Opublikowano 3 czerwca 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=Lnn2rJpjar4 Widzicie to (pipi)? 2015 rok, Bethesda zapowiada kolejną zabugowaną gierke na silniku pamiętającym czasy dobrych japońskich gier a każule się cieszą bo znowu będą mieli fajny cytat do potwarzania bo w gierke to pograją z 10 godzin a później rzucą w kąt bo ileż można łazić po pustych jak zachodnia myśl deweloperska połaciach terenu. I jeszcze te żenujące granie na emocjach, o (pipi)a piesek i dziecko. Ludzie uciekający od bomby! Na koniec rzućmy coś dla tych staruchów żeby podczas oglądali powiedzieli sobie "Może teraz się uda" i poszli do sklepu jak te owieczki zostawić 250zł za gierke w wersji PS4. Będą, oczywiście, zawiedzeni. A póżniej wyjdzie trailer epickiego dodatku i całość zacznie się od początku. Lista najgorszych ekip na ziemi: Bethesda
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lista najgorszych ekip na ziemi: Bethesda Admini
Opublikowano 3 czerwca 20159 l django? Zawsze szanowałem. Takie animacje jak na trailerze były drewniane w 2005 roku, a mamy 2015. Bethesda never chagnes ;/. szczerze mówiąc po tytule spodziewałem się tematu o fanach plejstejszyn Edytowane 3 czerwca 20159 l przez raven_raven
Opublikowano 3 czerwca 20159 l ZAMYKAM Urojenia i ból dupy adminów niech zostaną w ich korycie. Edytowane 3 czerwca 20159 l przez Soban
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Może to i głupie, ale (pipi) taka jest prawda, że oni nie muszą się aż tak mocno starać, bo fallout to jedna z największych marek + moderzy i tak połatają grę w taki sposób, że bethesda nie musi nawet wiele czasu spędzać na grafą (zresztą to ten sam silnik graficzny co F3). Gdyby tę gierke zapowiedzieli przy premierze aktualnych konsol i wydali niedługo po - spoko, ale teraz? xD Wiem, że to nie open world gra, ale kurde mamy rok 2015 Edytowane 3 czerwca 20159 l przez Starh
Opublikowano 3 czerwca 20159 l No bije taką bezpłciową AAA-owością od tego zwiastuna. I nie mam tu teraz na myśli animacji, czy technicznej strony grafiki, to mnie nie obchodzi. Czułem się jakbym oglądał zwiastun Far Cry 4 czy innego Wiedźmina. Choć kilka kadrów mimo wszystko uratowało dla mnie ten zwiastun, tj. ten z typem w płaszczu w nocy, oraz ten brahminem idącym koło wieży. Te ghoule w super markecie też ok. Za lekko jest, no...
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Widzicie to (pipi)? :rep_up: :rep_up: :rep_up: sytuacja jest dramatyczna. od jakiegoś czasu różni twórcy dają nam materiały które zrywają majty przez głowe, a potem są niestety downgradowane. tutaj mamy jakąś niebywałą sytuacje gdy trailer wygląda tak nędznie i tak starodawnie że poprostu strach pomyśleć co oni odwalają pierwszy teaser F3 wygląda lepiej niż F4, to są jakieś smutne jaja a już nawet przymykając oko na grafikę rodem z 2008 roku, to niestety zapewne system rozgrywki będzie tak samo drętwy i nudny jak wszystkie gry bethesdy ehh taki zawód. czas wracać do wiedźmina Edytowane 3 czerwca 20159 l przez Yano
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Ej ale serio, to ostatnie ujecie dobitnie pokazuje niedo*ebanie pod wzgledem grafiki i animacji Liczylem na cos z wiekszym p*erdolnieciem, szczegolnie po Wiesku... Czuje ze wersje PS3/X360 to tylko kwestia czasu a poki co nic o nich nie mowia dla uspienia czujnosci boldupersow, jak na dloni widac ze pod te szroty to projektowali a curr geny dostana tylko stabilniejsza wersje. Ja tam pewnie bede napieprzal jak glupi ale za kolejna gre na tym ich skostnialym gamebryo engine maja karnego kutasa.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l zapewne system rozgrywki będzie tak samo drętwy i nudny jak wszystkie gry bethesdy wolfensteiny spoko akurat. ograłem całe 0 falloutów więc tak bardzo wyrąbane.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l zapewne system rozgrywki będzie tak samo drętwy i nudny jak wszystkie gry bethesdy wolfensteiny spoko akurat. ograłem całe 0 falloutów więc tak bardzo wyrąbane. Coraz bardziej podpadasz. Wiedźmin meh, fallouty meh. Gdzieś Ty się uchował?
Opublikowano 3 czerwca 20159 l po wiesku 3 juz nic nie bedzie takie jak kiedys. cdp pokazalo - a co by bylo gdyby studia byly ambitne Edytowane 3 czerwca 20159 l przez kermit
Opublikowano 3 czerwca 20159 l po wiesku 3 juz nic nie bedzie takie jak kiedys. cdp pokazalo - a co by bylo gdyby studia byly ambitne Ze what? Myślisz że 90% graczy myśli w ten sposób (casuali lecących jak stado baranów)? FUCKING AWESOME. Don't really give a shit about graphics, Pc mods will fix that in like a week. (po co beth ma pracować nad grafą skoro "PC mods will fix that") No absolutely does notI find Witcher cut and paste and repetitive quests and I am really tired of getting stuck in building, roads etc to the point I need to reload my last save Bethesda does single player RPG to the max and I have more freedom to do what I want I never even need to do the main quests they give the player freedom no other game has ever matched for me I put in over 1000 hours in oblivion, witcher 1 play thru, and right now the game is a chore Edytowane 3 czerwca 20159 l przez Starh
Opublikowano 3 czerwca 20159 l prosze Starh, gdybym miał się przejmować tym co piszą na gafie to stracilbym do siebie szacunek, pisalem w swoim imieniu