Opublikowano 4 czerwca 20159 l Po drugie: nie wiem o co ta spina, że grafa w trailerze, czy tam animacja. Ja biorę Fallouta w ciemno przeciez nie wychodzi na ps3, choc grafa na trailerze jak z ps3
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Się okaże Jak nie wyjdzie na PS3, to będę miał wreszcie naprawdę mocny powód by kupić PS4
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Jedyna rajcowna rzecz w Fallout 2: wyskillowanie niskiej inteligencji i gadanie z NPC.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Autor Po drugie: nie wiem o co ta spina, że grafa w trailerze, czy tam animacja. Ja biorę Fallouta w ciemno, o ile dostarczy mi poczucia osamotnienia na pustkowiu, ciekawe krypty ze swoimi mrocznymi tajemnicami, i smaczkami które przypominają o tym, że kiedyś na tym pustkowiu było życie. Nie oczekuję nie wiadomo jakich fajerwerków wizualnych. Najgorsze co by mogło być, to Fallout wydmuszka-graficzna. Także ja się tam jaram, i mam nadzieję że lore i klimat znowu będzie wgniatał... Klasie niższej moze sie podobać. Ważne zeby deweloper rzucil kliszami "post-apo", "otwarty swiat", oraz "milion questow" i plebejusze beda lazic po tych pustkowiach robic fetchquesty. Spoko Karol, probowales moze jakis gierek Ubisoftu?
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Po drugie: nie wiem o co ta spina, że grafa w trailerze, czy tam animacja. Ja biorę Fallouta w ciemno, o ile dostarczy mi poczucia osamotnienia na pustkowiu, ciekawe krypty ze swoimi mrocznymi tajemnicami, i smaczkami które przypominają o tym, że kiedyś na tym pustkowiu było życie. Nie oczekuję nie wiadomo jakich fajerwerków wizualnych. Najgorsze co by mogło być, to Fallout wydmuszka-graficzna. Także ja się tam jaram, i mam nadzieję że lore i klimat znowu będzie wgniatał... Klasie niższej moze sie podobać. Ważne zeby deweloper rzucil kliszami "post-apo", "otwarty swiat", oraz "milion questow" i plebejusze beda lazic po tych pustkowiach robic fetchquesty. Spoko Karol, probowales moze jakis gierek Ubisoftu? No ale to w co mam grać Django jeśli chcę grać w "otwarte" post-apo? Moja piwnica nie jest wystarczająco głęboko pod ziemią, żebym mógł grać w Cataclysm: Dark Days Ahead.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Ch.uj mnie to, Bethesda nie wydaje Fallouta co roku, żebym miał na coś narzekać, bo tak naprawdę nie mam na co. Czekałem 5 lat na kontynuację i zamierzam grać w premierę. Czekam na gameplay na E3.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Nie polecam którejkolwiek części Fallout poza jedynką. Ja sie balem zawsze grac w jedynke bo nie lubie gier z licznikiem. A tam chyba ogolnie byl wyznaczony odgornie limit w jakim trzeba gre skonczyc. Podobno mozna bylo go przedluzac, ale chyba nie w nieskonczonosc. Tak? inaczej, na to zadanie miałeś 100 dni w grze, jest to główna linia fabularna, po drodze robiąc inny quest mozna było dokupić sobie troche czasu. samo zadanie czasowe nie było "głównym celem w grze" to było pierwsze duże zadnie, potem juz nie mamy limitu czasowego i przed nami było z 3/4 gry. Mistrz >enklawa
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Ja odkąd kupiłem ps4 czyli prawie od roku czekam na tego newsa;p gre kupie ale raczej nie w dniu premiery, bo jesli chodzi o ex na ps3 to mam plecy i dzięki tym remasterom mam okazje nadrobic zaległosci Najpierw TLoU teraz uncharted, więc jestem zadowolony ;d Ja chetnie przygarne, Na multi miałem i tak wy(pipi)ane. Za to przygoda, ten klimat, ta muzyka, Bedzie piekna growa jesien No cena 200zł jest troszkę zawyżona a co do multi to akurat w uncharted najmniej mi się podobało więc nie płaczę Czekałem na taką zapowiedź, brak multi trochę boli, ale jestem ogromnym fanem Uncharted i nie ma opcji, abym tego nie kupił, szkoda tylko, że brakuje części na Vitę, w tedy byłby komplet myślą, że to manna z nieba a to zółty deszcz od kitajców z sony PIEKNA GROWA JESIEN xD Edytowane 5 czerwca 20159 l przez _Be_
Opublikowano 5 czerwca 20159 l byłby komplet myślą, że to manna z nieba a to zółty deszcz od kitajców z sony PIEKNA GROWA JESIEN xD Na Gafie też chwalą i rwą się do kupowania tego xD 270zł za 3 gry, które można kupić osobno po 20-25zł za sztukę na ps4 - beka.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Grafika w Fallout 4 tyle mnie obchodzi że mógłbym w niego grać nawet na XboxOne. Gra ma być klimatyczna, krypty, tajemnice, zagadki, sejfy, nagrania ocalałym na taśmach po rozrzucane po mapie. Celowanie we wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka jak w New Vegas, tak że można przybliżyć muszkę do oka i ogień !!! Też biorę Fallout 4 w ciemno.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Ten nowy silnik graficzny chyba dużo pochłonął, więc muszą sobie to jakość zwrócić. 180zł za PC + sto dodatkowych PLNów na konsole w pełni zrozumiała cena.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l A też tak myślę, w końcu należy doceniać i słono płacić za ciężką pracę.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Nie polecam którejkolwiek części Fallout poza jedynką. Ja sie balem zawsze grac w jedynke bo nie lubie gier z licznikiem. A tam chyba ogolnie byl wyznaczony odgornie limit w jakim trzeba gre skonczyc. Podobno mozna bylo go przedluzac, ale chyba nie w nieskonczonosc. Tak? inaczej, na to zadanie miałeś 100 dni w grze, jest to główna linia fabularna, po drodze robiąc inny quest mozna było dokupić sobie troche czasu. samo zadanie czasowe nie było "głównym celem w grze" to było pierwsze duże zadnie, potem juz nie mamy limitu czasowego i przed nami było z 3/4 gry. Mistrz >enklawa Dzieki Orzech. Poszperalem troche w necie i tam jest 150 dni na pierwszego questa a potem reszte trzeba zrobic nie przekraczajac 500 dni. Troche pokomplikowane. W ogole gdzies ktos zamieszczal info, ze mozna w swiecie Fallouta przezyc 13 lat a potem "cos sie dzieje" (nie chce spoilowac). No nic, gre zainstalowalem ze starej plytki z cda i nawet sie uruchomilo na w7. Moze sie wciagne.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l A też tak myślę, w końcu należy doceniać i słono płacić za ciężką pracę. xD jaki nowy silnik? moderzy zrobią z tego znosnie wyglądającą grę a wy za to zapłacicie 180zł żeby czekać na darmowe mody NAWET MI WAS
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Autor Darmowe? Bethesda juz przeciez pokazala ze do zamkniecia modow za paywallem to jest pierwsza. I jeszcze ten zenujacy procent wedrujacy do samych moderow, jezu.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l django ale ty wysnułeś teorie o tym że Fallout 4 zrobiony jest na starym silniku czy masz sprawdzoną informacje? Bo po trailerze nijak nie mogę tego dostrzec. Dlatego poczekajmy na konkretny gameplay i sprawdzone informacje od samego developera.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Prawie dziesięć milionów wyświetleń w przeciągu dwóch dni. Dla porównania trailery Wiedźmina 3 z największą liczbą wyświetleń mają średnio po 4 miliony i pochodzą sprzed roku. Wracać partacze do łatania bagna w wiesiolinie i uczyć się robić kamienie milowe gamingu od najlepszych.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l django ale ty wysnułeś teorie o tym że Fallout 4 zrobiony jest na starym silniku czy masz sprawdzoną informacje? Bo po trailerze nijak nie mogę tego dostrzec. Dlatego poczekajmy na konkretny gameplay i sprawdzone informacje od samego developera. Przeciez to z daleka krzyczy "PE ES CZYYYYY!!! LAST GEEEEEN!!!". No i dodatkowo dalej widac drewniane animacje (niemalze ekskluzywne dla tego silnika), to jest bankowo ten sam silnik, widac to na pierwszy rzut oka, lekko go przypudrowali fajnym oswietleniem i tyle. Tzn pewnie znowu beda łgali jak psy podobnie jak przy zapowiedzi Skyrima, ze nowy silniczek taki sztywniutki, ze cudowny, ze jest spektakularnie, ale szybko wyjdzie na jaw ze to po prostu ulepszona wersja skostnialego gamebryo (na podobnej zasadzie co engine kal of djuti, co roku nowy... ale nie do konca xD):
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Jedno im trzeba przyznać, przynajmniej nie kryją się z tym, że mają podejscie siema frajerzy przyszlismy po wasz hajs bo i tak kupicie naszą grę więc po ch.uj w ogole marnować czas na robienie trailera, który nijak bedzie się miał do prawdziwej gry bo przejdzie 15 downgrade'ów.
Opublikowano 6 czerwca 20159 l Prawie dziesięć milionów wyświetleń w przeciągu dwóch dni. Dla porównania trailery Wiedźmina 3 z największą liczbą wyświetleń mają średnio po 4 miliony i pochodzą sprzed roku. Wracać partacze do łatania bagna w wiesiolinie i uczyć się robić kamienie milowe gamingu od najlepszych. Jak można było wysnuć tak chu.jową teorie na podstawie liczby wyświetleń? Ludzi dużo obejrzało, bo każdy był ciekawy jaki będzie kolejny Fallout, ale widząc te past-genową farsę Bethesdy pewno 3/4 tych ludzi jej nie kupi.
Opublikowano 6 czerwca 20159 l Poza tym nawet casual słyszał o falloutcie - ta marka jest budowana od ponad dekady! Wiedźmin 3 to tak naprawdę pierwsza gra ze świata sapka, którą gracze zachodni poznają (widać to chociażby po ilości wpisów na gafie - 50% to ludzie, którzy nie mieli styczności z poprzednimi grami). Fallout sprzeda się w 10 bańkach lekko w rok, wiesiek pewnie nie dobije nawet do 4-5 milionów (rok od premiery). Gdyby Redzi wypuści tego Red kita moderom, to ta gra zyskała by wiele (może czekają do wypuszczenia ekspansji) - Skyrim i jego popularność to nie wcale zasługa Bethesdy, tylko łatwemu modowaniu gry - wystarczy popatrzeć na yt jaką popularnością cieszyły się kanały dot. modów do Skyrima + sprawdzić ilość pobrań niektórych z modyfikacji. Edytowane 6 czerwca 20159 l przez Starh