie rozgrywki,licze mocno na mody dodajace choć tryb hardcore,bo to co robi beth smuci mnie bardzo

Ehh jakby ktoś zrobił z tej gry prawdziwy survival,potrzeba jedzenia picia snu,wpływ warunków atmosferycznych na postać etc,jakie to by było dobre

Opublikowano

@Kudlaty88 Wiem że nie ;)

Do każdej gry Bethesty ludzie robili takie mody więc na PC będą po tygodniu od wypuszczenia GECK'a, ciekawe tylko czy będą one dostępne na konsolach skoro ingerują dosyć ostro w skrypty.

Nie jest niestety tak różowo, boli mnie że brakuje tu psucia się giwer i armor'a , wyrzucenie z gry HC to strzał w stopę skoro ten tryb był tak popularny w FNV( ktoś grał w ogóle bez niego ? )

Edytowane przez Krizz

Opublikowano

Wszystkie gry Bethesdy maja beznadziejna fabule. Grafika do tego slabiutka. Mapa mala.

Po co my to kupujemy w ogole.

Bo gier w post-apokaliptycznym świecie jest jak na lekarstwo. 

Opublikowano

Te zdjęcia ryją beret.

Dziś biorę porządną dawkę tabletek usypiających może uda się przespać dwa dni co przyśpieszy czas oczekiwania. To się musi udać. 

Opublikowano

to teraz może sie okazać że F4 to bardzo gorzkie lekarstwo..

im bliżej premiery i im wiecej wycieków tym mam więcej obaw a mniej hajpu

Opublikowano

Absolutne ciary na plerach. :fsg:

Kur.wa nawet na Wiesia tak nie czekałem jak na F4. Ostatnio tak było z GTA V, że wyczekuję gry z ch.ujem w ręce. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Obniż swoje oczekiwania / wymagania i będzie dobrze. 

Opublikowano

ussr jak przyjmuje kupsztala Bethesdy na klatę i jeszcze mówi, że dobre XD

Opublikowano

I sunk 8 hours into last night. The game is just a blast to play.

3 of those hours were spent building settlements though so I can easily see people blowing past where I'm at in the same time because it was a lot of fun salvaging and building.

Opublikowano

Obniż swoje oczekiwania / wymagania i będzie dobrze. 

no właśnie to robie - spodziewałem sie wcześniej fallouta który będzie znaaaaaacznie lepszy od 3 i będzie mógł konkurować z 1 i 2, że będzie poprostu świetą grą

ale teraz widze że nie ma szans i bethesda gonna bethesda

póki co zapowiada sie tak

- słaba grafa

- uproszczony gameplay

- uproszczone rozmowy

- nastawienie na szuterek a nie rpg

- dosyć mały świat, który pewnie i tak będzie nudny

- nadal drewniane animacje i rozmowy

i z takim nastawieniem właśnie ide do tej gry i może sie miło zaskocze, chociaż wątpie. oby przynajmniej było kilka realnych wciągających plusów, bo jakoś będzie sie dało pograć i znieść te wymienione wyżej minusy

EDITTTTTTTTTTT

wiecie co mnie jeszcze boli?

to że są perki do pistoletów, karabinów, snajperek i heavy gunsów - i wszystkie zwiększają DMG tymi broniami, żaden nie ma w sobie "większa szansa na trafienie w VATS"

to oznacza że serio z gry robią strzelanke i nie będzie sie opłacało strzelać w VATSie tylko poprostu napieprzać jak w shooterku. to mnie bardzo drażni bo to niszczy RPGowość gry.

zawsze w falloutach lubiłem sobie zrobić snajpera który miał 95% szans treafienia w oczy z całego ekranu, w F3 i NV była jedynie namiastka tego ale przynajmniej była.

teraz nie ma skilli, a perki dają tylko obrażenia... serio zapowiada sie że RPGowa walka poleciała do kosza i VATS jest wsadzony tylko dla jaj

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Miało mnie tu nie byc ale znalazłem cos ciekawego.Koleś w 11 minut przebiegł mapę Fallout 4.Nie wiem jak to się ma chociażby do Skyrima, ale myślę że to dobry czas .Co do wielkości samej mapy to Skyrim miał 37km2 a Fallout 4 ma nieoficjalnie 44km2.Sam to tylko przejrzałem bo nie chcę sobie psuc zabawy.

https://vimeo.com/144626633

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Już MGS5 jest bardziej zaludniony...

Opublikowano

11 minut to dobry wynik?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jakieś porównaniem z F3, Skyrimem i F:NV?

Opublikowano

Skyrim miał wielkosc mapy 37km2, a Fallout 4 ma 44km2.Jeżeli chodzi o speedruny przez mapę to poszukam.

Opublikowano

W skyrimie szło przebiec tak mapę w  >9 minut ale tam był dodatkowo shout który przesuwał postać o kilka metrów.

Edytowane przez Krizz

Opublikowano

Z tym że w Skyrimie mape zasłaniało gardło świata a tu zasłania mapę woda, ale tu woda może zostac wykorzystana w eksploringu.

Opublikowano

Invisible walls... :frog:

Długo dzielnie się wstrzymywałem z nowymi materiałami, jakoś wczoraj pękłem i obejrzałem wyciekłe gameplaye i teraz ten "speedrun" - straciłem wszelką nadzieję. Bethesda gonna bethesda, R.I.P. Fallout...

Opublikowano

W sumie jak nie ma innego środku transportu jak nogi to nie widzę sensu robienia mapy rodem z Wieśka gdzie używamy konia do przemieszczania się. 

Opublikowano

No nie rozumiem jakim cudem DALEJ nie dali koni do Fallouta. Przecież to idealnie pasuje. Albo samochody i walka o paliwo, niczym w Mad Maxie...