M.Bizon24 2 612 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Wlasnie zrobilem najmocniejszego legendary combat sztrucl szrot shotguna z ponad 150dmg per shot + 25dmg bleed each shot i wszystkie mody na maks, jezu jaki on jest przegiety. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Ma ktos moze namiary na kaptur? Inferi powraca! 1 Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Tak z ciekawości, bo nie czytałem wątku BB aby nie spoilować sobie nic przed zagraniem: Czy w temacie Bloodborne, gdy rodziła się legenda Jerome'a on również wrzucał screeny postaci i pisał do siebie? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Czemu nie mogę zbudować łóżek w warsztacie mimo, że mam na to materiały? Jakiś bug czy ficzer? no to jest jakoś słabo wytłumaczone, kliknij na materac i wceluj na podłogę wtedy pojawi sie informacja o postawieniu materaca xd ja na ganku przy power armorze postawiłem sobie te łożka Kurde nie działa mi, mam wszystko, ale ani materaca ani łożka nie moge nawet wybrac, bo jest opcja niepodswietlona. Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Tak z ciekawości, bo nie czytałem wątku BB aby nie spoilować sobie nic przed zagraniem: Czy w temacie Bloodborne, gdy rodziła się legenda Jerome'a on również wrzucał screeny postaci i pisał do siebie? W sumie też nie śledziłem całego tematu BB ale pewnie tak właśnie było. Czy na PS4 wyszedł może już jakiś patch poprawiający płynność gry? Bo w sumie ilekroć zaglądam do tego tematu to mam ochotę jednak kupić F4. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Tak z ciekawości, bo nie czytałem wątku BB aby nie spoilować sobie nic przed zagraniem: Czy w temacie Bloodborne, gdy rodziła się legenda Jerome'a on również wrzucał screeny postaci i pisał do siebie? W sumie też nie śledziłem całego tematu BB ale pewnie tak właśnie było. Czy na PS4 wyszedł może już jakiś patch poprawiający płynność gry? Bo w sumie ilekroć zaglądam do tego tematu to mam ochotę jednak kupić F4. Wytrzymałes tyle wytrzymaj jeszcze troche za rok bedzie wersja z dodatkami i wtedy bedziesz gral jak krol (no prawie,ale moze bethy cos poprawi goty edition). Znam twoje bole bo mnie tez korci aby kupic ale jeszcze sie trzymam Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Wystarczy mi że zrobią coś z tymi dropami animacji, na edycji goty mi nie zależy bo pewnie nawet nie ukończę podstawowej wersji F4 Cytuj
Marczello 23 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Wystarczy mi że zrobią coś z tymi dropami animacji, na edycji goty mi nie zależy bo pewnie nawet nie ukończę podstawowej wersji F4 cały hejt odnosnie tych spadków animacji jest mocno przesadzony. Ja na słaby framerate jestem mocno wyczulony a tu, w graniu mi on zupełnie nie przeszkadza. Gram na ps4 jak coś. 1 Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Ja gram na Xone gdzie niby działanie gry nie jest w pełni zadowalające (co prawda gra jest na zewnętrznym HDD, co podobno minimalnie pomaga) i choć do płynności Halo 5 daleko, mnie w ogóle nie przeszkadza to w graniu. Jak ktoś przeszedł Fallouty na poprzedniej generacji, tutaj nie będzie narzekał. Tak szczerze mówiąc, jest lepiej niż w Wiedźminie, gdzie mulił Novigrad, a ponadto w Falloucie są znacznie krótsze loadingi. 1 Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Wejdź do centrum bostonu to nawet zewnętrzny dysk Ci nie pomoże Cytuj
Marczello 23 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Wejdź do centrum bostonu to nawet zewnętrzny dysk Ci nie pomoże masz na myśli Diamond City? Jeśli tak to ja tam nie miałem żadnych dropów. Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Napisałem Boston a nie diamond city. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Mi gra w Diamond City dziala dobrze. Nie ma rewelacji, ale tragedii tez nie ma. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 W National Guard training depot jest armory a w nim Enclave APA bez glowy i nogi do lootniecia Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Wejdź do centrum bostonu to nawet zewnętrzny dysk Ci nie pomoże Łaziłem tam i czuć lekką zmułę, ale dalej da się grać. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Miałem wczoraj w Super Duper markecie chyba z pięć legendarnych ghouli, jeden dropnął naramiennik obniżający obrażenia od ghouli właśnie, a inny shoutguna, którego nie trzeba przeladowywac, ale będzie modowanie... Inna sprawa jak te ghoule wychodzą zewsząd, tyle stimpakow zeszło. No i na dnie jednego jeziora obok wraku bombowca stał power armor, drugi jak na razie do kolekcji(nic konkretnego, tors, hełm i lewa reka 45' i rusztowanie. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Jakieś rady co do tego jak zdobywać miedź i aluminium? Kurde no rozbudowałoby się jakoś fajnie to sanktuarium, ale od początku mam problem z tymi surowcami. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Z aluminium problemu nie mam bo znajduje dużo puszek ale z miedzią jest gorzej. Nigdy nie zrobię tych paneli świetlnych a mam pewien pomysł Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Jest specjalny strój ochronny który daje +1000 ochrony na radioaktywność, kupiłem w Diamond City za jakieś 250 kapsli.Pamietasz w ktorym miejscu? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 U babki co sprzedaje ciuchy, przed jej sklepem są takie manekiny i za manekinami schodzi się w dół do jej sklepu. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 (edytowane) Te pierdzielenie, ze ktoś nie kupuje jeszcze, bo jakieś dropy to niech się puknie w głowę. Gra się za(pipi)iscie i nie miałem nic jeszcze co by przeszkadzało mi w za(pipi)istej zabawie. Gram na ps4. Serio, żal mi takich ludzi. Pytanie, bo trafiłem na wszystkie chyba frakcje, a nie na ta do której chce wstąpić. Zatem gdzie moge dołączyć do the institute? Edytowane 14 listopada 2015 przez Jerome Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Panowie jak zakładać te wzmocnienia? Chodzi mi o na ramiona na kolana na klatkę piersiową. Jak zakładam jakieś ubranie np. Vault 111 i na to próbuje nałożyć jakieś wzmocnienie to mi ten kawałek np naramiennik wskakuje zamiast ubrania i mam gołą postać z samym ramiennikiem. O co tutaj chodzi? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Jako ze nie przewiduje grania w Fallout 4 przejrzalem sobie w solucji opublikowanej na stronie eurogamera opisy paru questow pobocznych. Nie pomylilem sie w swoich przewidywaniach. Poziom przelomu przedszkola i szkoly podstawowej jesli chodzi o stopien ich skomplikowania. Idz-przynies, Idz-zabij. Zero jakiegokolwiek urozmaicenia. Nasz W3 ustanowil standardy, do ktorych zgodnie z przewidywaniami Bugthesda nie doskoczyla nawet do sciegna achillesa. Juz w F3 usnalem z nudow zaraz po wyjsciu z pierwszego schronu. Tu bym chyba usnal podczas tworzenia postaci... 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Panowie jak zakładać te wzmocnienia? Chodzi mi o na ramiona na kolana na klatkę piersiową. Jak zakładam jakieś ubranie np. Vault 111 i na to próbuje nałożyć jakieś wzmocnienie to mi ten kawałek np naramiennik wskakuje zamiast ubrania i mam gołą postać z samym ramiennikiem. O co tutaj chodzi? No bo kombinezon z krypty jest liczony jako całość, natomiast naramiennik to jest jedna z części całości dlatego Ci to zamienia. Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Jako ze nie przewiduje grania w Fallout 4 przejrzalem sobie w solucji opublikowanej na stronie eurogamera opisy paru questow pobocznych. Nie pomylilem sie w swoich przewidywaniach. Poziom przelomu przedszkola i szkoly podstawowej jesli chodzi o stopien ich skomplikowania. Idz-przynies, Idz-zabij. Zero jakiegokolwiek urozmaicenia. Nasz W3 ustanowil standardy, do ktorych zgodnie z przewidywaniami Bugthesda nie doskoczyla nawet do sciegna achillesa. Juz w F3 usnalem z nudow zaraz po wyjsciu z pierwszego schronu. Tu bym chyba usnal podczas tworzenia postaci... Ale weź poprawkę na fakt, że w Falloucie najlepsze historie są często ukryte jako tekst w terminalach i tego już nie dowiesz się z solucji. Poza tym sama walka ma tu sprawiać satysfakcję. Ok, nie lubiłeś F3, F4 też nie polubisz. A co do porównania z W3. Jak ktoś miałby wybrać między W3 a F4, to poleciłbym mu W3. Ale jeśli ktoś wybitnie nie trawi fantasy albo po prostu W3 już przeszedł, to F4 również będzie świetnym wyborem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi