michu86- 397 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Przecież celowanie jest ok i poruszanie też. Jakie czerstwe? Za dużo w fpsy pewnie grałeś i nie ogarniasz i Cię komp jedzie w demie w u2 przyznaj się Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Z celowaniem jest wszystko okej, ale też jak odpaliłem to miałem wrażenie, że jakoś dziwnie to chodzi. Może to przez te 60 kl/s Ogólnie te wszystkie remastery cierpią poniekąd przez ostrą rozdziałkę, bo lokacje wydają się bardziej sterylne. Nie podoba mi się rozłożenie przycisków, a konkretnie to rzut granatem pod L1/L2. Wydaje mi się, że na Chlebaku było pod R2, bo można było szybko rzucić granat podczas celowania, a tak trzeba mieć dwa palce na eLkach. Cytuj
Figuś 21 256 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Nie można zmienić układu przycisków w menu? Było tak jak piszesz, celowanie i strzał L1/R1 granat i przeładowanie L2/R2 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 tez uwazam ze sterowanie sama postacia jest inne, chyba przez te 60fps jest bardziej dzikie w tych waskich korytarzach, za to na pewno celuje sie lepiej Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Wczoraj zaliczyłem demko, całkiem zgrabnie chodzi i teksturki fajnie odświeżyli, fajnie będzie jeszcze raz sobie zaliczyć wszystkie części aczkolwiek nie mam na nie parcia obecnie, poczekam do okresu świątecznego Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Czerstwe jest strzelanie, jak pistoletami na wode. W tlou strzelanie bylo wyzwaniem, tutaj nie czuc powera. Ogolnie kupie ta gierke jeszcze pytanie na ile godzin starczaja poszczegolne czesci, zwyklego przejscia na pale bez masterowania? Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Zależy jak zaprawiony jesteś ale ok 50 h powinny zapewnić . Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Pojedyncze przejście to 8-12h w zależności od tego jak Ci się śpieszy. Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Ciekawe czy będzie tak jak wcześniej, że crushing będzie dostępny dopiero po skończeniu na hardzie... + skarby, to może zejść trochę czasu... Cytuj
Figuś 21 256 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 W dwójce crushing i platyne zrobiłem tylko i wyłącznie dlatego, że fajne skórki do multi się odblokowywało, teraz jak bym kupował to by mi się nie chciało. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Czerstwe jest strzelanie, jak pistoletami na wode. W tlou strzelanie bylo wyzwaniem, tutaj nie czuc powera. Ogolnie kupie ta gierke jeszcze pytanie na ile godzin starczaja poszczegolne czesci, zwyklego przejscia na pale bez masterowania? No normalu dwójka około 9h, trójka poniżej 8h. Co do strzelania to nie bez kozery mówi się, że w Uncharted są kapiszony. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 Remaster nawet solidny ale w sumie nie wydam na to teraz 250 zeta. Może przed U4. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 mi wystarczyło te 10 minut dema, zeby mieć dośc. Nagrałem sie.podziękuje. 3 1 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 (edytowane) I od nowa Polska... Nie ma jakiegoś osobnego tematu, w którym ludzie opisują swoją sytuację finansową? Bo to już naprawdę przestało być zabawne. Edytowane 3 października 2015 przez Kasias 1 Cytuj
Figuś 21 256 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 (edytowane) I od nowa Polska... Nie ma jakiegoś osobnego tematu, w którym ludzie opisują swoją sytuację finansową? Bo to już naprawdę przestało być zabawne. Temat jest od wyrażania swoich opinii, i właśnie ja wyrażają. Jakby produkt nie był wykastrowany to pewnie sam bym kupił, a tak wolę sobie poszukać używki pierwszej części na znanym portalu aukcyjnym, samo 1080p/60fps wykastrowane z zawartości nie jest warte 60$/250zł Edytowane 3 października 2015 przez Figuś 3 Cytuj
czeskimaster 3 344 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 To niech wyrażają opinie, a nie sto pytań czy sklep mi wyślę grę w piątek czy może w sobotę, to tylko kOOrwa gra, rozumiem że cześć osób bierze L4, lub obiecuje kurierowi dobrego bata w pupę za to że dostaną od niego grę 5 minut wcześniej. Jest osobny temat od zakupów. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 Pograłem w demo, gierka jest czerstwa jak przedwczorajszy chleb. Za darmo w plusie tego bym nie chciał. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 My to rozumiemy, ale powiedz kolegom którzy w czasach PS3 mieli tylko Xboxa360. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 Każdy kto nie miał ps3 a ma ps4 musi to kupić. Tak nie ma multi i tak to tylko kiepski remaster ale trylogia broni się dla mnie ciekawą historią i wartką akcją. Dla mnie scena w pociągu czy odkrycia świątyni w dwójce albo lot w trójce zasługują na zakup. Trójkąt miłosny też był niczego sobie:). Oczywiście jeżeli ogrywałeś wszystkie części na premierę to 250 zł za remaster to frajerstwo. Nie śmiał bym się jednak z fanka i mu podobnych bo dla nich ten remaster powstał. Cieszę się że więcej osób pozna tą zacną grę. Ja kupie może przed premierą 4 ale za mniej niż 100 zł. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 to tylko kiepski remaster (...) "To wzorcowy remaster, stawiający nie tylko na trywialne zwiększenie rozdzielczości, ale usprawniający produkcję wszędzie tam, gdzie tylko się da - zawsze z korzyścią dla gracza." http://www.eurogamer.pl/articles/2015-10-02-uncharted-kolekcja-nathana-drakea-recenzja "Ogólnie pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne i nie możemy doczekać się już dalszych testów. Planujemy zająć się każdym tytułem z osobna, by w pełni docenić zakres prac. Widać wyraźnie, że Bluepoint Games włożyło w konwersje sporo serca, a Sony nie szczędziło pieniędzy na przygotowanie Kolekcji." http://www.eurogamer.pl/articles/2015-09-27-digitalfoundry-wstepne-spojrzenie-na-kolekcje-nathana-drakea Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 No jakbym dostał grę za darmo to też bym tak pisał. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 października 2015 Autor Opublikowano 4 października 2015 (edytowane) Racja, przecież Digitalfoundry dostaje gry za darmo, więc je wszystkie chwalą. A nie, jednak nie. Edytowane 4 października 2015 przez SzczurekPB 2 Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 czy wersja demo jest jakoś okrojona graficznie? Toż to wygląda jak past gen, grę trochę ratują teksty, przeszedłem demo i skasowałem straszna lipa... 1 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 (edytowane) ja mialem to samo. nawet mi sie tego dema nie chcialo przechodzic. a kazdy strzał skierowany w przeciwnika wywoływał usmiech politowania.kupa straszna. no i grafa na zaprezentowanym momencie gry byla zwyczajnie brzydka Edytowane 4 października 2015 przez Andżej 1 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 (edytowane) Graficznie lepiej to wyglądało od wyjścia z ruin, od miejsca z basenem znacznie lepiej to wygląda, ale te strzelanie mimo wszystko jakieś drewniane sie wydaje. Zagram sobie, ale na pewno nie na premiere. Demko to jakieś max 30min gry Edytowane 4 października 2015 przez Fanek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi