Skocz do zawartości

Filmy na bekę

Gość Frostbite

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Frostbite
Opublikowano

No to jedziemy, macie do polecenia jakies filmy przy ktorych mozna niezle pocisnac z beki? Na poczatek zarzucam 2 filmy co do tematu:

Jezus Chrystus Lowca Wampirow:

Mordercze Klowny z Kosmosu:

Gość Frostbite
Opublikowano

No mi chodzilo o filmy pelnometrazowe ale jak juz jestesmy przy krotkich to ogien - Dzudo Honor 7

Opublikowano

Szkoła na haju to dobra beka. Był jeszcze taki film, dość świeży o dwóch braciach przyrodnich, którzy na początku się nienawidzą, a potem nie mogą bez siebie żyć. Mają po prawie 40 lat, nie pracują i zachowują się jak dzieciaki. Tak w ogóle, to jest w nim scena jak jeden na złość drugiemu wciera jaja w perkusje, a film normalnie leciał w niedzielę na Polsacie w samo południe.

No wyleciał mi z głowy tytuł kompletnie...

Opublikowano (edytowane)

Feast 3 : happy finish

motyw z dziadkiem i dzieciakiem ninja  :banderas:

a zyciowe motto z poczatku "jezeli nie zyjesz na krawedzi -zajmujesz za duzo miejsca" przygarnalem jako swoje, dlatego cwicze hudo, wpierdalam chipsy i zaczepiam po pijaku dziewczyny koksow na plazy. :)

Edytowane przez smallv86
  • Plusik 1
Opublikowano

Nie wiem jak można było jeszcze nie wspomnieć filmów z Leslie Nielsenem. Co kto lubi, ale dla mnie te filmy są tak kretyńsko śmieszne, że mam bekę do łez.

Opublikowano

jak fear and loathing in las vegas jest filmem na beke to chyba widzielismy inne filmy

W jutiubowym linku grzybiarza jest zły tytuł, chodzi oczywiście o Las Vegas Parano.

Do beki ze starych jest jeszcze Hot Shots i seria filmów z Cheechem i Chongiem.

Opublikowano

jak fear and loathing in las vegas jest filmem na beke to chyba widzielismy inne filmy

W jutiubowym linku grzybiarza jest zły tytuł, chodzi oczywiście o Las Vegas Parano.

Co?

Opublikowano

Zombi bobry są spoko filmem, albo taka komedia o dwóch typach w lesie i nastolatkach i oni myśleli że to mordercy i sami się zabijali i w ogóle śmiechu po paszki.

• Plusik 1