Skocz do zawartości

Filmy na bekę

Featured Replies

Opublikowano

w głównej roli Tyler labine znany z gry u boku Ryana goslinga w kultowym serialu dla młodzieży "liceum na morzu" :reggie:.

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 9,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tekson mi przypomniał:       Beka motzno

• Polecam new Kids turbo (jest też druga część z zombi). Oglądać jeśli ktoś lubi idiotyczny humor :-D

• Otwieram i zamykam Wściekłymi Pięściami Węża 1&2 (3 to szrot i bezbek).     Nawet byłem na koncercie tego fińskiego zespołu disco co od nich muzykę brali do filmu

Opublikowano

jak fear and loathing in las vegas jest filmem na beke to chyba widzielismy inne filmy

W jutiubowym linku grzybiarza jest zły tytuł, chodzi oczywiście o Las Vegas Parano.

Co?

A bez kitu przez FARMEROSA mi też się pomieszało, pomyliłam z Leaving Las Vegas(nie na beke), tytuł w linku jest ok. : |

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Dog Soldiers:

Opublikowano

Luz, ja tylko byłem ciekawy Twojego zdania na ten temat.

Chociaż chyba można ze spokojem także przyjąć, że znakomita większość filmów z Wilkołakami to beka.

Opublikowano

film jest tak zły, że bekowy

Opublikowano

Ted 2 ma sporo bekowych momentów, ja się pośmiałem. Przewijający się motyw z google dobry. W ogóle, cały film spoko.

Opublikowano

Był jeszcze taki film, dość świeży o dwóch braciach przyrodnich, którzy na początku się nienawidzą, a potem nie mogą bez siebie żyć. Mają po prawie 40 lat, nie pracują i zachowują się jak dzieciaki. Tak w ogóle, to jest w nim scena jak jeden na złość drugiemu wciera jaja w perkusje, a film normalnie leciał w niedzielę na Polsacie w samo południe.

No wyleciał mi z głowy tytuł kompletnie...

Step Brothers szanuje, ale z Willem lepsze Ostrza chwały i Anchorman.

Seria Zaćmienie, zwłaszcza pierwsza część to jest prawie poziom The Room. Można się ojszczać ze śmiechu. Bardzo sobie cenię Nacho Libre i Kostkę przeznaczenia z Blackiem (nawet Year One, ale za to już nie odpowiadam, bo trzeba bardzo lubić Jacka i Michałka, ale Platt jest tutaj genialny)

Opublikowano

Jak ktoś lubi horror z komedią pomieszany, lubi klimaty nazistów i zombie to polecam Dead Snow a jeszcze bardziej sequell, który dla mnie stanowi dzieło skończone porównywalne z Evil Dead 2. Kocham tą serię i polecam jak cholera. Jak wam się nie spodoba zabijcie mnie minusami za ten post. :(

Opublikowano

Musze obczaic, naziole ziombiaki z pierwszego Dead Snow byly spoko a jak 2-ka jest lepsza to bedzie git :D

Opublikowano

Dead Sno 2 to jest mistrzostwo, akcje jak szpital polowy i tankowanie czołgu stawiają ten film na samym szczycie filmów bekowych.

Opublikowano

Tylko Kung Pow ! (dalej wierzę, że powstanie druga część...) MIMIMIMIMIImimimiiiiiiii

• 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...