Opublikowano 3 czerwca 20159 l prosze Starh, gdybym miał się przejmować tym co piszą na gafie to stracilbym do siebie szacunek, pisalem w swoim imieniu A to co innego droga żabo
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Lista najgorszych ekip na ziemi: Bethesda 2. EA 3. Ubi Niestety ale do końca E3 jeszcze sporo podobnie rakowych zapowiedzi się naoglądamy. Jedynym sposobem na to jest jak zwykle świadome glosowanie portfelem, ale niestety karuzela marketingu zrobi swoje i na pewno zarobią kilkukrotnie więcej, niż wsadzili w to odcinanie kuponów 4. Do tego recenzenci jak zwykle wystrzelają się z ósemek i dziewiątek, coby punkciki na MC się zgadzały.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Póki co, na największego raka roku największe szanse ma Konami. O tu się trzeba zgodzić bez zająknięcia.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Wygląda lepiej niż następne kilka Call of Duty, którego co niektórzy janusze na forumku będą łykać jak niemka spermę
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Mi tam grafika w Fallout wisi, to co mnie niepokoi to engine gry. Mam nadzieje że gra nie będzie się wieszać na PS4 jak to miało miejsce na PS3. A całą resztę kupie w wersji GOTY.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Może specjalnie pokazali takie (pipi), aby potem zaskarbić sobie serca fanów upgradem grafiki WIERZE
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Może specjalnie pokazali takie (pipi), aby potem zaskarbić sobie serca fanów upgradem grafiki WIERZE iTech6 (nie CE), bethesda i upgrade grafiki Edytowane 3 czerwca 20159 l przez Starh
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Nie polecam którejkolwiek części Fallout poza jedynką. Dwójka i Tactics ujdą jeżeli naprawdę spodobał Ci się ten turowy system walki, ale narracja i fabuła przysysa. Pozdrawiam. Edytowane 3 czerwca 20159 l przez DarealRadexHEJOO
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Nie polecam którejkolwiek części Fallout poza jedynką. Dwójka(...) No właśnie ja mam to samo z dwójką. Pierwsza część jest wiadomo cudowna, ale w dwójkę grałem tak ok 5h (przestałem nie dlatego że mi się nie podobało, tylko miałem inne rzeczy wtedy na głowie i potem nie wróciłem) i wydawało się wszystko być raczej powtórką niż usprawnieniem. Chyba, że późniejsze lokacje i npc są lepsze.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Dwójka zrobiła na mnie wrażenie jakiegoś mission packa. Raz, bitmapy postaci i terenu są IDENTYCZNE jak w jedynce. Dwa, jest mnóstwo questów które zwyczajnie się dłużą (test w świątyni, polowanie na jaszczurki, polowanie na szczury). Jakby tego było mało to z czasem questy się strasznie zapętlają, tzn. musisz iść do X żeby przynieść Y i negocjować się z Januszem aby uwolnił Staszka, w międzyczasie iść na ekspedycję do jaskini w poszukiwaniu zaginionego Zenka, itd. Trzy, fabuła to jakiś pretekst do ganiania po pustynnych zad.upiach i wypełniania ww. questów. Nie wiem. Może po trzeciej/czwartej wiosce jest lepiej, ale musiałbym się zmusić. Może kiedyś. W Falloucie 1 nie musiałem się do niczego zmuszać. Wsiąkłem jak gąbka w tamtą grę. Więc no właśnie. To pewnie tak jak z Psy - poza Gangnam Style nie zrobił nic wpadającego w ucho.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Dwa, jest mnóstwo questów które zwyczajnie się dłużą (test w świątyni, polowanie na jaszczurki, polowanie na szczury O właśnie, okropny początek ma ta gra. Cały segment w świątyni jest tak strasznie męczący.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l To w zasadzie był problem wszystkich sequeli black isle. 1 części spoko(BG i Fallout), a potem to takie kopiuj wklej F2,BG2,Icewind Dale 1&2. Jedynie Torment się wyróżniał.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l POZOSTAJE PODZIĘKOWAĆ OBECNEJ GENERACJI KONSOL. PC EXCLUSIVE PEWNIE GNIÓTŁBY ODBYT GRAFICZNIE, ALE TAKI MAMY KLIMAT ŻE NA KONSOLKACH TEŻ MUSI ODPALIĆ ;(
Opublikowano 3 czerwca 20159 l POZOSTAJE PODZIĘKOWAĆ OBECNEJ GENERACJI KONSOL. PC EXCLUSIVE PEWNIE GNIÓTŁBY ODBYT GRAFICZNIE, ALE TAKI MAMY KLIMAT ŻE NA KONSOLKACH TEŻ MUSI ODPALIĆ ;( Pc exclusive to będzie jak zapłacicie na kickstarterze
Opublikowano 3 czerwca 20159 l no właśnie pc master race chyba zapomina że to ludzie kupujący konsolowe gry za 220-250 zł na premierę zamiast cebulić na stemie zapewniają ciągłość gier AAA najbardziej. Pillary i nowy Torment na kickstarterze. PAMIĘTAMY
Opublikowano 3 czerwca 20159 l no właśnie pc master race chyba zapomina że to ludzie kupujący konsolowe gry za 220-250 zł na premierę zamiast cebulić na stemie zapewniają ciągłość gier AAA najbardziej. Pillary i nowy Torment na kickstarterze. PAMIĘTAMY To całe AAA mi się tylko z rakiem branży kojarzy.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l no bo od VII gen. trzeba je po prostu lepiej dobierać... jakoś nie widzi mi się rezygnować z takiego RDR 2, czy BB z powodu partactwa Ubisyfu, Capcom, czy EA. Edytowane 3 czerwca 20159 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Jeden krótki trailer i Fallout 4 ląduje na drugim miejscu bestsellerów na steamie Edytowane 4 czerwca 20159 l przez Czappi
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Nie polecam którejkolwiek części Fallout poza jedynką. Ja sie balem zawsze grac w jedynke bo nie lubie gier z licznikiem. A tam chyba ogolnie byl wyznaczony odgornie limit w jakim trzeba gre skonczyc. Podobno mozna bylo go przedluzac, ale chyba nie w nieskonczonosc. Tak?
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Co tu się w ogóle od*erdala to ja nie wiem Po pierwsze: nie rozumiem jak można hejtować Fallouta 2, która klimatem i pomysłami miażdżyła jaja po same poślady? SPOILERY SPOILERY SPOILERY Lokacje były bardzo pomysłowe i dokładały sporo dla lore. Łącznie z tą plemienną częścią, taką typowo nomadyczno-szamańską, gdzie dostęp do technologii, to była jak ziemia obiecana. Do tego New Reno (służące za inspirację dla New Vegas), Vault City, NCR, ect. Każde miało naprawdę inny wymiar, każde jakby z innej bajki, co potęgowało uczucie globalnej izolacji. Doliczmy do tego ciekawe side-questy, jak skombinowanie własnej bryki, czy infiltracja pewnej sekty nawiązującej parodystycznie do prawdziwej. Sam motyw Enklawy był IMO lepszy niż Mistrza. No i były ciekawe postaci do zrekrutowania, których historie kontynuowane były choćby w New Vegas. Jak dla mnie dwójka ze swoją swobodą, ciężkim klimatem, oraz pomysłami, to najlepszy Fallout. Po drugie: nie wiem o co ta spina, że grafa w trailerze, czy tam animacja. Ja biorę Fallouta w ciemno, o ile dostarczy mi poczucia osamotnienia na pustkowiu, ciekawe krypty ze swoimi mrocznymi tajemnicami, i smaczkami które przypominają o tym, że kiedyś na tym pustkowiu było życie. Nie oczekuję nie wiadomo jakich fajerwerków wizualnych. Najgorsze co by mogło być, to Fallout wydmuszka-graficzna. Także ja się tam jaram, i mam nadzieję że lore i klimat znowu będzie wgniatał...