wojnar 1 892 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Mi dropła z jakiegoś bandyty jakoś na początku gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 widzialem ale nawet jej nie wzialem, co w niej specjalnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Mozna ja zalozyc na psa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Czy ktos moze znalazł, albo kupil taki budzik? Jezeli tak to prosilbym o lokacje, lub sklep w ktorym to znalezliscie\kupiliście. http://fallout.wikia.com/wiki/Alarm_clock Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 te zegarki leza po prostu do lootowania w pomieszczeniach, zwykle w jakis lepiej zachowanych kompleksach i bazach sprawdz szpitale, arcjet, parsons asylum, dom spokojnej starosci w dol do parsons asylum, generalnie tych budzikow troche jest do zebrania ale jesli konkretnie potrzebujesz nuclear material, glass i aluminium, to tagnij je sobie lupą i wtedy przy lootowaniu bedziesz mial zaznaczone inne materialy w ktorych to jest alluminium, spring i nuclear material jest mnostwo wszedzie tak naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 https://www.youtube.com/watch?v=xuqI7yid3ew Najlepsza piosenka z gry. Za klimat można sporo wybaczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Czy ktos moze znalazł, albo kupil taki budzik? Jezeli tak to prosilbym o lokacje, lub sklep w ktorym to znalezliscie\kupiliście. http://fallout.wikia.com/wiki/Alarm_clock Sanktuarium xd w domach o ile nie zmieliłeś już wszystkiego na złom. W szpitalach Medford Memorial Hospital. przy łóżkach pacjentów. warto też zbierac "ukłądy scalone" i "bioscany" (dropią z robotów wariantów mr handy) upewnijcie sie ze macie ze 3 sztuki, podziękujecie mi później jak pchniecie fabułę do przodu. zaoszczedzicie sporo latania, chyba ze lubicie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 ja taki budzik widziałem pare razy w jakichś budynkach z loadingiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 nie gadajcie ze fabula nagle stanie w miejscu i nie ruszy dopoki nie znajdziemy budzika czy bioskanów xd co to jakiś mgs v? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 (edytowane) widzialem ale nawet jej nie wzialem, co w niej specjalnego? ma czaszkę Edytowane 18 listopada 2015 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Dzięki Yano, takiej konkretnej odpowiedzi szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 nie gadajcie ze fabula nagle stanie w miejscu i nie ruszy dopoki nie znajdziemy budzika czy bioskanów xd co to jakiś mgs v? no nie będzie spoiler, ale będziemy musieli coś wycraftowac, specjalnie jakoś itemów nie zbierałem przez gre, no ale zabrakło mi kilku sztuk i było latanie jak kot z chorym pęcherzem i szukanie śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 (edytowane) Gra na holotasmie Grognak to istna gra w grze Jest w biurze dr Amari w Zakamarkach Pamieci. Edytowane 18 listopada 2015 przez KacperKing Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 nie gadajcie ze fabula nagle stanie w miejscu i nie ruszy dopoki nie znajdziemy budzika czy bioskanów xd co to jakiś mgs v? no nie będzie spoiler, ale będziemy musieli coś wycraftowac, specjalnie jakoś itemów nie zbierałem przez gre, no ale zabrakło mi kilku sztuk i było latanie jak kot z chorym pęcherzem i szukanie śmieci To tez mnie troche wkurzyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Osiągnięcie maksymalnego poziomu z towarzyszem to chodzi o rukanko? Coś ten Preston za cieplutki się kurwa robi, no przecież się nie zeszmacę dla pucharka no nie? Teraz z jakąś laską zacząłem latać. Jakieś rady jak osiągnąć maksymalny poziom zadowolenia w osadzie? Sanktuarium już nieźle odpicowałem, wszystkiego jest nadmiar, do tego trzy sklepy postawiłem i nihuhu, cały czas dziewięć osób w osadzie i zadowolenie maks 50%, a jak wyjdę misje robić to zaczyna spadać. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 (edytowane) Trzy sklepy? Spróbuj piętnaście, tych tier 3, najdroższych. I nie wychodź wtedy z Sanktuarium bo jest glitch, że jak pójdziesz sobie to PipBoy pokazuje, że nie ma np. wody i łóżek i zadowolenie spada Tak ze 4h mi zajęło podniesienie zadowolenia z 85 do 100, ale Platyna wczoraj wpadła Edytowane 18 listopada 2015 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Ten glitch sprawił że np ja wykładam kompletnie laske na ten cały minecraft Bethesdy. I tak był słaby. Może to załatają, ale szczerze mi juz wszystko jedno. Ten drugi kawałek mi poleciał pierwszy raz jak byłem przy jakiś dokach https://youtu.be/VkaMnJBi5UM Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 (edytowane) Bardziej mnie niepokoi, że liczba mieszkańców zatrzymała się na liczbie 9 i ni chuchu nie chce się zwiększyć xd W ogóle te całe stawianie tego wszystkiego jest tak beznadziejnie zrobione, że o ja yebię Edytowane 18 listopada 2015 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Wybuduj wiecej tych słupów z megafonem do nawolywania. Ja mam 80% zadowolenia, 6 typa, 6 lozek, woda, drzewka i jakies 40 wiezyczek laserowych naokolo. Zadnych sklepow, wszystko co sie dalo przerobic na maty zostalo zutylizowane, nic u mnie nie ma wolnostojacego oprocz benchy do craftu, generalnie mam w pompie osade ale wybudowalem 2 maszty, nazbieralo mi sie 14 typa to ich wypi erdolilem bo sie tloczno zrobilo kolo garazu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Ja już pisałem, że u mnie zadowolenie osady stoi na 80 i za nic nie chce się podnieść Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Może przez ten glitch, zostaw grę włączoną i pójdź sobie na zakupy, jak wrócisz może wzrośnie do 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Dzięki Yano, takiej konkretnej odpowiedzi szukałem. spoko a na serio grałem pare razy po pijaku i nie pamiętam detali ale napewno widziałem te budziki kilka razy, być może było to w tej fabryce gdzie łazimy z gościem z BOS (1 ich misja) albo w krypcie 81 w której byłem przedwczoraj i nie wiem jak tam trafiłem xD ale wydaje mi sie że to były takie większe budynki ogólnie które mają loading (wiem że pewnie to oznacza 80% budynków sory) Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 452 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Ja już pisałem, że u mnie zadowolenie osady stoi na 80 i za nic nie chce się podnieść U mnie tak samo sprawa wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Czy ktos moze znalazł, albo kupil taka bandane ? Jezeli tak to prosilbym o lokacje, lub sklep w ktorym to znalezliscie\kupiliscie http://fallout.wikia.com/wiki/Skull_bandana zNALAZLEM TERAZ JEDNA I SPRZEDALEM ROBOTOWI W GUDNEJBOR IDZ TAM I ZOBACZ CZY J JESZCZE MA TO MOZE TANIO ODKUPISZ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Chcecie podnieść zadowolenie w osadzie ?? Podnieście Charyzme !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi