Jerome 1 181 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Ja gram fpp. Nie przesadzajmy, jakies 5h gram i jedynie co raz dialog sie zawiesil (napisy) i raz pies na sekunde na schodach. Nic nie drazni i jest swietnie. Nawet grafika myslalem, ze bedzie gorsza. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 UP Pytanie na które znam odpowiedz, ale chcę się upewnić.Czy gra na PS4 ma polskie napisy ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Fpp bo w tpp oczy kisną od animacji postaci O właśnie, zmienili animację w tpp? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 UP Pytanie na które znam odpowiedz, ale chcę się upewnić.Czy gra na PS4 ma polskie napisy ? Gram po angieslku i nawet nie sprawdzalem - jedynie moze jak zmieni sie jezyk konsoli, bo w menusach nie ma. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 kupilem cyfrowke, uleglem hajpowi ;// Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 500mb No to zapewne miał ch.uja poprawić, obstawiam, że w przeciągu tygodnia wyjdzie jakiś duży patch poprawiający framerate i te przycinki na XO. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 500mb No to zapewne miał ch.uja poprawić, obstawiam, że w przeciągu tygodnia wyjdzie jakiś duży patch poprawiający framerate i te przycinki na XO. 500mb patcha, który pewnie nic nie naprawi. Gaming XXI wieku. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Dlaczego niszczysz moją nadzieję? Ty Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Ok, finalna wersja hajp trejna feat. Kacper jako bot enklawy siejacy propagande, ustawilem obrazek zeby byl widoczny nawet dla ludzi bez GOLD'a 7 Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 UP Pytanie na które znam odpowiedz, ale chcę się upewnić.Czy gra na PS4 ma polskie napisy ? Gram po angieslku i nawet nie sprawdzalem - jedynie moze jak zmieni sie jezyk konsoli, bo w menusach nie ma. Czyli masz angielskie menu w ps4 ? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Załapałem się do obrazka to teraz muszę do empiku drałować na nocną premierę bo inaczej nie wypada. Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Cyfrówka na łoniaku już się pre-loaduje. Powiem wam, że po WIeśmaku mam mega ochotę na kolejnego rpga. Jaram się mocno. Cytuj
Psycho-Mantis 0 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Była wersja PL Fallout 3 na ps3? Była, zresztą nawet fajnie zrobiona. Bardzo fajnie - nie miała na ten przykład zestawu trofeów. To już inna sprawa, aczkolwiek tak masywna gra zrobiona całkowicie po Polsku to było coś niespotykanego. Chociaż miałem wrażenie, że co drugi NPC mówi tym samym głosem. Ale np. Skiba był. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Baldurs gate, planescape, neverwinter 2 .... 1 Cytuj
Psycho-Mantis 0 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Miałem na myśli konsole. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Mass Effect na X'ie nie miał przypadkiem dubbingu ? Jakoś dla mnie w każdej grze bethesdy postacie i ich linie dialogowe były nieme. Głosy były, bo były ale gra aktorska jak dla mnie żadna. Może też biedna mimika twarzy dodatkowo pogłębiała efekt. To był też jeden z głównych powodów czemu nie potrafiłem sie wkręcić w żaden quest w Obku, Skyrim. W Falloutach moze troszke było z tym lepiej, ale mam nadzieje że w czwórce te zmiany w wyglądzie przeprowadzanych dialogów poszło na plus. Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Odpalam...Jest hype. Taki choy, trzeba czekać do końca instalacji oglądając filmiki. Ale potwierdzam - Jest PL, chociaż filmiki podczas instalacji nie maja napisów. Edytowane 9 listopada 2015 przez Oski918 Cytuj
Psycho-Mantis 0 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Zarzuć parę spostrzeżeń po nocnym graniu, ^_^ osłodzisz oczekiwanie na kuriera. Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Dziś nocnego grania nie dam rady machnąć, jutro wstać trzeba. Za to jutrzejszy wieczór i pojutrze ogrywam ostro. Edytowane 9 listopada 2015 przez Oski918 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Karva nie moge odejsc od konsoli. Oczywiscie tylko Diamond City Radio. Maczeta w rece, albo noz. Skradanie sie, perswazja, wlamania i zabijanie z ukrycia. Moc Fallouta znowu powrocila! 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 też wróciłem pare minut z nocnej premiery i kupiłem ten szajs i zapuściłem instalacje, już 12%... lol bethesda nawet ficzera ps4 z instalką w tle nie umie wykorzystać gdyby nie to że nocna premiera była w empiku na kabatach 500m odemnie to by mi sie nie chciało latać. empik jest w tesco wiec poszedlem zrobić jeszcze zakupy z okazji zakazu handlu w środe. wchodząc zobaczyłem że czeka z 8 osób, więc było na luzie, na samym końcu 5 min przed północą doszło jeszcze z 10 osób, ale i tak dla wszystkich starczyło na luzie, mimo że paru kolesi już robiło w majty że może mają tylko 5 sztuk i trzeba będzie sie bić ;p swoją drogą patrząc na kolejke to 90% fanów fallouta to brodate nerdy i basement dwellery (łączenie ze mną), pozostałe 10% to nerdy zbyt młode żeby mieć brodę. no i była jedna dziewczyna, ale też niestety brodata xD tylko jedna osoba brała wersje na XO no dobra ide patrzeć na postęp isntalacji.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi