Opublikowano 8 czerwca 20159 l Przecież taka sama guwnoburza była z pokazem U4. Tyle oszołomów pisało, że no nie wygląda super, nie widać tego skoku, ale ofc nie patrzyli, że ilość detali uległa powiększeniu, a to zżera moc. Po obejrzeniu trailera z gamersyde jeszcze bardziej nie mogę się doczekać, a ta scena z typkiem pod latarnią wygląda . Czekam na F4, ale ten tweet mnie tylko w(pipi)ił. Skoro F3 po modach wygląda lepiej niż F4 AD 2015 to coś tu jest nie tak.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Ale rak branży. Kur.wa mać. Betezda, mająca miliardy goldów na koncie, wypuszcza grę z uźyciem technologii, która królowała w 2007 a wy jeszcze tego bronicie. To ku.rwa CDPR z całym 6-osobowym składem z czego pięciu to murzyni z guantanamo, robi takiego wieśmina a bogata Betezda to ch.uj. Ja pierd.ole. Jeszcze te wzmianki o klimacie xD. Klimat, proszę ja was Januszy to był w F1 i 2. Brudny, okrutny, dojrzały. Atmosfera w F3 to xD w porównaniu do pierwszych arcydzieł z serii. Nawet F: Tactics był znacznie lepsza grą pod tym względem. Beka z was, jak stąd do Sosnowca. Największa oczywiście z Gifaro, bo gierkę ogra(jeźeli ogra??) w 2146 a tu się brandzluje xD. Edytowane 8 czerwca 20159 l przez Majin Buu
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Ale rak branży. Kur.wa mać. Betezda, mająca miliardy goldów na koncie, wypuszcza grę z uźyciem technologii, która królowała w 2007 a wy jeszcze tego bronicie. To ku.rwa CDPR z całym 6-osobowym składem z czego pięciu to murzyni z guantanamo, robi takiego wieśmina a bogata Betezda to ch.uj. Ja pierd.ole. Jeszcze te wzmianki o klimacie xD. Klimat, proszę, ja was Januszy to był w F1 i 2. Brudny, okrutny, dojrzały. Atmosfera w F3 to xD w porównaniu do pierwszych arcydzieł z serii. Nawet F: Tactics był znacznie lepsza grą pod tym względem. Beka z was, jak stąd do Sosnowca. Największa, oczywiście z Gifaro, bo gierkę ogra(jeźeli ogra??) w 2146 a tu się brandzluje xD. Nie mam pojęcia kim jesteś, ale sława wśród nie wyróżniających się randomów już nie robi na mnie wrażenia. I nie brandzluję się. W zasadzie to tylko krytykuję tę grę.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l śmieszy mnie jak ktoś mówi że nie da się zrobić pięknej graficznie, wciagąjącej, rozbudowanej przygody open world z gameplayem na 200h bo to zajeło by ludziom miliard lat i kosztowało tyle co budowa gwiazdy śmierci ale rozumiem, że ludzie mogli jeszcze nie grać w mesjasza
Opublikowano 8 czerwca 20159 l To ku.rwa CDPR z całym 6-osobowym składem z czego pięciu to murzyni z guantanamo, robi takiego wieśmina W 20fps. Zresztą cały twój post jest przejawem tego czego nie lubię w sporej części graczy - bezpodstawnej agresji. Edytowane 8 czerwca 20159 l przez mate5
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Przecież taka sama guwnoburza była z pokazem U4. Tyle oszołomów pisało, że no nie wygląda super, nie widać tego skoku, ale ofc nie patrzyli, że ilość detali uległa powiększeniu, a to zżera moc. Po obejrzeniu trailera z gamersyde jeszcze bardziej nie mogę się doczekać, a ta scena z typkiem pod latarnią wygląda . Czekam na F4, ale ten tweet mnie tylko w(pipi)ił. Skoro F3 po modach wygląda lepiej niż F4 AD 2015 to coś tu jest nie tak. Zobacz jak Crysis wygląda po modach http://i.imgur.com/bK6qsVu.gifv A czy to znaczy, że gry stawiające na grafikę powinny być ładniejsze? Kolejny przykład to GTA 4, czy to, że GTA 4 na modach jest ładniejsze od GTA V to znaczy, że GTA V wygląda słabo? No kur.wa nie więc nie rozumiem spiny, gra wygląda ładnie, odstawia wszystkie wcześniejsze gry Bethesdy daleko w tyle. Są miejscówki ładniejsze i brzydsze jak w każdej grze. No i jestem ciekaw, który RPG w 2007 roku tak wyglądał. XD Poza tym zobaczcie na CoD-a, silnik Quake'a 3, a nowe odsłony wyglądają naprawdę bardzo dobrze.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Jesteście żałośni z tym jęczeniem o grafę. Żałośni. Zasługujecie na przyszłość "f2pay mobile preorder for exclusive gold armor". Żałosne to jest przyzwalanie na takie praktyki. Co innego małe garażowe studio, a co innego moloch pokroju Bethesdy. Nie wnikam w temat fabuły, mechaniki rozgrywki czy questów, bo ich nie znam, ale jeżeli coś wygląda słabo, a developer na dokładkę wmawia, że ludzie są ślepi, to już jest szczyt bezczelności. Najlepiej gdyby każda gra wyglądała jak Axiom Verge, bo liczy się gameplay - proszę Cię.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l To ku.rwa CDPR z całym 6-osobowym składem z czego pięciu to murzyni z guantanamo, robi takiego wieśmina W 20fps. Zresztą cały twój post jest przejawem tego czego nie lubię w sporej części graczy - bezpodstawnej agresji i egocentryzmu. Zrobiłem screena i wrzucę Ci specjalnie na premierę gry, kiedy też będzie działać w 20 FPS na konsolach.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Przecież taka sama guwnoburza była z pokazem U4. Tyle oszołomów pisało, że no nie wygląda super, nie widać tego skoku, ale ofc nie patrzyli, że ilość detali uległa powiększeniu, a to zżera moc. Po obejrzeniu trailera z gamersyde jeszcze bardziej nie mogę się doczekać, a ta scena z typkiem pod latarnią wygląda . Czekam na F4, ale ten tweet mnie tylko w(pipi)ił. Skoro F3 po modach wygląda lepiej niż F4 AD 2015 to coś tu jest nie tak. Zobacz jak Crysis wygląda po modach http://i.imgur.com/bK6qsVu.gifv A czy to znaczy, że gry stawiające na grafikę powinny być ładniejsze? Kolejny przykład to GTA 4, czy to, że GTA 4 na modach jest ładniejsze od GTA V to znaczy, że GTA V wygląda słabo? No kur.wa nie więc nie rozumiem spiny, gra wygląda ładnie, odstawia wszystkie wcześniejsze gry Bethesdy daleko w tyle. Są miejscówki ładniejsze i brzydsze jak w każdej grze. No i jestem ciekaw, który RPG w 2007 roku tak wyglądał. XD Poza tym zobaczcie na CoD-a, silnik Quake'a 3, a nowe odsłony wyglądają naprawdę bardzo dobrze. mass effect 1 Edytowane 8 czerwca 20159 l przez Orzeszek
Opublikowano 8 czerwca 20159 l To ku.rwa CDPR z całym 6-osobowym składem z czego pięciu to murzyni z guantanamo, robi takiego wieśmina W 20fps. Zresztą cały twój post jest przejawem tego czego nie lubię w sporej części graczy - bezpodstawnej agresji. Cóż agresja jest przejawem wku.rwienia na to, że ludzi robi się w ch.uja a oni prosza o jeszcze i jeszcze są gotowi za to zapłacić.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Przecież taka sama guwnoburza była z pokazem U4. Tyle oszołomów pisało, że no nie wygląda super, nie widać tego skoku, ale ofc nie patrzyli, że ilość detali uległa powiększeniu, a to zżera moc. Po obejrzeniu trailera z gamersyde jeszcze bardziej nie mogę się doczekać, a ta scena z typkiem pod latarnią wygląda . Czekam na F4, ale ten tweet mnie tylko w(pipi)ił. Skoro F3 po modach wygląda lepiej niż F4 AD 2015 to coś tu jest nie tak. Zobacz jak Crysis wygląda po modach http://i.imgur.com/bK6qsVu.gifv A czy to znaczy, że gry stawiające na grafikę powinny być ładniejsze? Kolejny przykład to GTA 4, czy to, że GTA 4 na modach jest ładniejsze od GTA V to znaczy, że GTA V wygląda słabo? No kur.wa nie więc nie rozumiem spiny, gra wygląda ładnie, odstawia wszystkie wcześniejsze gry Bethesdy daleko w tyle. Są miejscówki ładniejsze i brzydsze jak w każdej grze. No i jestem ciekaw, który RPG w 2007 roku tak wyglądał. XD Poza tym zobaczcie na CoD-a, silnik Quake'a 3, a nowe odsłony wyglądają naprawdę bardzo dobrze. Suteq GTA IV i V to ciągle ta sama generacja. F4 to jest wydany wyłącznie na Current Geny i PC. Więc siłą rzeczy powinien wyglądać przynajmniej ładnie. Klimat klimatem, rozgrywka rozgrywką. Ale to ogromny tytuł od ogromnego studia a wypuszczą takiego brzydala ? Ciekawe co byś powiedział gdyby GTA VI wyglądało odrobinę ładniej niż GTA V z XO.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Najlepiej gdyby każda gra wyglądała jak Axiom Verge, bo liczy się gameplay - proszę Cię. Nie mam nic przeciwko.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Jesteście żałośni z tym jęczeniem o grafę. Żałośni. Zasługujecie na przyszłość "f2pay mobile preorder for exclusive gold armor". Gdybym sie zatrzymal z gierkami w erze PS2-PS3 pewnie tez by mi cos takiego nie przeszkadzalo Rzeczywiscie straszne ze ludzie maja jakies wymagania po firmie ktora miala (pipi)utny budzet a woli pojsc kolejny raz na latwizne i zrobic bezpieczny sequel.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Jesteście żałośni z tym jęczeniem o grafę. Żałośni. Zasługujecie na przyszłość "f2pay mobile preorder for exclusive gold armor". Żałosne to jest przyzwalanie na takie praktyki. Co innego małe garażowe studio, a co innego moloch pokroju Bethesdy. Nie wnikam w temat fabuły, mechaniki rozgrywki czy questów, bo ich nie znam, ale jeżeli coś wygląda słabo, a developer na dokładkę wmawia, że ludzie są ślepi, to już jest szczyt bezczelności. Najlepiej gdyby każda gra wyglądała jak Axiom Verge, bo liczy się gameplay - proszę Cię. No wlaśnie, nie znasz mechaniki gry, fizyki itd. Nie wiesz co robią z tym silnikiem. Nie widziałeś nawet czystego gameplayu. Moze Fallout stawia na inne pojecie next gena niz te "ładna graficzka, ch.uj ze 15 fpsów" od cdPR.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l To ku.rwa CDPR z całym 6-osobowym składem z czego pięciu to murzyni z guantanamo, robi takiego wieśmina W 20fps. Niby gdzie?
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Dlatego ja mówię stanowcze nie grą Bethesdy na konsolach... wydają pół produkty, które potem łatają moderzy - ich gierki opłaca się kupić tylko na PC.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Ciekawe co byś powiedział gdyby GTA VI wyglądało odrobinę ładniej niż GTA V z XO. Hmmm, nic. Grałbym jak poyebany. Poza tym, Ty naprawdę myślisz, że GTA 6 czy RDR 2 będzie jakoś wyglądać mocno lepiej niż V przy takich słabych podzespołach konsol? @Orzeszek No, super korytarzyk. Edytowane 8 czerwca 20159 l przez suteq
Opublikowano 8 czerwca 20159 l To ku.rwa CDPR z całym 6-osobowym składem z czego pięciu to murzyni z guantanamo, robi takiego wieśmina W 20fps. Zresztą cały twój post jest przejawem tego czego nie lubię w sporej części graczy - bezpodstawnej agresji. Cóż agresja jest przejawem wku.rwienia na to, że ludzi robi się w ch.uja a oni prosza o jeszcze i jeszcze są gotowi za to zapłacić. Jaka agresja, na forum o gierkach dla dzieci z czego 60% uprawia radosne trooolllo? xD to, że mate tak to odbiera, to jego sprawa. A betezdzie ch.uj w dupę za taką zagrywkę. A jak ktoś lubi grać w bezpłciowe, pozbawione klimatu gierki w przestarzałej grafice( bo raczej F4, właśnie taki będzie) szykowane przez molocha z kasą, to też jego sprawa. Mają już miliony wyświetleń trailera na YT. Ludzie już rzucają pinindzmi w monitor.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Najlepiej gdyby każda gra wyglądała jak Axiom Verge, bo liczy się gameplay - proszę Cię. Nie mam nic przeciwko. No właśnie, tym bardziej że AV wygląda fantastycznie. Ja zawsze miałem gdzieś techiczny aspekt grafiki, chodzi o art design do cholery, ten Fallout 4 zdaje się mieć nijaki, ale graphic whores narzekają na techniczną stronę. Takie Ninjah albo Clean Asia na przykład, techniczna strona to proste sprite'y, oświetlenie, a mimo to te gry mają niezły art design. I nie pytajcie mnie teraz czemu mówię o tych grach, a nie o FEZie czy Kentucky Route Zero - te z kolei mają świetna zarówno techniczną grafikę jak i art design.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l No właśnie, tu sie kryje problem F4. Nijakowatość. Strach przed nowymi rozwiązaniami i klimatem. Zbyt duze podobienstwa feelingu do dwoch ostatnich poprzednikow. A ci psioczą bo piesek jakis nie rusza sie super realistycznie xD
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Ależ logicznym jest, że ładna graficznie gra w dużej mierze bazuje na designie - gdyby Fallout 4 technologicznie leciał na tym samym silniku, ale designem urzekał, to nie byłoby tylu negatywnych komentarzy Oglądałem jeszcze raz ten trailer w wysokiej jakości i są tam dwie miejscówki, które wyglądają lepiej od całej reszty, właśnie dlatego, że mają ciekawy design. Natomiast inna sprawa, że w swojej kategorii Axiom Verge wygląda świetnie, ale nikomu nie życzę, by gry AAA oferowane były z takim zapleczem technicznym. No wlaśnie, nie znasz mechaniki gry, fizyki itd. Nie wiesz co robią z tym silnikiem. Nie widziałeś nawet czystego gameplayu. Moze Fallout stawia na inne pojecie next gena niz te "ładna graficzka, ch.uj ze 15 fpsów" od cdPR. Widziałem trailer, który sugeruje, że Fallout 4 będzie taki sam, jak cała reszta gier Bethesdy. Nudny i nijaki. Co sam zresztą podkreślasz Dlatego nie wierzę w jakieś niezwykłe objawienie i wspaniałe rozwiązania w rozgrywce. Edytowane 8 czerwca 20159 l przez Maciomaniak
Opublikowano 8 czerwca 20159 l gdyby ludzie w wiekszosci byli jak figaro i mendrek dalej podcieralibysmy sie lisćmi w lesie, grali w kto zje robaka i hejtowali ogień bo jakiś taki zbyt nowoczesny na szczęście większość ludzi ma jakieś wymagania i nie mówie tu o graphic whores, oby ten failout nadrabial klimatem choc tu chyba wypada jeszcze gorzej niz graficzka
Opublikowano 8 czerwca 20159 l gdyby ludzie w wiekszosci byli jak figaro i mendrek dalej podcieralibysmy sie lisćmi w lesie, grali w kto zje robaka i hejtowali ogień bo jakiś taki zbyt nowoczesny na szczęście większość ludzi ma jakieś wymagania i nie mówie tu o graphic whores, oby ten failout nadrabial klimatem choc tu chyba wypada jeszcze gorzej niz graficzka Dla mnie next gen to nowoczesna fizyka, nowoczesne pomysły, nowoczesna interaktywność. A nie napie.rdolenie tysiecy motion kapturów i zmarszczek na du.pie głównego bohatera. Moze dlatego uwazam SMG za wiekszy next gen od Crysisa 3. Poczekajmy na gameplay demo na E3.