Opublikowano 6 czerwca 20159 l A potem zdziwienie że developerzy miesiącami szczują graczy "target renderami" albo trailerami na silniku latającymi na stacjach graficznych silicon graphics. Walą w chuja i downgradują, źle - nie walą w chuja i pokazują prawdziwą rozgrywkę - też źle. Jak uzbierają wcześniej od graczy kasę, to zrobią pecetowego eksa na 200 godzin jak PoE, ale jest płacz że grafika jak kupa z 98 roku - zrobią za gruby budżet grę z grafiką kopiącą dupy, to płacz że trwa 6 godzin. Zejdźcie na ziemie, nikt wam nie zrobi open world na 200 godzin z grafiką jak z Ordera czy Ryse, bo do stworzenia takiego świata musieliby zatrudnić 2000 grafików klepiących detale i tekstury przez 5 lat - a to się nigdy nie zwróci, bo gra w takiej jakości i tak by poszła wąskiej grupie 0,001% graczy z 3 tytanami w SLI, którzy i tak by pociągnęli ją z torrentów. Sami sobie jesteście winni - tak uwierzyliście w świat z reklam, że jak wam ktoś pokazuje prawdę to płaczecie że za mało kolorowa. Kiedyś wychodziły gry w 140p gdzie cały poziom składał się z tylu polygonów co dzisiaj lewy but Geralta. I wszyscy grali zajarani, a nie smucili że ktoś im w twarz pluje. Teraz dożyli sędziwego wieku 30 lat i już zrzędzą o starych dobrych czasach jak kiedyś 70-latki, 24 godziny lament na forum i narzekanie jaka (pipi)owa generacja, a ja ogrywam sobie hit za hitem, ledwo skończyłem Bloodborn to dostałem Wiedźmina 3, a na dokładkę jeszcze bardzo dobrego MKX - i bawię się jak za czasów PS2. Polecam & pozdrawiam. Edytowane 6 czerwca 20159 l przez Observer
Opublikowano 6 czerwca 20159 l jeśli jakimś cudem F4 będzie trzymał stabilne 30/60 fps, system walki i rozwoju postaci dawał radę, a scenariusz oferował ciekawe postaci, nielinowe questy i kilka endingów, to wyebane mam w tę oprawę. w tej grze są ważniejsze sprawy niż nowy silnik i animacje. sam trailler z grafiką rodem z 2007, ckliwymi zagrywkami i domieszką taniego sentymentu, to za mało by skreślać cały projekt. Edytowane 6 czerwca 20159 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 6 czerwca 20159 l Starh matole wywróż mi proszę fjuczer. Ekspert sprzeda ps4, a Mazzeo xboxa + Bansai zhejtuje mgs 5 - polecwm się na przyszłość. Edytowane 6 czerwca 20159 l przez Starh
Opublikowano 6 czerwca 20159 l Prawie dziesięć milionów wyświetleń w przeciągu dwóch dni. Dla porównania trailery Wiedźmina 3 z największą liczbą wyświetleń mają średnio po 4 miliony i pochodzą sprzed roku. Wracać partacze do łatania bagna w wiesiolinie i uczyć się robić kamienie milowe gamingu od najlepszych. Debil albo zdrowe prowo .. Bethesda to synonim gównianej firmy która trzyma sie na szczycie tylko dzieki moderom. Tymczasem płacąc za Wieśka 3 dostajesz wy(pipi)aną w kosmos szpile której nie trzeba kolejnych 30gb modów żeby stała sie jako tako grywalna. A oprawa graficzna to w sumie mały (pipi), gorzej z róznymi debilizmami ala Bethesda, z casualowaniem tej gry bez litości, z góanianą fabułką, fetchquestami i całą resztą tego gówna charakterystycznego dla gier matołów z Bethesdy. Edytowane 6 czerwca 20159 l przez Canaris
Opublikowano 6 czerwca 20159 l Pete Hines z Bethesdy: Czyli wszyscy ktorzy narzekaja na grafike chyba ogladali cos innego.
Opublikowano 6 czerwca 20159 l Też nie rozumiem. Pewnie jacyś hejterzy, co im doświadczenia w wieśmiaku przestało dawać i się muszą wyżyć. 180zł już naszykowane, ale chyba będę brał kolekcjonerkę ze statuetką tego owczarka.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Nigdy nie ignoruj potęgi systemu zaprzeczeń i urojeń w głowach fanbojów. Gierki Bethesdy najlepszym przykładem.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l To teraz tak to będzie wyglądało? Deweloper wypuszcza grę z technologią z 2007 roku - coś chu.jowa grafika, ludzie mamy 2015 - macie jakieś urojenia, wygląda fantastycznie - lipne animacje i tekstury z PSX - gra ma wspaniałe animacje, nie wiem co ty widziałeś Ciekawe, jak to będzie wyglądać po dałngrejdzie?
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Fallout New Vegas zacząłem grać zaraz po Fallout 3, jak tylko wpadł mi i odwiedziłem niemal każdą dziurę a gra cięła się tak że nie dało się grać bo moja postać miała wszystko na 100. No i przez pewien czas nie mogłem się odnaleźć ale kilka rzeczy bardzo mi się podobało a jedna to w szczególności. Mianowicie celowanie, wprowadzono możliwość przyłożenia broni do oka i dawało to sposobność do lepszego trafiania w przeciwnika. Bardzo chciałbym ujrzeć ten motyw w Fallout 4. Używałem tego częściej i efektywniej niż Vats. Mając już kombinacje Wzrok na 10 i perk Sniper, mogłem z powodzeniem zdejmować wroga z dużej odległości.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Jakiś screen będący spoilerem z gry wyciekł, gdzie bohater musi zastrzelić swojego pieska, który się zmutował i go atakuje. Żeby się ludzie tak nie pluli widać podbili lekko tekstury.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Tańczące owczarki niemieckie w ostatniej misji Medal of Honor 2 [*] Piękne czasy.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l To teraz tak to będzie wyglądało? Deweloper wypuszcza grę z technologią z 2007 roku - coś chu.jowa grafika, ludzie mamy 2015 - macie jakieś urojenia, wygląda fantastycznie - lipne animacje i tekstury z PSX - gra ma wspaniałe animacje, nie wiem co ty widziałeś Ciekawe, jak to będzie wyglądać po dałngrejdzie? O plus, świetnie opisane w kilku prostych zdaniach. Przykre, że dokładnie tak jest.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l kurde jakie bezczelne kutasy http://www.ppe.pl/news-36360-bethesda_odpowiada_na_krytyke_grafiki_fallout_4__gra_ominie_ps3_i_x360.html ma ktoś może linka do tego ładnego trailera? bo ja najwyraźniej trafiłem na ten brzydki.. > pokazują grafike rodem z 2007 roku > "jak nie widzisz że gra jest piękna to znaczy że jesteś ślepy i głupi" poziom bezczelności większy niż u twórców CODa który co roku dając kotleta mówią "patrzcie jaka masa innowacji! ryby sie ruszają!!" w dodatku jeszcze teksty "ta gra to sandbox wiec grafika musi być troche słabsza" - sam często używam tego argumentu, ale wiedźmin pokazał że w sandboksie grafa może zrywać majty, a jednak w F4 to ona co najwyżej zakłada majty z powtorem Edytowane 8 czerwca 20159 l przez Yano
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Jedyny plus to fakt, że najprawdopodobniej nie będzie tu żadnego downgrade grafiki, bo wtedy musielibyśmy się cofnąć już całkowicie sto lat za murzynami. Jak w ogóle można mieć czelność tak wbijać ludziom do głów, że 'to, co Wam pokazaliśmy wygląda dobrze i jesteście ślepi'. Z ujęć pokazanych w trailerze bije grą robioną na poprzednią generację, do czego zapewne nie mogą się przyznać.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Jesteście żałośni z tym jęczeniem o grafę. Żałośni. Zasługujecie na przyszłość "f2pay mobile preorder for exclusive gold armor".
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Mi się ten poziom grafiki podoba. Jest lepiej niż np. w brandzlowanym przez Square Enix FFXV czy Skyrimie, nie mówiąc już że gra wygląda 1000xlepiej od za(pipi)istego New Vegas.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Oczywiście, że gra wygląda bardzo dobrze. Nie wiem czego ludzie się spodziewali? Grafiki z crysisa?
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Oczywiście, że gra wygląda bardzo dobrze. Nie wiem czego ludzie się spodziewali? Grafiki z crysisa? Z uwagi chociażby na to, że mamy nową generację to tak
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Nie wygląda dobrze już nie wmawiajcie sobie ale i tak to kupie bo klimat w tej serii jest zbyt goty żeby w to nie zagrać. Szczególnie że nowy fallout nie wychodzi co rok.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Oczywiście, że gra wygląda bardzo dobrze. Nie wiem czego ludzie się spodziewali? Grafiki z crysisa? Z uwagi chociażby na to, że mamy nową generację to tak No to radzę wyjść z tego alternatywnego świata, bo to nigdy się nie zdarzy. Edytowane 8 czerwca 20159 l przez suteq
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Oczywiście, że gra wygląda bardzo dobrze. Nie wiem czego ludzie się spodziewali? Grafiki z crysisa? Z uwagi chociażby na to, że mamy nową generację to tak No to radzę wyjść z tego alternatywnego świata, bo to nigdy się nie zdarzy. Alternatywny, bo develeperzy taki kreują?
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Przecież taka sama guwnoburza była z pokazem U4. Tyle oszołomów pisało, że no nie wygląda super, nie widać tego skoku, ale ofc nie patrzyli, że ilość detali uległa powiększeniu, a to zżera moc. Po obejrzeniu trailera z gamersyde jeszcze bardziej nie mogę się doczekać, a ta scena z typkiem pod latarnią wygląda .
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Gdyby to było jakieś inne mniejsze studio nie mielibyśmy tylu negatywnych głosów. Bethesda ma kasy jak lodu, tacy giganci na rynku powinni mieć parcie na rozwój i starać się wyśrubować wszystko do maksimum obecnych możliwości. Klimat pewnie to podratuje, ale jeśli fabularnie będzie miałko i nawalą żałosnych fetchquestów to zaorać.