subek 60 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 U mnie tylko jeden bug się pojawił w quescie w którym byłem w głowie Kelloga, na samym końcu nie mogłem wrócić, musiałem wgrać savea i przejść od nowa, poza tym zero błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 Followerzy to wiadomo, oni maja generalnie wlaczone no clip i mechanika gry nie pozwala ich zgubic co jestem w stanie zrozumiec bo ulatwia to rozgrywke i jest po prostu szybciej ale na niektorych filmikach to widzialem istne koszmary. Duzy minus, ze jest wiele npc, ktorych nie mozna zabic. Zwlaszcza tych kartofli z minetmen. Bo gra jest zrobiona tak, żeby prowadzić za rączke i żeby gracz nie "spier.dolił" czegoś za co potem będzie sie bić po rączce, po co ma sie stresować ? Tak samo jak ten system rozwoju SPECIAL - W starych Falloutach trzeba było naprawde przemyśleć jakie chcemy perki i w co pakować. Tutaj wszystko rozbija sie o te perki. Takie RPG. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 Dzieki kapitanie obwjus, nie wiedzialem o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 Nie chodzi o to czy wiedziałeś, czy nie. Tylko podsumowałem to co napisałeś. Odpocznij troche od tej gry za dużo sarkazmu sie naoglądałeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 You bitchin like a proper Piper. Stare fallouty mialy zupelnie inna i specjalnie ograniczona mechanike, porownywanie ich do f3 i kolejnych nie ma nawet najmniejszego sensu bo to jak porownywac kota do konia gdzie wspolny mianownik jest taki, ze sa zwierzetami. W F3 i FNV bylo bardzo latwo wymaksowac postac wiec nie widze sensu aby kontynuowac taki archaiczny system, zmiana pod action rpg, ktorym nowy fallout byl i jest od poczatku jest jak najbardziej na plus, bo nie ma juz niewidocznego capu i postac wreszcie mozna rozwijac dowolnie przez cala gre. Jak analizuje swiat zaprezentowany przez bethesde, to cierpi on na najgorszy schemat ciagnacy sie od F3 - brak duzych lokacji w postaci miast. W kazdej z czesci sa tak naprawde 2 duze miejscowki i koniec, reszta to jakies male gunwa. Obecnie w F4 jest mnostwo rzeczy do zrobienia, to jest fajne, kazde miejsce ma jakis sens, zawsze z czym sie wroci, jest duzo malych questow (nie licze ty repeatable od frakcji) ale brakuje cywilizacji. Chcialbym mape na wzor tej z fallout online, polaczenie F1 i F2, mamy Vault City, NCR, SF, New Reno, Den, Klamath, Hub, całe Boneyard i jeszcze wiele innych miejsc pelnych npc, ktorych nie ma sensu dalej wyliczac. Taka mapka to bylaby kozak, duzy swiat, mnostwo npc, kazde miasto zyjace swoim zyciem, historia i ewentualnym wplywem innego miasta czy frakcji. W F4 mamy praktycznie tylko Diamond City i Institute + Goodneihbor, reszta to tylko male gunwa nie majace startu wielkoscia lokacji i zlozonoscia do tych z F1 i F2. Takie Klamath w falloucie mialo z 6 ekranow lacznie skladajacych sie na mape, a w nowych falloutach wiekszosc "miasteczek" to jest wielkosci jednego ekranu. Kilka npc, dwa domki i czesc, wiecej nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 (edytowane) Burze radioaktywne są za(pipi)iste, a latarka na power armora z Vault Boyem jest mega Jedyną większą wadą jest to że nie ma zbyt wielu oznak cywilizacji.Jest Przymierze, Sąsiedztwo i Diamond City.To za mało na tak rozległy teren. Edytowane 17 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 Tak mnie wciągnęło że aż cały dzień spędziłem dzisiaj na robieniu głównego wątku. Niedługo będzie platyna, już skończyłem grę po stronie Instytutu i Railroad, teraz czas na Bractwo Stali a potem resztę misji pobocznych. Jak dobrze że mam urlop do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 Ze względu na poboczne misje + zwiedzanie nie chce mi się dalej pchać fabuły ponad to gdzie poznałem bractwo stali. Do platyny mi się nie śpieszy bo sama wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 Burza mega wyglada. Gre prawie koncze a latam w jakis szmatach z poczatku. Do tego giwera Les cos tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 Spoko, ja już jestem blisko platyny a dalej chodzę w kombinezonie z krypty, tylko lekko podrasowanym Nie mogę znaleźć niczego lepszego na co można by było założyć ochraniacze na ręce, nogi i cycki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 Czlowiek sie meczy z jakims wielkim robotem strazniczym na 30lv a wystarczylo uzyc kilka granatow przekaznikowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 .... z dziennika podróżnika. Wszedzie gdzie sie da kupuje granaty. Za mną fajna przeprawa w schronie 95. Level 56 osiągnięty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 Gra ukonczona. Od momentu misji dla Instytutu wiecej naogladalem sie loadingow niz samej gry. Teraz pozostalo przeczesac pustkowia. Gra 8/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość koosa Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Co za kpina z tym zakończeniem, takiego gó wna dawno nie doświadczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Endingi sa gunwniane. Wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 True story bro. Troche sie zawiodlem zakonczeniem. Ogolnie pomysl na historie z synem byl ciekawy tylko jakos slabo to rozwiazali. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 granaty halucynogenne to jakas dobra znajdzka? czy raczej bajer jako wypelnienie tej lokacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Testowałem wersje na PS4 - w moim odczuciu gra się całkiem całkiem nie ma po klatkowego dramatu. Nadal jestem zdania ,że gra dupki nie urywa. Jest porządna , karny Kut..as dla idiotów którzy wpadł na pomysł przerobienia systemu dialogów , nagrania tychże dialogów dla głównej postaci - wiedźminie czy w mass effecie ma sens w falloucie wymaga ograniczenie opcji dialogowych) No i standardowy dwumetrowy Karny K. dla Pana scenarzysty - na nim można polegać jak na Zawiszy -zawsze polegnie. Ogram jak mocno stanieje... Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 ja gram co wieczór po pracy i jestem w pełni ukontentowany, olewam misje dla frakcji (chyba ze sa po drodze), nie napalam sie na wątek główny, cieszą miejscówki, klimat, znajdźki itp questy poboczne w sumie mam to co chciałem, bo nie wierzyłem w gruszki na wierzbie i nie nahajpowałem sie reckami jak co niektórzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 (edytowane) ja gram co wieczór po pracy i jestem w pełni ukontentowany, olewam misje dla frakcji (chyba ze sa po drodze), nie napalam sie na wątek główny, cieszą miejscówki, klimat, znajdźki itp questy poboczne w sumie mam to co chciałem, bo nie wierzyłem w gruszki na wierzbie i nie nahajpowałem sie reckami jak co niektórzy Tak jak piszesz. Mam podobne odczucia. Gra się fajnie, szczególnie po ciężkim dniu. Fajny relaks i chodzenie sobie z miejsca do miejsca gdzie nogi poniosą. Taki sandbox to ja lubię. Nie to co te "sandboxy" ubishitu z wieżami obserwacyjnymi, patrolami czy innymi milion razy widzianymi patentami. Edytowane 18 listopada 2015 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 granaty halucynogenne to jakas dobra znajdzka? czy raczej bajer jako wypelnienie tej lokacji? Granaty czy te kanistry? Bo kanistry są potrzebne w jednym quescie w Goodneighbor Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 zebralem pojemniki z tym gazem i w warsztacie przerobilem na granaty bo myslalem ze same pojemniki na nic sie nie zdadzą Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Musze sie pochwalic co znalazlem yeaa. Zostaje tylko z tym bo za(pipi)iscie mi sie podoba i jest skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Czy ktos moze znalazł, albo kupil taka bandane ? Jezeli tak to prosilbym o lokacje, lub sklep w ktorym to znalezliscie\kupiliscie http://fallout.wikia.com/wiki/Skull_bandana Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi