Skocz do zawartości

Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A potem zdziwienie że developerzy miesiącami szczują graczy "target renderami" albo trailerami na silniku latającymi na stacjach graficznych silicon graphics. Walą w chuja i downgradują, źle - nie walą w chuja i pokazują prawdziwą rozgrywkę - też źle. Jak uzbierają wcześniej od graczy kasę, to zrobią pecetowego eksa na 200 godzin jak PoE, ale jest płacz że grafika jak kupa z 98 roku - zrobią za gruby budżet grę z grafiką kopiącą dupy, to płacz że trwa 6 godzin.

Zejdźcie na ziemie, nikt wam nie zrobi open world na 200 godzin z grafiką jak z Ordera czy Ryse, bo do stworzenia takiego świata musieliby zatrudnić 2000 grafików klepiących detale i tekstury przez 5 lat - a to się nigdy nie zwróci, bo gra w takiej jakości i tak by poszła wąskiej grupie 0,001% graczy z 3 tytanami w SLI, którzy i tak by pociągnęli ją z torrentów.

Sami sobie jesteście winni - tak uwierzyliście w świat z reklam, że jak wam ktoś pokazuje prawdę to płaczecie że za mało kolorowa. Kiedyś wychodziły gry w 140p gdzie cały poziom składał się z tylu polygonów co dzisiaj lewy but Geralta. I wszyscy grali zajarani, a nie smucili że ktoś im w twarz pluje. Teraz dożyli sędziwego wieku 30 lat i już zrzędzą o starych dobrych czasach jak kiedyś 70-latki, 24 godziny lament na forum i narzekanie jaka (pipi)owa generacja, a ja ogrywam sobie hit za hitem, ledwo skończyłem Bloodborn to dostałem Wiedźmina 3, a na dokładkę jeszcze bardzo dobrego MKX - i bawię się jak za czasów PS2. Polecam & pozdrawiam.

Edytowane przez Observer

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pc exclusive to będzie jak zapłacicie na kickstarterze 

• Jesteście żałośni z tym jęczeniem o grafę. Żałośni. Zasługujecie na przyszłość "f2pay mobile preorder for exclusive gold armor".

Opublikowano

jeśli jakimś cudem F4 będzie trzymał stabilne 30/60 fps, system walki i rozwoju postaci dawał radę, a scenariusz oferował ciekawe postaci, nielinowe questy i kilka endingów, to wyebane mam w tę oprawę. w tej grze są ważniejsze sprawy niż nowy silnik i animacje.

sam trailler z grafiką rodem z 2007, ckliwymi zagrywkami i domieszką taniego sentymentu, to za mało by skreślać cały projekt. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Starh matole wywróż mi proszę fjuczer.

Ekspert sprzeda ps4, a Mazzeo xboxa + Bansai zhejtuje mgs 5 - polecwm się na przyszłość.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Prawie dziesięć milionów wyświetleń w przeciągu dwóch dni. Dla porównania trailery Wiedźmina 3 z największą liczbą wyświetleń mają średnio po 4 miliony i pochodzą sprzed roku.

Wracać partacze do łatania bagna w wiesiolinie i uczyć się robić kamienie milowe gamingu od najlepszych.

Debil albo zdrowe prowo ..

Bethesda to synonim gównianej firmy która trzyma sie na szczycie tylko dzieki moderom. 

Tymczasem płacąc za Wieśka 3 dostajesz wy(pipi)aną w kosmos szpile której nie trzeba kolejnych 30gb modów żeby stała sie jako tako grywalna. 

A oprawa graficzna to w sumie mały (pipi), gorzej z róznymi debilizmami ala Bethesda, z casualowaniem tej gry bez litości, z góanianą fabułką, fetchquestami i całą resztą tego gówna charakterystycznego dla gier matołów z Bethesdy. 

Edytowane przez Canaris

Opublikowano

Ej, morrowind był fajny

Opublikowano

Pete Hines z Bethesdy:

Czyli wszyscy ktorzy narzekaja na grafike chyba ogladali cos innego. :dunno:

Opublikowano

Też nie rozumiem. Pewnie jacyś hejterzy, co im doświadczenia w wieśmiaku przestało dawać i się muszą wyżyć.

180zł już naszykowane, ale chyba będę brał kolekcjonerkę ze statuetką tego owczarka.

Opublikowano

Nigdy nie ignoruj potęgi systemu zaprzeczeń i urojeń w głowach fanbojów. 

Gierki Bethesdy najlepszym przykładem.

Opublikowano

To teraz tak to będzie wyglądało?

Deweloper wypuszcza grę z technologią z 2007 roku

- coś chu.jowa grafika, ludzie mamy 2015

- macie jakieś urojenia, wygląda fantastycznie

- lipne animacje i tekstury z PSX

- gra ma wspaniałe animacje, nie wiem co ty widziałeś

Ciekawe, jak to będzie wyglądać po dałngrejdzie? :obama:

Opublikowano

Fallout New Vegas zacząłem grać zaraz po Fallout 3, jak tylko wpadł mi :platinum: i odwiedziłem niemal każdą dziurę a gra cięła się tak że nie dało się grać bo moja postać miała wszystko na 100. 

No i przez pewien czas nie mogłem się odnaleźć ale kilka rzeczy bardzo mi się podobało a jedna to w szczególności. Mianowicie celowanie, wprowadzono możliwość przyłożenia broni do oka i dawało to sposobność do lepszego trafiania w przeciwnika. Bardzo chciałbym ujrzeć ten motyw w Fallout 4. 

newvegas_0017.jpg

Używałem tego częściej i efektywniej niż Vats. Mając już kombinacje Wzrok na 10 i perk Sniper, mogłem z powodzeniem zdejmować wroga z dużej odległości.

Opublikowano

Jakiś screen będący spoilerem z gry wyciekł, gdzie bohater musi zastrzelić swojego pieska, który się zmutował i go atakuje.

maxresdefault.jpg

Żeby się ludzie tak nie pluli widać podbili lekko tekstury.

Opublikowano

Tańczące owczarki niemieckie w ostatniej misji Medal of Honor 2 [*] Piękne czasy.

Opublikowano

To teraz tak to będzie wyglądało?

Deweloper wypuszcza grę z technologią z 2007 roku

- coś chu.jowa grafika, ludzie mamy 2015

- macie jakieś urojenia, wygląda fantastycznie

- lipne animacje i tekstury z PSX

- gra ma wspaniałe animacje, nie wiem co ty widziałeś

Ciekawe, jak to będzie wyglądać po dałngrejdzie? :obama:

O plus, świetnie opisane w kilku prostych zdaniach. Przykre, że dokładnie tak jest.

Opublikowano

kurde jakie bezczelne kutasy

http://www.ppe.pl/news-36360-bethesda_odpowiada_na_krytyke_grafiki_fallout_4__gra_ominie_ps3_i_x360.html

ma ktoś może linka do tego ładnego trailera? bo ja najwyraźniej trafiłem na ten brzydki..

> pokazują grafike rodem z 2007 roku

> "jak nie widzisz że gra jest piękna to znaczy że jesteś ślepy i głupi"

poziom bezczelności większy niż u twórców CODa który co roku dając kotleta mówią "patrzcie jaka masa innowacji! ryby sie ruszają!!"

w dodatku jeszcze teksty "ta gra to sandbox wiec grafika musi być troche słabsza" - sam często używam tego argumentu, ale wiedźmin pokazał że w sandboksie grafa może zrywać majty, a jednak w F4 to ona co najwyżej zakłada majty z powtorem :/

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Jedyny plus to fakt, że najprawdopodobniej nie będzie tu żadnego downgrade grafiki, bo wtedy musielibyśmy się cofnąć już całkowicie sto lat za murzynami. Jak w ogóle można mieć czelność tak wbijać ludziom do głów, że 'to, co Wam pokazaliśmy wygląda dobrze i jesteście ślepi'. Z ujęć pokazanych w trailerze bije grą robioną na poprzednią generację, do czego zapewne nie mogą się przyznać.

Opublikowano

Jesteście żałośni z tym jęczeniem o grafę. Żałośni. Zasługujecie na przyszłość "f2pay mobile preorder for exclusive gold armor".

Opublikowano

Mi się ten poziom grafiki podoba. Jest lepiej niż np. w brandzlowanym przez Square Enix FFXV czy Skyrimie, nie mówiąc już że gra wygląda 1000xlepiej od za(pipi)istego New Vegas.

Opublikowano

Oczywiście, że gra wygląda bardzo dobrze. Nie wiem czego ludzie się spodziewali? Grafiki z crysisa? 

Opublikowano

Oczywiście, że gra wygląda bardzo dobrze. Nie wiem czego ludzie się spodziewali? Grafiki z crysisa? 

Z uwagi chociażby na to, że mamy nową generację to tak :)

Opublikowano

Nie wygląda dobrze już nie wmawiajcie sobie ale i tak to kupie bo klimat w tej serii jest zbyt goty żeby w to nie zagrać. Szczególnie że nowy fallout nie wychodzi co rok.

Opublikowano

No to radzę wyjść z tego alternatywnego świata, bo to nigdy się nie zdarzy. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No to radzę wyjść z tego alternatywnego świata, bo to nigdy się nie zdarzy. 

Alternatywny, bo develeperzy taki kreują? 

Opublikowano

Przecież taka sama guwnoburza była z pokazem U4.

Tyle oszołomów pisało, że no nie wygląda super, nie widać tego skoku, ale ofc nie patrzyli, że ilość detali uległa powiększeniu, a to zżera moc. 

Po obejrzeniu trailera z gamersyde jeszcze bardziej nie mogę się doczekać, a ta scena z typkiem pod latarnią wygląda :banderas: .

Opublikowano

Gdyby to było jakieś inne mniejsze studio nie mielibyśmy tylu negatywnych głosów. Bethesda ma kasy jak lodu, tacy giganci na rynku powinni mieć parcie na rozwój i starać się wyśrubować wszystko do maksimum obecnych możliwości.

Klimat pewnie to podratuje, ale jeśli fabularnie będzie miałko i nawalą żałosnych fetchquestów to zaorać.