Gość suteq Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 (edytowane) No od 2008 to na pewno nie pracują, bo jeszcze wydawali dodatki do F3(i edycję GOTY), ale myślę tak od 2011 prace ruszyły na takim wyraźnym poziomie, a nie gadanie czy lepsza jest ta miejscówka czy coś tam. W końcu devkitów nextgenów też nie dostali od razu bo ich gurwa nie było. xD Generalnie mogło być tak, że najpierw robili grę na pastgeny, ale jak pojawiło się info, że będą nowe konsole to zaczęli to przerabiać i przez to wyszedł im tak długi czas developingu, bo typek na E3 mówił coś chyba o 5 latach(co normalnie powinno im zająć max 3 lata bo to jednak F 3.5 dla mnie z uproszczeniami, których nie popieram). Edytowane 7 listopada 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość koosa Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Przecież F4 jest robiony na pół gwizdka, prawdziwy next-gen - TES VI jest już ukończony w ok. 30%. E3 2017, XI.2017 premiera, kontynent Elseweyr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Pokaż mi firmę, która nie usuwa z youtube przedwczesnych wycieków. Przy GTA V to kasowali wszystko momentalnie, a czy gra wyszła słaba? Panowie premiera juz tuz tuz a my nie mamy nawet jednego oficjalnego gameplaya na zadna z konsol lub PC. Co mamy oficjalnego zatem? Bullshoty i zwiastun premierowy. Super! Z tego co pamietam to zawsze byly oficjalne gameplaye przed premierami np Witcher 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Pokaż mi firmę, która nie usuwa z youtube przedwczesnych wycieków. Przy GTA V to kasowali wszystko momentalnie, a czy gra wyszła słaba? Panowie premiera juz tuz tuz a my nie mamy nawet jednego oficjalnego gameplaya na zadna z konsol lub PC. Co mamy oficjalnego zatem? Bullshoty i zwiastun premierowy. Super! Z tego co pamietam to zawsze byly oficjalne gameplaye przed premierami np Witcher 3 A oglądałeś E3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 (edytowane) Pokaż mi firmę, która nie usuwa z youtube przedwczesnych wycieków. Przy GTA V to kasowali wszystko momentalnie, a czy gra wyszła słaba?Panowie premiera juz tuz tuz a my nie mamy nawet jednego oficjalnego gameplaya na zadna z konsol lub PC.Co mamy oficjalnego zatem? Bullshoty i zwiastun premierowy. Super! Z tego co pamietam to zawsze byly oficjalne gameplaye przed premierami np Witcher 3 A oglądałeś E3? Bylem nawet na pokazie F4 na Tokyo Game Show 2015 i ch*ja tam pokazali Edytowane 7 listopada 2015 przez zettastrongerleo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Pokaż mi firmę, która nie usuwa z youtube przedwczesnych wycieków. Przy GTA V to kasowali wszystko momentalnie, a czy gra wyszła słaba? Panowie premiera juz tuz tuz a my nie mamy nawet jednego oficjalnego gameplaya na zadna z konsol lub PC. Co mamy oficjalnego zatem? Bullshoty i zwiastun premierowy. Super! Z tego co pamietam to zawsze byly oficjalne gameplaye przed premierami np Witcher 3 Na E3 przecież był półgodzinny gameplay. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Juz wiem czego mi brakowalo przy tych wszystkich przejaskrawionych kolorach... klauna! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Ja już teraz wiem że będę w to grał, w żadnej chwili nie miałem ani sekundy zawahania. Jesteś niesamowity Kacper xD Czy masz jeszcze inne gry których jesteś tak wielkim i oddanym fanem, jak Fallout ? Serio pytam Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Oj cos widac ze konsolowcy zaorani przez bethesde, 20 fps - jezu az chyba klikne kilka rzay na pajacyk.pl bo smutno mi sie robi, ze bede ogarnial to 1440p@ultra@milionfps Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 xd wklei tego, pasuje do poziomu grafiki Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 (edytowane) Januszu mam jedną.Wiedzmin 3.Nie żartuje Mimo swoich kilku widocznych wad, całokształt gry zasługuje na 10/10 Edytowane 7 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 A grałeś w 1 i 2 wiedźmina? Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 (edytowane) w 1 nie ale w 2 tak. Wracjac do gry i 20fps, to na gafie piszą że tak jest tylko w kryzysowych momentach walki.Na Wastelandzie trzyma 30fps. Edytowane 7 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 no to kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Pamiętajcie, że będzie patch day1. Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 (edytowane) Waży 500mb i pewnie poprawia tak oczywiste rzeczy jak : błędy i fpsy Powiem wam coś co mi się nie podoba w tej grze.Według pierwszych osób które grają na konsolach gra instaluje się 30minut.Nie bylo by tak zle gdyby nie to że gra MUSI się zainstalowac cała aby ja w ogóle uruchomic.Na PS4 byłem przyzwyczajony do wkładania płyty i gry po kilkunastu sekundach a ewentualna instalacja była przeprowadzana w tle a tak obraz instalującej gry będzie mnie przesladował 30 minut. Edytowane 7 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość koosa Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Szczegóły Season Passa - 4 dodatki, premiera wszystkich do lipca 2016, fabularnie i pod względem miejscówek ma być ,,rozwinięcie formuły, i ukłon w stronę fanów''. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Hahah Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Szczegóły Season Passa - 4 dodatki, premiera wszystkich do lipca 2016, fabularnie i pod względem miejscówek ma być ,,rozwinięcie formuły, i ukłon w stronę fanów''. wiadomo czy będą nowe lokacje czy to będzie rozwinięcie mapy ? Hahah Merytorycznie post na 6+ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość koosa Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Jeden z dodatków pod względem miejscówek ma podobno przypominać Mothership Zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Jedno trzeba GAFowi przyznać. Propozycje nazw tematów mają czasami powalające. Fallout 4 |OT| I've been in this vault for 200 years and they're still using the same engine Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość koosa Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Po co mają zmieniać coś co dobre? Silnik generuje ładną grafikę, jest stabilny, i przede wszystkim na tyle elastyczny, że będziemy mogli zasmakować modów na konsolach Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 (edytowane) Czyli już wiemy gdzie podziała się karma oraz inne rzeczy których nie ma. Edytowane 7 listopada 2015 przez ussr Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Propo modów, na PC będą na początku przyszłego roku, potem na XO a jeszcze pózniej na PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 XD Wszystko wskazuje, że będzie to bardzo dobra gra http://i.imgur.com/H3BR7EA.gifv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi