blantman 5 780 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Mass Effect na X'ie nie miał przypadkiem dubbingu ? Jakoś dla mnie w każdej grze bethesdy postacie i ich linie dialogowe były nieme. Głosy były, bo były ale gra aktorska jak dla mnie żadna. Może też biedna mimika twarzy dodatkowo pogłębiała efekt. To był też jeden z głównych powodów czemu nie potrafiłem sie wkręcić w żaden quest w Obku, Skyrim. W Falloutach moze troszke było z tym lepiej, ale mam nadzieje że w czwórce te zmiany w wyglądzie przeprowadzanych dialogów poszło na plus. Tylko napisy . Myślałem że szybko zainstaluje ale co mi po sdd jak odtwarzacz blu ray ma swoją szybkość. Pisze 30 min na płycie jest tylko 5 gb gry reszta się ściąga (ok 20 gb) no to nawet przy moim łączu 2 h Dobranoc Edytowane 9 listopada 2015 przez blantman Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 (edytowane) mała podpowiedź na sam początek - to co bylo widać na trailerach przed lustrem robimy postać, ale możemy edytować obie postacie - tą której nie wybieramy też pograłem kilka godzin, mało zrobiłem bo kręciłem sie po kątach i szukałem fantów, ogólnie jest kilka plusów i jest całkiem spoko, jednak na dłuższą mete może sie pojawiać syndrom gier bethesdy czyli zamuła jednak graficznie jest sraka, ja nie jestem graphic-whore ale teksury są podobne jak w syrimie ilość detali na dużą odległość jest okropna. jednak na średnią odległość kilku metrów, bez przyglądania sie teksturom da sie to jakoś znieść, ale grafa mocno jedzie starą generacją i starym silnikiem o dziwo gra mi sie nie zawiesiła ale dropy animacji bywały chamskie i to bez powodu (bez zadymy) Edytowane 10 listopada 2015 przez Yano Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 (edytowane) w du.pie mam fallouta Edytowane 10 listopada 2015 przez Kazub Cytuj
Gość suteq Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Użytkownik Yano edytował ten post 59 minut temu A widziałeś to? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 dopiero wieczorem pogram. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 ja dzisiaj w robocie do 16 i czenaja mnie dwa dni wolnego Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 (edytowane) (pipi), z rana zamówiłem sobie battlefronta w media markcie, a po przeczytaniu kilku ostatnich stron mocno kusi wziąć jednak fallouta. Po pracy bym podjechał i mógłbym już grać.... ahh dylemaciki. Chyba wezmę, a na battlefronta się zamienię za jakiegoś miecha Edytowane 10 listopada 2015 przez Yakubu Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 To czas rozpocząć grę Idealnie urlop się zaczął mogę tak do 11 sobie pograć Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 pisz blantman na bieżąco + zapodaj jakieś screeny z pc - ludzie w pracy siedzą c'nie 1 Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 +kermit Dodatkowo ludzie na urlopie, czekający na kuriera. Piszcie wrażenia Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Gra jest calkiem przyjemna, jak na razie wszystko jest spoko. Bloatfly potriafia byc upierdliwe no i ghoule roamery sa calkiem mocne. Lece do jakiejs bazy rozj ebac raidersow w ramach side questu nie zwiazanego z fabula. Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Imo jest okej ale te spadki płynności są denerwujące no i kompletnie nie czuje żadnego klimatu z tej gry, taki bezpłciowy ten świat, ide grać dalej bo nie chce za dużo oceniać po 2h gry. Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Same wspaniałe oceny, a z tego co czytam to narazie jest to bugfest. Jak dla mnie zazwyczaj wyznacznikiem jakości gry jest opinia ze strony Gamekult.com , surowo oceniają i nie rozdają ocen 8-9 na lewo i prawo (taki trochę francuski Edge). A tam raczej przeciętnie. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Na dysku ssd loadingi w porownaniu z tym co bylo widac na filmikach a co jest w wersji na pc to dwa rozne swiaty. Wychodzenie z bazy raidersow na open world trwa 2-3 sekundy. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 (edytowane) Po 1,5 h gra się przyjemnie. Dziękuję bansai za naprostowanie mnie wersja pc rządzi. Ani jednego spadku, loadingi 2-5 sec i żadnego doczytywania tekstur. Na minus grafika nawet na ultra ustawieniach to bardzo brzydka gra. Chociaż na razie bez bugów nie licząc jednego jak zminimalizuje ekran to czasem nie da rady wrócić do gry:). Na 5 alt tabow 2 razy mi się to zdarzyło. Gram na padzie i jest bardzo wygodnie. Edytowane 10 listopada 2015 przez blantman Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Zax to lubił fantazjować na temat tego F3. Pamiętam te jego teksty w szmatławcu na temat tej części XD Typ najbardziej mi przehajpował tą gierkę. Rozpisywał się co numer o jakichś niestworzonych rzeczach, a jak się człowiek dobrał do gierki to ciężko było samemu się doszukać tego. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Na dysku ssd loadingi w porownaniu z tym co bylo widac na filmikach a co jest w wersji na pc to dwa rozne swiaty. Wychodzenie z bazy raidersow na open world trwa 2-3 sekundy. Bizon wiesz może ile trwają loadingi na zwykłym HD np. 7200? No i czy gierka nie zarzyna SSD jak niesławne DA:I? Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Wczoraj widziałem grę u kumpla (PS4), to że ten tytuł nie trzyma betonowych 30fps, to jest jakiś okrutny żart. Gra wygląda przeciętnie, w niektórych momentach jest całkiem ładnie, w innych czasy Skyrim na PS3. Co zabawne, klatki potrafią spaść jak nic się nie dzieje na ekranie. Ciekawe ile jeszcze gier zostanie wydana na tym silniku. Także Fanek, nie kupuj, bo to nawet nie jest grafika. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 (edytowane) O fakson, właśnie ku mojemu totalnemu zaskoczeniu, bez zapowiedzi telefonicznych zapukał kurier z grą. Postaram się coś konstruktywnego napisać jakoś koło 15-16. Żegnaj forumku. EDIT: Nie wiedziałem, że w pudełku będzie plakat z perkami. Edytowane 10 listopada 2015 przez Sobies Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Na dysku ssd loadingi w porownaniu z tym co bylo widac na filmikach a co jest w wersji na pc to dwa rozne swiaty. Wychodzenie z bazy raidersow na open world trwa 2-3 sekundy. Bizon wiesz może ile trwają loadingi na zwykłym HD np. 7200? No i czy gierka nie zarzyna SSD jak niesławne DA:I? ssd jest od uzywania a nie modlenai sie do niego aby czasem jakas gra o badziej nie wykorzystala. 2 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 (edytowane) Mam i ja. Cyfrowka się ściąga. Nie mogę się doczekać aż wrócę z pracy. Dobrze że jutro wolne.. Xone wersja.. będzie dobrze. Mass effect na 360 mnie nie złamał to i f4 zdzierze Edytowane 10 listopada 2015 przez orion50 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 gadajcie, jak tam? warto? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi