Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) Kacper nikt nie mówi że ost jest zły. Chodzi po prostu o to, że to jest śmieszne, firma która robi gierki od xx lat chce utrzymać półke AAA a nawet nie stara sie w żaden sposób w porównaniu do naszej rodzimej firmy, która nie tylko wyciągneła ręce do graczy darmową paczką DLC, częstymi aktualizacjami. Płatne dodatki za niewielkie pieniądze, wypas wydania pudełkowe. Ja rozumiałem kiedyś argument, że rpgi ze sobą sie nie ścierają tak jak FPS'y (COD, Battlefield) ale teraz to już tak troszke wstyd ... No że tak powiem dosłownie NIC. Edytowane 8 listopada 2015 przez Dr.Czekolada Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) Kacper nikt nie mówi że ost jest zły. Chodzi po prostu o to, że to jest śmieszne, firma która robi gierki od xx lat chce utrzymać półke AAA a nawet nie stara sie w żaden sposób w porównaniu do naszej rodzimej firmy, która nie tylko wyciągneła ręce do graczy darmową paczką DLC, częstymi aktualizacjami. Płatne dodatki za niewielkie pieniądze, wypas wydania pudełkowe. Ja rozumiałem kiedyś argument, że rpgi ze sobą sie nie ścierają tak jak FPS'y (COD, Battlefield) ale teraz to już tak troszke wstyd ... No że tak powiem dosłownie NIC. I tu jest pies pogrzebany. Mam nadzieje ,że bethy się opamięta bo tłumaczenie ,że "mody naprawią" i ,lub "To sandbox ,Panie tutaj lepiej się nie da ", od czasu Wiedźmina przestało być aktualne . Edytowane 8 listopada 2015 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 A ja ogrywam meczyki w black opsa 3 ( MEGA!!!) I spokojnie sobie czekam na premierę F4 , jak by co to wrocę do multi w bo, a f4 spuszxzę na olxie w kibelek. Ale nadal wierzę. .. wierzę. .. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 no to mamy wyrok - wiedzmin3 wraz z 10 razy większym światem, 100 razy ładniejszym, i żyjącym nie ma praktycznie wcale loadingów oprócz przejścia np na skellige albo teleportu fast travel. a tymczasem to gunwo obesrane z grafą 2006/10 ma takie loadingi przy otwieraniu drzwi? to jest gorsze niż resident evil 2 na PSX A ile w tym Wieśku mesjaszu było otwartych drzwi ? I nie wmówisz mi że jest ich 1000.Może i świat żyje ale nie ma w nim nic do roboty.Dosłownie NIC. sam Novigrad to 2000 drzwi Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 W świecie F4 nawet notatnik jest tarczą. Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Brak optymalizacji na PS4 nie zdzierżę a z tego co ostatnio czytam - jest źle. Grafika mi wisi i powiewa, ale oczekuję komfortowej grywalności. Chcę walczyć z SI a nie z animacją. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Wiesiek na bagnach i w Novigradzie nadal rwie a jakoś go nie hejcicie Jednak się zdecydowałem to podróżowania z psem.Na początku gry sporo pomaga, a i pośmiac się idzie. Edytowane 9 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Nie wiem kiedy grales w Wieska, ale na bagnach juz nie tnie, czasem jak masz deszcz i gruba akcje spadnie rzadko do 25 na sekunde moze dwie i tyle, dodatkowo dzieje sie tak tylko w jednej lokacji, w crapoucie bedziesz mial to losowo podczas potyczek w budynku, serio chcesz to porownywac? Nie wspominam nawet o tym jak ta sraka przepelniona loadingami wyglada w porownaniu do wieska. NO ALE I TAK BEDZIE GOTY C'NIE 2 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Za ile godzin recenzje? Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) UP Chyba po południu, dokładnej godziny nie podam bo nie wiem. 2UP Mówisz o Wieśku po patchach ? Fallout 4 jest bez patchy i właśnie o takiej wersji Wieśka mówiłem. Fallouta 4 też pewnie poprawią, bo problem z dropem klatek w pomieszczeniach nie jest unikalny, wszyscy go mają. Edytowane 9 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Szybko się uwinęli z pierwszym modem poprawiającym grafikę http://www.gamerampage.net/all/first-graphic-enhancement-mod-released-for-fallout-4 Features: - SMAA- FXAA- CA- LUMASHARPEN- LIFTGAMMAGAIN- VIBRANCE- CURVES- SERPIA- DITHER Co prawda to tylko SweetFX, ale Wiesiek 3 po takim zabiegu potrafił wyglądać znacznie lepiej Edytowane 9 listopada 2015 przez Maciomaniak Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Za ile godzin recenzje? Za 3. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 UP Chyba po południu, dokładnej godziny nie podam bo nie wiem. Mówisz o Wieśku po patchach ? Fallout 4 jest bez patchy i właśnie o takiej wersji Wieśka mówiłem. Fallouta 4 też pewnie poprawią, bo problem z dropem klatek w pomieszczeniach nie jest unikalny a mają go wszyscy. Co nie zmienia faktu, ze w Wiesku takie akcje byly tylko w jednej lokacji @Figaro O 14 schodzi embargo, przynajmniej tak mowilo embargo na embargo ktore zeszlo w piatek XD Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Czyli dochodzimy do konsensusu.Jak Becia nie naprawi gry na PS4, to użytkownicy konsol Sony się nie licho w(pipi)ią.Gadki o słabości PS3 już nie mogą wykorzystac. Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 W świecie F4 nawet notatnik jest tarczą. Haha, nawet im się nie chciało robić nowych animacji tylko przenieśli te z TESa XD Co za leniwe (pipi)y. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Czyli dochodzimy do konsensusu.Jak Becia nie naprawi gry na PS4, to użytkownicy konsol Sony się nie licho w(pipi)ią.Gadki o słabości PS3 już nie mogą wykorzystac. Teoretycznie prawda , jednak znajać ich ociąganie się przy patchach to nie liczyłbym na to ,że wersja GoTY będzie chodziła lepiej .. No może ostatecznie wersja na 5 rocznice:) Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Ciągle jak u totalnego idioty siedzi mi gdzieś w głowie ta nadzieja, że to jednak będzie dobra gra, że nadrobi świetna fabułą, smaczkami, budowaniem bazy. 1 Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Bo to będzie dobra gra, ale trzeba zacisnąć zęby a czasem nawet zamknąć oczka xDD Mnie nawet nie zniszczy dzisiejszy zasyp recenzji, a niech nawet będą oceny 3/10, ja zwyczajnie chce post-apokaliptycznie pozwiedzać świat ...ale jak narazie nie zapowiada się na zwiedzanie bo je.bana ultima nawet nie wysłała paczki 1 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Bo to będzie dobra gra, ale trzeba zacisnąć zęby a czasem nawet zamknąć oczka xDD Mnie nawet nie zniszczy dzisiejszy zasyp recenzji, a niech nawet będą oceny 3/10, ja zwyczajnie chce post-apokaliptycznie pozwiedzać świat ...ale jak narazie nie zapowiada się na zwiedzanie bo je.bana ultima nawet nie wysłała paczki Wysyłka jakoś koło 12:00-13:00 z tego co wiem. Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Utwierdzam się coraz mocniej w przekonaniu że to był za(pipi)isty pomysł aby anulować pre order Poza tym jak paczki mają być na jutro to mają jeszcze sporo czasu żeby je wysłać bez przesady. Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Tak, tak, na pewno, gra od Bethesdy nadrobi fabułą Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 ...ale jak narazie nie zapowiada się na zwiedzanie bo je.bana ultima nawet nie wysłała paczki W komputroniku też cicho, ale nie wiem czy nie zrezygnuję. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 No ja dziś mogę po południu odebrać swoją kopie na xbox one. Czy odbiorę zdecyduje po 14 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 jak klikłem w empiku i piszą że wysyłka po 19 listopada xd mają tam poczucie humoru, euro rtv tez cisza, a ultima ma nocną premiere wiec odbiór przed 24 nie wchodzi w gre u mnie. najwyzej szarpne sie wieczorem do saturna pod domem bo jest ten cały event day one Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi