Opublikowano 4 listopada 20159 l JC3 to jest typowa gra ale do zagrania 30 min przed snem na dobre kimanie, a ci cos o funie xD. Pusta mapa, wybuchy jak z ps2 i otoczka jak dla 12latkow. Nie to co poważne hurr-durr strzelanie do krasnali xD ja pier.dole jak ci nie wstyd mówić co jeszcze o otoczce dla 12 latków, ten plakat krzyczy tak bardzo JESTEM STULEJARZEM DLATEGO POTRZEBUJE MĘSKOSCI W GIERCE
Opublikowano 4 listopada 20159 l Preferuje bieganie z rozowa pila w Gearsach ale samce alfa ubranic w nano kombinezony tez sa spoko.
Opublikowano 4 listopada 20159 l to z halo beka bo takie męskie, epickie i poważne czy beka bo krasnale, piskliwe glosiki i kolorki zdecydujcie sie
Opublikowano 4 listopada 20159 l Z jednej strony durna otoczka amerykanskiego żołnierza w zamkniętego w konserwie, który ma problem bo chce wyruchać SI a na domiar złego od pierdyliarda lat toczy się wojna z krasnalami, które miały być comedy relief a wyszło pokracznie. Tako o odpowiedź, z humorkiem, pozdrawiam
Opublikowano 4 listopada 20159 l Przeciętny krasnal z H5 Edytowane 4 listopada 20159 l przez Salwador
Opublikowano 4 listopada 20159 l W sumie tak wyglądały dialogi w Fallout 1 i 2 jak się miało niską inteligencje Widocznie, Bethseda, uznała, że i tak nikt nie czyta dialogów, bo liczy się pif paf i dekapitacja za pomocą kija baseballowego. Ale koniec końców, będzie to pewnie wyglądało jak w Life is Strange i temu podobne. Edytowane 4 listopada 20159 l przez Metoda
Opublikowano 4 listopada 20159 l Ile ja godzin spedzilem przy tworzeniu postaci w Fallout 2 i wybieraniu perków, sprawdzaniu dialogów zaleznie od charyzmy i inteligencji
Opublikowano 4 listopada 20159 l W New Vegas pamietam ze tez mozna bylo zrobic totalnego glaba i byly ciekawe dialogi - ehhh, ile ja bym dal za kolejnego Fallouta od Obsidian, chyba pora kupic expansion do Pillarsow.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Dialog jakbym gadal z kolezanka z pracy, hej idziemy się ruchac? yes, no, unsure chociaż tutaj w polskiej wersji mam nadzieje ze będzie tłumaczenie "mętlik w głowie".
Opublikowano 14 listopada 20159 l W sumie tak wyglądały dialogi w Fallout 1 i 2 jak się miało niską inteligencje Widocznie, Bethseda, uznała, że i tak nikt nie czyta dialogów, bo liczy się pif paf i dekapitacja za pomocą kija baseballowego. Ale koniec końców, będzie to pewnie wyglądało jak w Life is Strange i temu podobne. Nsz (pipi)a dzieki ... przez ciebie własnie instaluje Fallouta 1 i 2 ... i znowu zycie pojdzie w odstawke ;/
Opublikowano 14 listopada 20159 l Też mnie wzięło na przejście znów Fallouta. Jeszcze nie grałem w F2 z tym restoration patch więc może poszukam płytek czy instalki z GOGa i zobaczę jak się gra z tą modyfikacją.