Plamek 273 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Z racji, że naszego Wieśka można ładnie modować na PC, proponuję aby w tym temacie wrzucać różne konfiguracje i mody właśnie, dla graczy PC. Sam osobiście bym się tym pobawił, ale teraz kopać tematy i szukać gdzie było coś wspomniane o modzie to troche katorga. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Pod linkiem ustawienia od Maciomaniaka: https://www.dropbox.com/sh/72zbloxapqmbpr5/AAAhRog9wntlrodRXbqytRt4a?dl=0 3 wersje, w tym najnowsza sprzed 1-2 dni chyba 1 Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 3 czerwca 2015 Autor Opublikowano 3 czerwca 2015 (edytowane) Super o to mi chodziło właśnie. Może mam coś z gałami ale nie widzę różnicy między tymi ustawieniami (nie dobra jakość i wydajność, tylko te 2gie) a ULTRA :PP Edytowane 3 czerwca 2015 przez Plamek Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 pierwsze dwa, sa praktycznie takie same, z tym, ze w drugiej wersji poprawiono zacinanie się gierki na zwykłych HDD. Na SDD nie było problemu. (+ znacząco poprawiona jakość i ostrość tekstur, szczególnie roślinności)pełny changelog na końcu wpisu na blogu http://operacjapanda.pl/publicystyka/uncategorized/wiedzmin-3-mody-by-gra-wygladala-jak-z-e3 1 Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 3 czerwca 2015 Autor Opublikowano 3 czerwca 2015 Faktycznie, teraz zwróciłem na to uwage. W ogóle ten SweetFX.. o_O taka mała operacja a taki efekt. Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 Ależ reshade znalazłem jak tylko wroce z roboty to od razu instaluje Dodatkowo zainstalowalem sobie ghost mode, ktory utrudnia walke i balansuje kilka rzeczy np. wieksza kasa za zlecenia wiedzminskie i lepsze targowanie, lepsze itemizacja, bardziej zbalansowane ceny u sprzedawcow 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi