Skocz do zawartości

Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=Lnn2rJpjar4

Widzicie to (pipi)? 2015 rok, Bethesda zapowiada kolejną zabugowaną gierke na silniku pamiętającym czasy dobrych japońskich gier a każule się cieszą bo znowu będą mieli fajny cytat do potwarzania bo w gierke to pograją z 10 godzin a później rzucą w kąt bo ileż można łazić po pustych jak zachodnia myśl deweloperska połaciach terenu.

I jeszcze te żenujące granie na emocjach, o (pipi)a piesek i dziecko. Ludzie uciekający od bomby! Na koniec rzućmy coś dla tych staruchów żeby podczas oglądali powiedzieli sobie "Może teraz się uda" i poszli do sklepu jak te owieczki zostawić 250zł za gierke w wersji PS4.

Będą, oczywiście, zawiedzeni. A póżniej wyjdzie trailer epickiego dodatku i całość zacznie się od początku.

Lista najgorszych ekip na ziemi:

1. Bethesda
  • Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pc exclusive to będzie jak zapłacicie na kickstarterze 

• Jesteście żałośni z tym jęczeniem o grafę. Żałośni. Zasługujecie na przyszłość "f2pay mobile preorder for exclusive gold armor".

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Lista najgorszych ekip na ziemi:

1. Bethesda
  2. Admini
Opublikowano

xd proponuje sie wstrzymać do e3 xd, ale faktycznie  niesmak spory.

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

fajnie szorstki papier ale po czesci sie zgadzam 

Opublikowano

django? Zawsze szanowałem.

Takie animacje jak na trailerze były drewniane w 2005 roku, a mamy 2015.

Bethesda never chagnes ;/.

szczerze mówiąc po tytule spodziewałem się tematu o fanach plejstejszyn

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

ZAMYKAM 

Urojenia i ból dupy adminów niech zostaną w ich korycie.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Może to i głupie, ale (pipi) taka jest prawda, że oni nie muszą się aż tak mocno starać, bo fallout to jedna z największych marek + moderzy i tak połatają grę w taki sposób, że bethesda nie musi nawet wiele czasu spędzać na grafą (zresztą to ten sam silnik graficzny co F3).

Gdyby tę gierke zapowiedzieli przy premierze aktualnych konsol i wydali niedługo po - spoko, ale teraz? xD 

fallout-4-vault-dweller-dog_1920.0.0.jpg

3174849-1350657285.jpg

23761-5-1346981605.jpg

Wiem, że to nie open world gra, ale kurde mamy rok 2015

maxresdefault.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No bije taką bezpłciową AAA-owością od tego zwiastuna. I nie mam tu teraz na myśli animacji, czy technicznej strony grafiki, to mnie nie obchodzi. Czułem się jakbym oglądał zwiastun Far Cry 4 czy innego Wiedźmina. 

Choć kilka kadrów mimo wszystko uratowało dla mnie ten zwiastun, tj. ten z typem w płaszczu w nocy, oraz ten brahminem idącym koło wieży. Te ghoule w super markecie też ok. Za lekko jest, no... 

Opublikowano

Nie jest to poziom raka Nintendo ale blisko

Opublikowano

Widzicie to (pipi)?

:rep_up: :rep_up: :rep_up: :rep_up: :rep_up: :rep_up:

sytuacja jest dramatyczna. od jakiegoś czasu różni twórcy dają nam materiały które  zrywają majty przez głowe, a potem są niestety downgradowane.

tutaj mamy jakąś niebywałą sytuacje gdy trailer wygląda tak nędznie i tak starodawnie że poprostu strach pomyśleć co oni odwalają

pierwszy teaser F3 wygląda lepiej niż F4, to są jakieś smutne jaja

a już nawet przymykając oko na grafikę rodem z 2008 roku, to niestety zapewne system rozgrywki będzie tak samo drętwy i nudny jak wszystkie gry bethesdy

ehh taki zawód.

czas wracać do wiedźmina

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Ej ale serio, to ostatnie ujecie dobitnie pokazuje niedo*ebanie pod wzgledem grafiki i animacji :/

Liczylem na cos z wiekszym p*erdolnieciem, szczegolnie po Wiesku...

Czuje ze wersje PS3/X360 to tylko kwestia czasu a poki co nic o nich nie mowia dla uspienia czujnosci boldupersow, jak na dloni widac ze pod te szroty to projektowali a curr geny dostana tylko stabilniejsza wersje.

Ja tam pewnie bede napieprzal jak glupi ale za kolejna gre na tym ich skostnialym gamebryo engine maja karnego kutasa.

Opublikowano

zapewne system rozgrywki będzie tak samo drętwy i nudny jak wszystkie gry bethesdy

wolfensteiny spoko akurat. ograłem całe 0 falloutów więc tak bardzo wyrąbane.

Opublikowano

Wolfa bethestda tylko wydaje

Opublikowano

Wolfa bethestda tylko wydaje

Dzięki Bogu. 

Opublikowano

zapewne system rozgrywki będzie tak samo drętwy i nudny jak wszystkie gry bethesdy

wolfensteiny spoko akurat. ograłem całe 0 falloutów więc tak bardzo wyrąbane.

Coraz bardziej podpadasz. Wiedźmin meh, fallouty meh. Gdzieś Ty się uchował? :frog:

Opublikowano

w świecie racerów i sandboxów :sir:

nie zapominaj że piłeczka też meh :teehee:

Opublikowano

Heh PC zbliża się do cen gier z konsol

180zł F4  :newell:

Opublikowano

po wiesku 3 juz nic nie bedzie takie jak kiedys. cdp pokazalo - a co by bylo gdyby studia byly ambitne

Edytowane przez kermit

Opublikowano

po wiesku 3 juz nic nie bedzie takie jak kiedys. cdp pokazalo - a co by bylo gdyby studia byly ambitne

Ze what? :D Myślisz że 90% graczy myśli w ten sposób (casuali lecących jak stado baranów)?

FUCKING AWESOME. Don't really give a shit about graphics, Pc mods will fix that in like a week.

(po co beth ma pracować nad grafą skoro "PC mods will fix that")  :dynia:

No absolutely does not

I find Witcher cut and paste and repetitive quests and I am really tired of getting stuck in building, roads etc

to the point I need to reload my last save

Bethesda does single player RPG to the max

and I have more freedom to do what I want

I never even need to do the main quests they give the player freedom no other game has ever matched for me

I put in over 1000 hours in oblivion, witcher 1 play thru, and right now the game is a chore

Edytowane przez Starh

Opublikowano

prosze Starh, gdybym miał się przejmować tym co piszą na gafie to stracilbym do siebie szacunek, pisalem w swoim imieniu