Skocz do zawartości

Fallout 4

luk_ash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na japonskie drzewko jestes calkiem zabawny banzaj. :obama:

Jak na pewna kobieca czesc intymna, to ty tez, ci... :kaz:

Ważne że są murzyni i nie ma uprzedmiotowienia kobiet!!!!!! Polygon da 9/10. Jak nie to Kacper skasuje tu konto !

No te 2 rzeczy to sa teraz wymogi ktore trzeba na liscie odznaczyc podczas projektowania gry, bo jak nie to bedzie draka w obozie SJW.

Opublikowano (edytowane)

Ważne że są murzyni i nie ma uprzedmiotowienia kobiet!!!!!! Polygon da 9/10. Jak nie to Kacper skasuje tu konto !

A co bomba miałaby zabijać tylko zależnie od koloru skóry? :Coolface:

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

azjaci beda w dlc, pewnie znowu nawiazanie do anchorage albo dadza jednego szkieleta chinskiego szpiega gdzies w chatce na peryferiach Bostonu ze niby sie zakradał aby cos ukrasc i umarl

Opublikowano (edytowane)

Opcje jak opcje.

Wracając do tego gameplaya 11 minut. Obejrzałem tylko urywki, ale wypowiem się.Te miejsca które widziałem to tam akurat było coś, jakaś ruina, jakiś opuszczony dom czy wioska.Zapełnienie terenu jak najbardziej na plus.Przypomina mi to Skyrima.

Edytowane przez KacperKing
Opublikowano

To będzie po prostu typowa produkcja Bethesdy. Albo się lubi ich gry albo nie. Może istnieć też trzecia grupa która po prostu się zmeczyła po godzinach spędzonych od Obliviona, po Fallouty na Skyrimie kończąc. Wg mnie po prostu ich gry nie muszą sie przypodobać każdemu, nie jest to jednoznaczne z tym że są gówniane.

Opublikowano

Kilka słów o silniku gry:

https://bethesda.net/#en/events/game/the-graphics-technology-of-fallout-4/2015/11/04/45

Oraz parę screenów - tak, są zrobione na mocarnym kompie/albo po prostu wyrenderowane na silniku gry, nie zmienia to faktu że design lokacji jest wspaniały  :wub:

Fallout4_graph01.jpg

Fallout4_graph02b.jpg

Fallout4_graph06.jpg

Fallout4_graph03.jpg

Fallout4_graph03b.jpg

Przecież nawet tutaj to nie wygląda godnie, ba, wręcz słabo. Mówię o stronie technicznej, bo design to nawet 7/10 bym dał.

:pawel:

Opublikowano

Kombinezon w 1:44. Czuję, że w końcu będziemy zwiedzać mocno radioaktywne miejsca. :obama: 

Gość Orzeszek
Opublikowano

jezu odpaliłem polskie napisy xdddddd NIE JESTEM SYNTKIEM!

no i zgadłem fabułę już w czerwcu co sie będzie działo xd ide w totka zagrac

Opublikowano

Tylko 21 punktów do dyspozycji? Na bank bĘdzie można dodawać punkty do SPECIAL.

można , zamiast dawać punkt w perka można dać w special. widać to na jakimś wycieku