Opublikowano 18 czerwca 20159 l w głównej roli Tyler labine znany z gry u boku Ryana goslinga w kultowym serialu dla młodzieży "liceum na morzu" .
Opublikowano 18 czerwca 20159 l jak fear and loathing in las vegas jest filmem na beke to chyba widzielismy inne filmy W jutiubowym linku grzybiarza jest zły tytuł, chodzi oczywiście o Las Vegas Parano. Co? A bez kitu przez FARMEROSA mi też się pomieszało, pomyliłam z Leaving Las Vegas(nie na beke), tytuł w linku jest ok. : |
Opublikowano 18 czerwca 20159 l http://www.filmweb.pl/film/G%C3%B3wniany+horror-2003-234453 gówniany horror- film ma tak niski budżet że nie stać ich było na sztuczne (pipi). http://www.imdb.com/title/tt1290417/ RetarDEADugrzeczniona wersja, w orginale wszyscy aktorzy grający zombie mieli zespół downa.
Opublikowano 6 lipca 20159 l w głównej roli Tyler labine znany z gry u boku Ryana goslinga w kultowym serialu dla młodzieży "liceum na morzu" . Za każdym razem gdy widzę Goslinga przypominają mi się jego miny z "Liceum na morzu". I nigdy nie zapomnę tego profesjonalnego dubbingu. https://www.youtube.com/watch?v=I4M7Xs_K3PQ
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Luz, ja tylko byłem ciekawy Twojego zdania na ten temat. Chociaż chyba można ze spokojem także przyjąć, że znakomita większość filmów z Wilkołakami to beka.
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Ted 2 ma sporo bekowych momentów, ja się pośmiałem. Przewijający się motyw z google dobry. W ogóle, cały film spoko.
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Był jeszcze taki film, dość świeży o dwóch braciach przyrodnich, którzy na początku się nienawidzą, a potem nie mogą bez siebie żyć. Mają po prawie 40 lat, nie pracują i zachowują się jak dzieciaki. Tak w ogóle, to jest w nim scena jak jeden na złość drugiemu wciera jaja w perkusje, a film normalnie leciał w niedzielę na Polsacie w samo południe. No wyleciał mi z głowy tytuł kompletnie... Step Brothers szanuje, ale z Willem lepsze Ostrza chwały i Anchorman. Seria Zaćmienie, zwłaszcza pierwsza część to jest prawie poziom The Room. Można się ojszczać ze śmiechu. Bardzo sobie cenię Nacho Libre i Kostkę przeznaczenia z Blackiem (nawet Year One, ale za to już nie odpowiadam, bo trzeba bardzo lubić Jacka i Michałka, ale Platt jest tutaj genialny)
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Jak ktoś lubi horror z komedią pomieszany, lubi klimaty nazistów i zombie to polecam Dead Snow a jeszcze bardziej sequell, który dla mnie stanowi dzieło skończone porównywalne z Evil Dead 2. Kocham tą serię i polecam jak cholera. Jak wam się nie spodoba zabijcie mnie minusami za ten post.
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Musze obczaic, naziole ziombiaki z pierwszego Dead Snow byly spoko a jak 2-ka jest lepsza to bedzie git
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Dead Sno 2 to jest mistrzostwo, akcje jak szpital polowy i tankowanie czołgu stawiają ten film na samym szczycie filmów bekowych.
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Polecam new Kids turbo (jest też druga część z zombi). Oglądać jeśli ktoś lubi idiotyczny humor :-D
Opublikowano 9 sierpnia 20159 l Tylko Kung Pow ! (dalej wierzę, że powstanie druga część...) MIMIMIMIMIImimimiiiiiiii