Skocz do zawartości

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Featured Replies

Opublikowano

Heh Swift key zmienił mi celowanie na całowanie lol

Trzeba będzie jeszcze wersje na vite przejść, aby się przygotować do trylogii

• Odpowiedzi 720
  • Wyświetleń 144,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Kasias
    Gość Kasias

Hendrix, nie wysilaj się, nie przetłumaczysz 95% tego forum, jak i innych, o co chodzi z remasterami. Temat poruszany milion razy, i tak naprawdę to same plusy:   - możliwość ogrania danej gry/gier

• chyba for the frajers nie no lepiej że łatwo wezmą za to kasę niż by nie mieli brać, ale żądanie więcej niż 160 zł za brak jakichkolwiek zauważalnych zmian (patrz wykonanie GTA V, TR, Gearsy) i wycię

• Tak tak - ale jest wielka posucha w grach multi z perspektywy 3ciej osoby - więc takie multi jest jak najbardziej potrzebne. Ile można tych FPSów

Opublikowano

Najbardziej jestem ciekaw jedynki.

Opublikowano

DF przygląda się składance.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-hands-on-with-uncharted-the-nathan-drake-collection

In fact, the quality threshold here is quite extraordinary. In a world where many remasters simply bump up resolution and frame-rate and leave it at that, Bluepoint has pushed further, almost blurring the line between remaster and remake.

We've seen a lot of remastered games hitting consoles over the last couple of years. But the Nathan Drake Collection might just be the single best remaster we've played to date.

Opublikowano

Z tym zacieraniem granic to nieźle popłyneli. Jak postawimy gameplay z U4 to różnić widać od groma.

Opublikowano

Gra się w to kapitalnie - ściągnąłem demko i pamiętając tę grę z czasów premiery na PS3, to jest wręcz przepaść. 60 fps robi tu bardzo dużo, do tego znacznie ostrzejsze i ładniejsze tekstury, poprawione modele postaci, całość uber płynna, są jakieś zmiany w celowaniu na plus. 

Dla mnie bomba, aż sam kupiłbym te kolekcję i przeszedł jeszcze raz.

Opublikowano

co zmienili w celowaniu? tylko w celowaniu? słyszałem że ulepszyli nawet ogólne controls included drake's fortune. miło że blue point nie poprzestało tylko na 1080/60. 

Opublikowano

Nobody, celowanie jest płynniejsze, mniej sztywne i drewniane - ewidentnie przy tym grzebali i jest prawdopodobnie tak, jak tutaj ktoś pisał - że wzięli to alternatywne z Uncharted 3.

Demko ogólnie pozytywne, miałem duże wątpliwości czy interesować się tą kolekcją, ale teraz rozważam jej zakup ;)

Opublikowano

to alternatywne z singla U3 było takie same jak te z U2. aż z ciekawości zassam dla obczajenia.

ja mam ich dość, ale dla nowicjusza za 200-210 to w sumie niezły deal.

Opublikowano

Jutro recenzje.

Opublikowano

Jedyne co mi sie w demie nie spodobało to szczątkowe przedstawienie co czym robic na padzie. A ze jedna gra jaka przeszedłem od naughty to tlou i jednak czuć tę sama mechanikę

Opublikowano

Przecież masz w opcjach rozłożenie przycisków.

Przeszedłem demo i ten tekst, który dał Yeti o remasterze/remakeu jest jeszcze śmieszniejszy.

Opublikowano

Podbita rozdziałka, 60 fpsów i płynniejsze strzelanie... ya yebie do kupienia tylko dla tych co jakimś cudem to przegapili w poprzedniej generacji. I podobno jeszcze nie ma być multi? Sony [*]

Opublikowano

Dialogi sie spozniaja ze 2 sek. o matko!!! Mowie o dubbingu.

Opublikowano

Spokojnie będzie jubileuszowy patch i naprawi dubbing

Edytowane przez blantman

Opublikowano

SONY POLSKA wysyła od jutra, w niektórych sklepach (raczej specjalistycznych) gra powinna być dostępna od piątku.....więc i ja zagram :P

Edytowane przez Graczdari

Opublikowano

No dobra, to gdzie zamawiać panie i panowie, by zagrać przed premierą? :)

Opublikowano
PSU - 8.5/10

Gameradar - 9/10

Gamespot - 8/10

Videogamer - 7/10

PS Nation - 9/10

NGB - 10/10

God is Geek - 10/10 

Gamepro - 9.1/10

Play3 - 9/10

Gameswelt - 8.5/10

Hardcore Gamer - 9/10

Gamergen - 19/20 

Gamekult - 8/10 

PCGames - 8.8/10

Stevivor - 9/10

Opublikowano

Trochę przytłumili krawędzie, po których sie wspinamy, a które, jak dotąd byly bardzo jaskrawe. Można sie pogubić teraz xD 

Opublikowano

Gra z dema to czesc pierwsza? Nie gralem w Amczarted bo mialem X360, ogralem demo i gra jest strasznie czerstwa. Rozumiem, ze w kolejnych czesciach jest lepsze strzelanie, movement itp. ?!

Opublikowano

Jest zdecydowanie lepiej

Opublikowano

Demo to fragment z dwójki. Osobiście wolałbym zobaczyć jedynkę w demie, a najlepiej to wszystkie trzy części.