Opublikowano 19 czerwca 20159 l Rocksteady powoli się gubi a seria zjada własny ogon. Oglądam recki Arkham Knight i odechciało mi się w to grać skoro wygląda nie wiele lepiej niż poprzednik, a gameplay niczym się nie różni poza forsowaniem krytykowanego Batmobilu.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Fascynuje mnie podejście graczy do tej firmy. Zachowują się jakby było to jakieś niezależne studio, które ledwo co uciułało pieniądze na jakże niszowy tytuł, gdzie liczy się tylko gameplay (xD) czy porywająca fabuła (XD). Bethesda robi łaskę wydając szczelankę open world z cyferkami.
Opublikowano 4 listopada 20159 l No a powiedz słowo to cie zjedzą, psychofani guwnianej giereczki, tfu gardzę
Opublikowano 4 listopada 20159 l czezky opowiedz nam jak to valve pluje ci w twarz z csem dodając kolejne skrzynki zamiast poprawiać poważne niedoróbki, a ty się tylko oblizujesz i dalej cieszysz ryja?
Opublikowano 4 listopada 20159 l valve wspiera te gre prawie 20 lat. Twoje kochane MGO konami porzucilo po miesiacu. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 4 listopada 20159 l no ja jestem rycerzem blachy i mam milaird lepszych gier online niz to guwno, ty obciagasz sony playstation, a i tak grasz na PC - to jest dopiero zaklamanie. Gardze toba, a jak cie zobacze to chyba nawet podniose na ciebie reke.
Opublikowano 4 listopada 20159 l O czym ty pier.dolisz? XD Ty opisujesz siebie czy jak? W końcu masz ps4, ile razy to pisałeś, że super gierki na plejstejszyn, driveclub cud miód malina itepe, a i tak grasz na pc w kantera. Edytowane 4 listopada 20159 l przez suteq
Opublikowano 4 listopada 20159 l no ja jestem rycerzem blachy i mam milaird lepszych gier online niz to guwno, obciagam sony playstation, a i tak gram na PC - to jest dopiero zaklamanie. Gardze sobą, a jak sie zobacze to chyba nawet podniose na siebie reke. Chyba tak miał wyglądać post dejwa.
Opublikowano 4 listopada 20159 l No ale za pneuma czy jaranko Just Cause 3 to sie nalezy karny kutah.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Co jest zlego w Just Cause 3? Tak z ciekawosci pytam, bo gralem troche w jedyneczke, potem w dwojeczke, fajna byla rozpierducha i chetnie w JC3 zagram.
Opublikowano 4 listopada 20159 l No właśnie chyba chodzi o to, że to jest typowa gra dla funu, a nie super historia z krasnalami i power rangers jak halo.
Opublikowano 4 listopada 20159 l JC3 to jest typowa gra ale do zagrania 30 min przed snem na dobre kimanie, a ci cos o funie xD. Pusta mapa, wybuchy jak z ps2 i otoczka jak dla 12latkow.
Opublikowano 4 listopada 20159 l JC3 bardzo fajne dla luznej rozpierduchy, ale w sumie tylko tyle. Edytowane 4 listopada 20159 l przez Velius