Skocz do zawartości

Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Rocksteady powoli się gubi a seria zjada własny ogon. Oglądam recki Arkham Knight i odechciało mi się w to grać skoro wygląda nie wiele lepiej niż poprzednik, a gameplay niczym się nie różni poza forsowaniem krytykowanego Batmobilu.

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pc exclusive to będzie jak zapłacicie na kickstarterze 

• Jesteście żałośni z tym jęczeniem o grafę. Żałośni. Zasługujecie na przyszłość "f2pay mobile preorder for exclusive gold armor".

Opublikowano

O ty hejterze, zrób lepszą grę cwaniaku za piątaka. :)

Opublikowano

raven jedyne co umi to zrobić program randomize na androida. :)

Opublikowano

Fascynuje mnie podejście graczy do tej firmy. Zachowują się jakby było to jakieś niezależne studio, które ledwo co uciułało pieniądze na jakże niszowy tytuł, gdzie liczy się tylko gameplay (xD) czy porywająca fabuła (XD).

Bethesda robi łaskę wydając szczelankę open world z cyferkami.

Opublikowano

No a powiedz słowo to cie zjedzą, psychofani guwnianej giereczki, tfu gardzę

Opublikowano

tak samo jak te poyeby od MGSa, RDRa i GTA.

Opublikowano

albo od cs'a 

Opublikowano

czezky opowiedz nam jak to valve pluje ci w twarz z csem dodając kolejne skrzynki zamiast poprawiać poważne niedoróbki, a ty się tylko oblizujesz i dalej cieszysz ryja? 

Opublikowano

valve wspiera te gre prawie 20 lat.

Twoje kochane MGO konami porzucilo po miesiacu.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Moje?  :pechowiec:

Opublikowano

no ja jestem rycerzem blachy i mam milaird lepszych gier online niz to guwno, ty obciagasz sony playstation, a i tak grasz na PC - to jest dopiero zaklamanie. Gardze toba, a jak cie zobacze to chyba nawet podniose na ciebie reke.

Opublikowano

O czym ty pier.dolisz? XD

Ty opisujesz siebie czy jak? W końcu masz ps4, ile razy to pisałeś, że super gierki na plejstejszyn, driveclub cud miód malina itepe, a i tak grasz na pc w kantera. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

też nie wiem 

Opublikowano

wlasnie suteq, ty i te twoje sony playstation ehhh gardze

Opublikowano

no ja jestem rycerzem blachy i mam milaird lepszych gier online niz to guwno, obciagam sony playstation, a i tak gram na PC - to jest dopiero zaklamanie. Gardze sobą, a jak sie zobacze to chyba nawet podniose na siebie reke.

Chyba tak miał wyglądać post dejwa.

Opublikowano

No ale za pneuma czy jaranko Just Cause 3 to sie nalezy karny kutah.

Opublikowano

(pipi) :/

@hav3n

Ta karny klaln od razu. 

Opublikowano

Co jest zlego w Just Cause 3? Tak z ciekawosci pytam, bo gralem troche w jedyneczke, potem w dwojeczke, fajna byla rozpierducha i chetnie w JC3 zagram.

Opublikowano

No właśnie chyba chodzi o to, że to jest typowa gra dla funu, a nie super historia z krasnalami i power rangers jak halo. :/

Opublikowano

JC3 to jest typowa gra ale do zagrania 30 min przed snem na dobre kimanie, a ci cos o funie xD. Pusta mapa, wybuchy jak z ps2 i otoczka jak dla 12latkow.

Opublikowano

JC3 bardzo fajne dla luznej rozpierduchy, ale w sumie tylko tyle.

Edytowane przez Velius