kermit 6 998 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 ale apka jest calkiem spoko, klimatyczna - no i dziala tez na lumiach (wszedzie piszą o wersjach andek / ios) Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Nie widziałem na prezentacji fallouta doczytujących się budynków przed nosem a jednak się doczytują. Chyba twoja bethesda Cię oszukała Kacperku. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Co do małego świata, jest porównywalny do Skyrima.Tam też można było przejsc mapę w około 12min.Tam wam to nie przeszkadzało, nie przeszkadzał wam wielkości świata .Tu wam to wszytko przeszkadza.Brawa dla was Świat może byc wielkości nawet Wieska 2, byle by były do niego przystosowane questy i ogólny projekt świata. Porownywanie Skyrima do Fallouta,okej xD Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Czemu nie ? Wielkosc Skyrima to 37km2.Wielkosc Fallouta 4 to 44km2.Świat w Fallout 4 jest większy, deal with it. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 dajcie w grze rpg mniej rpg więcej akcji, a w gierkach akcji epicką fabułę i elementy rpg. branżo gier quo vadis? w (pipi)e mam to że teraz każda gra jest sandboxem aktualnie i nie mam czasu na gry 100h fallout ma by taką grą a nie kolejnym action shooterem na raz/dwa Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Na razie testuję sobie tę aplikację Pip-Boy i wygląda super, nawet mimo dostępności tylko trybu demo. Polecam sprawdzić, animacje Vault Boya są bardzo fajnie zrobione. Samsung Galaxy S4 Samsung Galaxy S5 Iphone 4 IPhone 5 Iphone 6 To telefony które wejdą bez problemów do pipboya. Innych firm jak sony czy LG też wejdą pod warunkiem że są zbliżone rozmiarami. Cale szczęście że zmieniłem S3 Mini na S5 Właśnie, odnośnie wymiarów dziury na telefon w pip boyu: 141.2mm x 71.6mm x 10.2mm SGS5 : 142 mm x 72.5 mm x 8.1 mm Coś tu się nie zgadza, niby S5 jest supportowany ale wymiary które oficjalnie podali na to nie pozwalają. Raczej jest to po prostu błąd w przeliczeniu z durnego systemu calowego Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Co do romiaru świata ja się cieszę że mały. Mam dość gier na 100 h obecnie patrzy na mnie tales, divinity a z za zakrętu macha xeno. Kupiłem jotun oraz myślę nad zakupem until dawn bo potrzebuję krótkiej prostej odskoczni. F4 chcę aby był treściwy w zadania. Tak skyrim miał (pipi)owy wątek główny ale nadrabial goty pobocznymi. Chcę eksploracje ale na poziomie a nie jak w f3. Liczę że będą zadania na poziomie kac skyrim albo dla bogów czy gildi cienia. Do w3 to nigdy nie podskoczy jakością ale licze że podchwycili coś z konstrukcji questów Nie sądze, że w ciągu 4 miesięcy mogli cokolwiek zmienić w konstrukcji questów wzorując się na wiedzminie bo prawodopodobnie w maju to gra była skończona tylko bugi łatali i optymalizowali. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 jak ktoś myśli że f4 bedzie lepsze od f3 to na bank się zawiedzie, ja licze ze chociaz poziom trójki utrzymają xd Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Przecież to już widać po grafice że jest lepszy. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Właśnie przypomniałem sobie główny wątek w F3. xD. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 (edytowane) Bagna pokonują wszystko co do tej pory widziałem.Klimat z 3 jest to najważniejsze.Świat też jest ok, duży.Jeżeli będzie ciekawie wypełniony to kolejny plus.Szykuje się killer, przynajmniej dla mnie Edytowane 5 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 nie no już new vegas był gorszy xd Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Na razie testuję sobie tę aplikację Pip-Boy i wygląda super, nawet mimo dostępności tylko trybu demo. Polecam sprawdzić, animacje Vault Boya są bardzo fajnie zrobione. Samsung Galaxy S4 Samsung Galaxy S5 Iphone 4 IPhone 5 Iphone 6 To telefony które wejdą bez problemów do pipboya. Innych firm jak sony czy LG też wejdą pod warunkiem że są zbliżone rozmiarami. Cale szczęście że zmieniłem S3 Mini na S5 Właśnie, odnośnie wymiarów dziury na telefon w pip boyu: 141.2mm x 71.6mm x 10.2mm SGS5 : 142 mm x 72.5 mm x 8.1 mm Coś tu się nie zgadza, niby S5 jest supportowany ale wymiary które oficjalnie podali na to nie pozwalają. Raczej jest to po prostu błąd w przeliczeniu z durnego systemu calowego A to nie jest tak, że tam są wkłądki z pianki, która musi byc mniejsza aby wcisnąć w nią telefon jak w case ? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Bagna pokonują wszystko co do tej pory widziałem.Klimat z 3 jest to najważniejsze.Świat też jest ok, duży.Jeżeli będzie ciekawie wypełniony to kolejny plus.Szykuje się killer, przynajmniej dla mnie Ty kacper chyba jeszcze sie uczysz prawda ? Bo o wiek bezposrednio nie wypada zapytac. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 (edytowane) Pamiętaj o jednym, Bizon: ludzie są różni.Lubią różne rzeczy.Co dla ciebie będzie za(pipi)iste, dla mnie moze byc najgorszą gra ever. Edytowane 5 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 szach mat bajzon #zaorane xdddd Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 No i ch uj, temat wyczerpany. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 kacper czy dla ciebie na ten moment fallout 4 ma jakieś wady? Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Jego wadą jest to że nie ma wad Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 (edytowane) kacper czy dla ciebie na ten moment fallout 4 ma jakieś wady? Grafika mogła by byc lepsza.Świat jest idealnej wielkości.Reszta jest wyjęta z F3, z tym ze F3 uważam za jedną z lepszych gier wiec dlatego też jaram sie F4.Reszta czyli: klimat, ost, i otwarty świat. Edytowane 5 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Czyli w skrocie G*OTG *(pipi) Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Jak na japonskie drzewko jestes calkiem zabawny banzaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi