Skocz do zawartości

Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie next gen to nowoczesna fizyka, nowoczesne pomysły, nowoczesna interaktywność...

Dla Ciebie next-gen na chwile obecna to odlegly spiew przyszlosci a nie nowoczesna fizyka, pomysly etc. :reggie:

Takze skoncz recytowac gafa i nadrabiaj zaleglosci [polecam Yakuze 4]

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pc exclusive to będzie jak zapłacicie na kickstarterze 

• Jesteście żałośni z tym jęczeniem o grafę. Żałośni. Zasługujecie na przyszłość "f2pay mobile preorder for exclusive gold armor".

Opublikowano

Cholera, patrzę na Twoją sygnaturę i myślę sobie że muszę wreszcie ograć Dooma.

Opublikowano

Cholera, patrzę na Twoją sygnaturę i myślę sobie że muszę wreszcie ograć Dooma.

Oczywiście że musisz. Tobie sie spodoba.

Opublikowano

Nie wiem czego ludzie się spodziewali? Grafiki z crysisa? 

no crysis to gra z 2007 roku więc wypadało by przynajmniej taką grafe.

ja wiem że fallout to sandbox ale wiedźmin pokazał jak dobrze może wyglądać sandbox, znacznie lepiej niż to co pokazali w F4

i btw narazie pokazali troche widoczków i one wyglądają średnio. nie mieliśmy okazji zobaczyć konkretów na temat animacji postaci, ruchów i innych tego typu rzeczy które bu bethesdy od zawsze były beznadziejne i drętwe. więc jesli nadal tak będzie to jeszcze większa lipa

Opublikowano

Oho typowy bełkot Bethesdowych dron .. hurr durr progress hurr durr.. 

Widziałem trailer, który sugeruje, że Fallout 4 będzie taki sam, jak cała reszta gier Bethesdy. Nudny i nijaki. 

Dwa słowa które najlepiej podsumowują wszystkie gry Bethesdy - NUDA I NIJAKOŚĆ.  

Opublikowano

Widziałem trailer, który sugeruje, że Fallout 4 będzie taki sam, jak cała reszta gier Bethesdy. Nudny i nijaki. 

Gdy ogrywałem każdego Fallout po kolei niczego takiego nie zauważyłem. 

Opublikowano

Drewniane animacje, drewniany voice acting, drewniane animacje twarzy, debilne questy, zerowy poziom trudności, zerowa interakcja ze swiatem poza "założe npc wiadro na głowe to powie zaskryptowany tekst" i tak mozna jeszcze dlugo.

Nawet z modami, gry Bethesdy są totalnie do luftu. 

Opublikowano

Drewniane animacje, drewniany voice acting, drewniane animacje twarzy

Pomijając inne zarzuty, czemu Ci takie rzeczy przeszkadzają skoro tak jak ja lubisz gry video w ASCII? 

Opublikowano

Drewniane animacje, drewniany voice acting, drewniane animacje twarzy

Pomijając inne zarzuty, czemu Ci takie rzeczy przeszkadzają skoro tak jak ja lubisz gry video w ASCII? 

Bo w ASCII tego nie widze ? 

Nic tak nie rujnuje mojej wczuwki w gre jak drewno na ryju/głosie/w ruchu ala Bethesda w momencie kiedy dzieje sie coś waznego i mam coś CZUĆ jak np

smierć Jamesa w F3 czy pierwszy omajgaddisisawesome atak smoka w Skyrim.

Juz nie mowiąc o tym co o lenistwie devellopera mówi fakt że F3 nie ma animacji ruchu po skosie którą miał wczesniejszy o prawie 10 lat UT, animacje twarzy leżą i kwicza w porównaniu z np Half Life 2 ( ponownie - też gra która była starsza o 5 lat ) a kobiece modele to tylko faceci z dorobionymi cyckami co wykazywał jeden grafik na bodajże NMA forum. 

Edytowane przez Mendrek
Spoilery oznaczone.

Opublikowano

Dzieki za spoiler z F3 :lapka:

Opublikowano

Nie było wcześniej taga

Opublikowano

Lista najgorszych ekip na ziemi:

1. Bethesda

2. id Software

Strasznie mnie rozczarował ten Doom.

Opublikowano

2. id Software

Strasznie mnie rozczarował ten Doom.

Ja tam nie widziałem nic rozczarowującego. Zapowiada się solidny Doom.Gdyby jeszcze akcje z piłą nie były oskryptowane to byłoby git.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

podsumowanie konfy Sony przez Koso

Shenmue III, Final Fantasy VII i Last Guardian. Gdyby ktoś powiedział mi przed konferencją, że zobaczymy te trzy tytuły, nie uwierzyłbym. Co najwyżej w Last Guardiana, nad którym pracuje znajomy, więc zaskoczeniem dla mnie nie był. Tymczasem pojawiła się cała trójka, co jest kapitalną sprawą, ale przy całym entuazjazmie warto spojrzeć na sprawę trzeźwo.

W porządku, świetnie, że Sony chce wreszcie wydać Last Guardian. Ale nie przywiązywałbym się do premiery w przyszłym roku - za bardzo zwodzono nas za nos w temacie tego projektu, by bezwarunkowo przyjąć wszystko, co nam powiedzą. Zwłaszcza że te czuć, że ta gra leżała w szufladzie.

Natomiast co do pozostałych dwóch tytułów, Sony umiejętnie ogrzało się w blasku dwóch legendarnych marek, jednocześnie nadmiernie nie ryzykując. Bo przecież nie podarowało Yu Suzukiego worka z monetami. Dało jedynie "czas antenowy", by mógł ogłosić swoją akcję na Kickstarterze (sic!). To nowy trend na konferencjach i raczej nie chciałbym kontynuacji. Choć oczywiście trudno dziwić się Suzukiemu, że takiej okazji nie przepuścił. Gra ukaże się poza PS4 również na PC. Na konsoli będzie niestety tylko w dystrybucji cyfrowej (PC dostanie również pudełko). A na jej stworzenie mają wystarczyć raptem 2 miliony dolarów - pierwsza część kosztowała 70...

Podobnie z Final Fantasy VII, najbardziej wyczekiwanym remakiem wszech czasów. W pierwszej kolejności ukaże się na PS4, potem na inne platformy. Ale kiedy? Mimo że FFVII pozostaje moją ukochaną grą wszech czasów, bardzo się o ten projekt boję. Bo pierwsze, bo Square Enix nie jest dziś firmą, która potrafi jeszcze robić coś mądrego z marką Final Fantasy. Po drugie, bo pracuje też nad XV i nowym projektem, World of Final Fantasy, a więc w temacie FF dzieje się sporo. Po trzecie, bo gry z serii co rusz przesuwa i zmienia im nazwy. Po czwarte, bo pierwotnie miał być port z PC, a teraz jest remake, więc chyba sami nie wiedzą, co najlepiej wyjdzie. Po piąte, tam, gdzie lata temu działała wyobraźnia, dziś będzie musiała zadziałać grafika - a trudno wyobrazić mi sobie Clouda w kobiecych ciuszkach albo jadącego na delfinie.

Niemniej...

Reasumując - warto się z tych gier cieszyć, ale przy najbliższej okazji powiedzieć „sprawdzam”. I nie przypisywać zasług Sony - gdyby wierzyło w Shenmue III, to samo zapłaciłoby za deweloping te marne 2 miliony.

wrzucam tutaj bo tekst kapitalny (jak zwykle u Kosa) i adekwatny do nazwy  tematu :kaz:

Opublikowano

Halo, gearsy, forza, gearsy, halo, forza, forza, halo, gearsy.

Opublikowano

Pudełkowe Shenmue tylko na PC? Nie dam klapkom żyć jeżeli to prawda :newell:

e: a tekst faktycznie bardzo dobry

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Trochę już nieaktualny. Sony bierze pod swoje skrzydła Shenmue 3 i nie odpuszcza. 

Opublikowano

tekst o ff7 jest mocny. faktycznie jest to jeden z trzech fajnalów jaki mają obecnie na głowie, więc w rzeczywistosci doczekamy się go... w 2019?

nie mogę natomiast zrozumieć jako Koso, nie jakis troll w CW dziwi się dlaczego to firma używa powstającego latami materiału na ps3, zamiast utopić cały ten hajs i robić wszystko od nowa. takie rzeczy zwyczajnie się nie zwracają w tym biznesie. 

Opublikowano

A na jej stworzenie mają wystarczyć raptem 2 miliony dolarów - pierwsza część kosztowała 70...

Koso na serio musi być naiwny myśląc,że grę będą robić za te 2 mln...

Opublikowano

Pudełkowe Shenmue tylko na PC? Nie dam klapkom żyć jeżeli to prawda :newell:

W pudełku będzie tylko kod na Steam :Coolface:

Opublikowano

No to fajnie. Szybciej zainstaluje niż z płyty   :newell: